reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

my dzis po zakupach, az jedne spodnie kupilam grubachowi, jakos nic interesujacego nie bylo. za to caly dzien z mezem i mala spedzilam, bo starsza w przedszkolu.
marta ciesze sie ze rzeczy dobre, moge ci wysylac kolejne jak bedziesz chciala. kombinezon na polarku super sprawa, jak nie potrzebujesz bo jestem jak najbardziej chetna.
przykre co piszesz Agata o tej polce, dla mnie tak samo, jedno uderzenie i koniec zwiazku.

reklama
ja teraz mogę spokojnie wszędzie porządki porobić,no dopóki jest moja siostra:-p dzisiaj pierwszy raz dałam małemu kaszkę na noc(został mi jeszcze mały zapas z Polski),zawsze dawałam mu samo mleko albo z kaszką ryżową,myślałam,że będzie pluł ale zmęczony był i pewnie wypiłby wszystko byle z butli i od razu lulu:happy: może powiecie mi czy dostanę tutaj coś takiego jak chrupki kukurydziane albo biszkopty:confused: chętnie dałabym małemu coś do pochrupania:-p

kopia wiadomosci z "naszego A.." dla Marty

Marta prosze - znalazlam pierwszy-lepszy link na allegro. Mam dokladnie taki sam. zapewniam ze na Twoje warunki miejskie jest wystarczajåcy :tak: ewentualnie dokup dokup WELNIANY koc (nawet w PRINCESSA czy KID så po ok.300-400NOK albo cos z PL) i wystarczy ;-):tak:

efik1 ŚPIWOREK do wózka OWCZA WEŁNA 108cm NOWE (532950128) - Aukcje internetowe Allegro

inne linki

ŚPIWOREK do wózka z owczą wełną - NOWY !!! (533294960) - Aukcje internetowe Allegro
0019 WOMAR - ŚPIWOREK DO WÓZKA Z OWCZĄ WEŁNĄ (536371493) - Aukcje internetowe Allegro
0020 WOMAR - ŚPIWOREK DO WÓZKA Z WELNA EXCLUSIVE (537340806) - Aukcje internetowe Allegro
etc.,etc......

Kasiu ogromne
2qvyqrk.jpg

dzieki... no to naprawde nie ma sensu, rzeczywiscie,a w marcu pewnie bede musaial zakupic to kupie najweikszy jaki jest nan przyszla zime :tak:
Agnieszka przesle co go w przyszlym tyg :tak: .
A ja dzisiaj dzieonek nawet udany. Poszlysmy na spacerek a jak wracalysmy patrze a moj kochany juz w domku, a tam balagan taki ze szok ale moj nogdy nic nie mowiui to ja zawsze sie przejmuje;-). Na 6 jechalismy do tescia ja na kawke a Tomek na wodke :-D. Natalka chciala zostac na noc u dziadka wiec luzik i pojechalismy do domku. Za godz telefon ze juz chce wracac do domku bo tam nie ma jej kolderki i wogole :sorry: no to jechalam spowrotem :-D. A w miedzyczasie zanim tesciu zadzwonill wrzucilam Mayi kombinezon do pralki (glupiai wogole nie pomyslalam ze natala nei bedzie chciala zostac :zawstydzona/y:) noi co teraz jej zalozyc:szok::-D beka mowie Wam...ale do samochodu to owinelam ja kocykiem i zapielam miala cieplo :tak:. jak dojechalam do tescia to Natalka normalnie na szyje mi sie rzucila :tak: no i juz w domu jestesmy a ona nie spi, bo jej sie nie chce :szok::-D. wcina platki z mlekiem :-D. MAya zasnela juz na amen w foteliku ale musze ja stamtad jakos przetransportyowac do lozeczka...
Lilka i jak Twoje przeprowadzki? nswietny pomysl wogole :happy:. Ja tez uwielbiam takie przeprowadzki ale tutaj nie ma popisu bo za fuzo melbli to nie ma zeby biegac z kata w kat:-D.

2ia5sly.jpg

ja niestety dzisiaj nie pøjde na impreze. ZNOWU rozchorowalam sie a i Mala przez te noc cos taka lekko pociågajåca jest..wszystko przeciw mnie. Jorgier mowi zeby nie rezygnowac i ze zadzwoni pøzniej pogadac, ale ja wiem ze w tym stanie nie chce isc i podjelam juz decyzje...

milego dnia dla Was!

reklama
witam :happy2:
Cholercia ty to masz Kasia z tymi chorobami , znowu gardełko?Małej od razy zaaplikuj cos do nochalka , żeby sie nie rozwineło:tak:, szkoda ....:-(
u nie przez noc napadało troche sniegu , mam nadzieje , że trochę poleżyto wyskoczymy na sanki, chociaz jakos nie mam życia w sobie...:no:
milego dzionka dla wszystkich

Do góry