reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

oj KAmila wspolczuje....wiem co to jest za brudna robota. Ja zawsze zamawialam juz rozebranego tylko szynk ai lopatka zawsze w calosci...
ja tez jutro pracowity dzien w kuchni, ale uwielbiam taka robote wiec nie narzekam :tak::-D!
Milego dnia
ide spac :happy2:

reklama
zdrowych, wesolych, spedzonych w uroczystej i rodzinnej atmosferze, pachnåcych choinkå i dobrym jedzonkiem Swiåt! upragnionych prezentøw, i spelnienia chociazby jednego z marzen w nadchodzåcym Nowym 2009 Roku! :-)

WSZYSTKIM MAMUSIOM ZYCZE SPOKOJNYCH SWIAT I CALY ROK PRZESPANYCH NOCEK:-)

Danielek byl dzisiaj na kontroli 6 tygodnia (w 7 tygodniu bo mama zakrecona pomylila godziny:zawstydzona/y:) no i jest zupelnie zdrowy. Przybral juz ponad 2 kg od porodu:szok: Jak zobaczylam ze wazy ponad 5 kilo to bylam w szoku,,,tak mi sie jakos wydawalo ze on szybko rosnie, nie to co Sandra taka malutka dlugo byla:baffled:

dzionek udany bo nawet zdazylam sobie wysprzatac wszystko, a pudla ktore stoja z duperelami wyrzucialam do schowka zeby na nie nie patrzec:-D

mielismy nawet juz gosci i bylo milo.

Sandra jednak chora, tak biedna znowu dzisiaj kaslala ze zwymitowala dwa razy:-(

Jutro na 13:30 jestesmy umowieni z tesciami w kosciele, a potem o 15 jest u nich obiad.

No to lece sie wykapac, bo dzieci mi prezent na swieta zrobimy i spia:-D

Ja dzisiaj też miałam udany dzień. Rano szybkie zakupki a potem spotkanie wigilijne w pracy. Posiedziałyśmy sobie, pogadałyśmy i normalnie zatęskniło mi się za pracą:-(
Mężuś mi dziś bardzo pomagał. Najpierw wyszedł z Adą na spacer, potem jak ja byłam w biurze to sam się nią opiekował a potem jeszcze cała sałatkę skroił:-) A teraz leży i mówił, że sił już na nic nie ma:-D No ja też już zmykam do kąpieli i do łóżeczka.
Do juterka Mamuśki

Renifer się raduje i różkami postukuje,
a Gwiazdorek czar rozsiewa
śnieżnym pyłem sypiąc z nieba.
Wszystkiego Najlepszego
z okazji Świąt Bożego Narodzenia
oraz szczęśliwego Nowego Roku...

Te życzenia sa od Anki (ana79) i ode mnie dla Was Kochane Mamuski i dla Waszych Slodkich Dzieciaczków :-) !!!!!!

Anka nie mogla sie zalogowac na BB i napisała zebym pozdrowiła Was i wogole:tak:!!!

Z okazji Swiat Bozego Narodzenia
wielu radosnych i glebokich przezyc
wewnetrznego spokoju,wytrwalosci i radosci
oraz blogoslawienstwa bozego
w kazdym dniu nadchodzacego roku
zyczy

Lilka z rodzina

811850uxylcw67j3.gif

reklama
rkd7ib.jpg

„Jezus przechodzi dzisiaj pośród nas...”
Radosnego oczekiwania i gotowości