reklama
Bellakama
Zadomowiona(y)
No ja też słyszałam, że powinno się karmic pół roku max rok, bo później to już więcej szkody niż pożytku. Boje się, że jak ją odstawie to zacznie mi chorowac. Bo jak do tej pory (ODPUKAC) to oprócz tego katarku ona nigdny nie była na nic chora. A u mojej kumpeli był własnie taki przypadek, że odstawiła i od chorób synka nie mogła się opędzic:-( Wiem, że u mnie nie musi tak byc ale zawsze jest to ALE 

plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
wiecie co ja tez wierze ze karmienie piersiå odgrywa duzå role, no i ta bliskosc
- za kazdym razem jak sie Emmie jednak chcialo ciågnåc to mi sie serce ze szczescia topilo.. gdybym tez nie wierzyla ze mleczko mamusine jest najzdrowsze i najlepsze dla malego brzuszka to tez bym sobie dala juz na poczåtku spokøj.. ale mysle ze wlasnie tak z 8m-cy do 10styka. nie wiem bo ja z Emmå nie mialam i nie mam zadnych problemøw zdrowotnych, raz jej z noska kapalo i delikatna goråczka i nic pozatym wiec nie odczølam røznicy czy naturakne czy sztuczne. teraz powoli wprowadzam rozne rzeczy i oczywiscie sztuczne mleczko i tez jest cacy..ja nawet mleka matczynego nie powåchalam i tez zyje..do tego moje dotychczasowe przejscia z pompkå - to wszystko poprostu podpowiada mi (ale nie tak egoistycznie tylko ze zdrowego rozsådku) ze przy nastepnym tez nie ma co sie nadwyrezac..oczywiscie szanuje i nie potepiam wyborøw innych Mamus...

Ostatnia edycja:
witam jest tu ktos?
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
tampeza
Wrześniowe mamy'08
jestesmy, jestesmy
ja karmilam Lamie pol roku tylko mlekiem i jak miala 2-3 miesiace to miala zapalenie pluc i ukladu moczowego. wyjatek potwierdza regule
w PL mowili,ze prawdopodobnie to zapalenie pluc musiala podlapac w szpitalu. cholera wie, bo przeciez gdybym nie pojechala do PL to bym wcale nie wiedziala
ja karmilam Lamie pol roku tylko mlekiem i jak miala 2-3 miesiace to miala zapalenie pluc i ukladu moczowego. wyjatek potwierdza regule

w PL mowili,ze prawdopodobnie to zapalenie pluc musiala podlapac w szpitalu. cholera wie, bo przeciez gdybym nie pojechala do PL to bym wcale nie wiedziala

Ja przepraszam ze znalazlam sie tu w zupelnie w innej sprawie,obecnie staram sie o dzidziusia ponad rok takze nie jestem jeszcze mamusia,ale pisze do was bo mam goraca prosbe.Mianowicie razem z mezem planujemy przeniesc sie do norwegi i chialabym sie was poradzic,jaki to kraj,czy ciezko jest znalez tam prace?i wogole jakie sa warunki zycia.Z gory dziekuje za jakiekiekolwiek odpowiedzi;-)
ja karmie piersia bo
i nawet pokazywali jak taka duza polozyla sie kolo cyca matki i ciagnela
normalnie mnie w fotel wsadzilo...
masakra
- jest zdrowo
- oszczedzam i to duuuuuuzo
- wygoda bo tylko wujmuje cyca a nie musze robic zadnych mieszanek

masakra

tampeza
Wrześniowe mamy'08
podpisuje sie dwoma recami, zwlaszcza o tej wygodzie. tez ogladalam taki program. szokja karmie piersia bo
a keidy sogladalam program i karmieniu piersia i gdzies na wyspach baba karmila swoje dwie corki do 12/15 roku zycia
- jest zdrowo
- oszczedzam i to duuuuuuzo
- wygoda bo tylko wujmuje cyca a nie musze robic zadnych mieszanek
i nawet pokazywali jak taka duza polozyla sie kolo cyca matki i ciagnela
normalnie mnie w fotel wsadzilo...
masakra![]()

aherbalife, kryzys dotyka tez norwegie i z praca roznie, zalezy w jakim zawodzie, chyba najbardziej teraz budowlanka stanela, ale np w stavanger nadal potrzebuja kierowcow autobusow, poza tym wszystkie zawody zwiazane z ropa no i chyba nadal informatykow. a kraj piekny, ludzie mili, tylko jak wszedzie nie jest idealnie
reklama
Bellakama
Zadomowiona(y)
Nie no spokojnie ja aż tyle karmic nie zamierzam 
OK Kobitki mykam już spac, bo nie wiadomo co mi Dzieciątko w nocy uszykuje więc puki jest spokój trza się wyspac :-)
KOLOROWYCH SNÓW

OK Kobitki mykam już spac, bo nie wiadomo co mi Dzieciątko w nocy uszykuje więc puki jest spokój trza się wyspac :-)
KOLOROWYCH SNÓW