reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

nie za bardzo, bo on lubi sobie pojjesc, a wiesz ja mieszkam w Sola a impreza jest w Dale tam gdzie ty mieszkasz wiec nie dalabym rady nawet dobrze obrucic samochodem i musialabym wrocic. Nic nastepnym razem;-)

reklama
szkoda Agata ze imprezka Ciebie ominie...ja sie smieje do Tomka ze teraz sobie poszalaejemy jakdzieci dorosna :-D ,czyli troche poczekamy hihi...
Maya w koncu zasnela...a wczesniej poszla salwa z przejedzenia, pozniej kupka obok pampersa poszla...i tak po spaniu...zobaczymy jak to teraz bedzie...
Placek w piekarniku, musze jeszcze dzisiaj mieszkanko uporzadkowac do jutrzejszej wizyty poloznej z tlumaczem, troche sie denerwuje....
Ale fajnie Wasze maluszki przybieraja :tak::-D...gratulacje
ja pierwszysz gosci bede miala w sobote...a na niedziele chce zaprosic moich wlascicieli na kawke, dostalismy od Nich fajny stroiczek z kwiatkami z okazji urodzenia wiec ich zaprosze...
uciekam bo Natala chce pograc na PC...do pozniej

Marta Daniel tez ssie ssie i potem wymiotuje, dzisiaj to trzymalam go przy stole i jak puscil to cala mokra bylam:szok: coz za obzarciuchy:-D

a ja sie coraz bardziej obawiam nocki, bo mlody ciagle spi:szok: teraz tylko troche mleko na zmiane ze smokiem, ale nawet oczu nie otwiera:szok:

ale maz sie sprawil na piatke, bo nie dosc ze wzial mala na dlugo na dwor, byli ponad dwie godziny to jeszcze zabral ja na silownie ze soba. Zaraz wroca, Sandra powinna spac jak zabita dzisiejszej nocy. A ja sobie nawet tak odetchnelam w spokoju bo taka cisza:tak: tylko muzyczka, albo tv

A wiecie ze jak tylko zgasze lampke nocka w sypialni to on sie budzi:confused: wczoraj zgasilam i byl ryk,, zapalilam i spal cala noc, tylko z przerwami na mleko i raz na pieluche. No ale nic jezeli chce to niech tak ma, zeby tylko spal;-)

rany julek!! Lila, Tampeza!! wasze dzieciaczki to zarloczki så!! :szok: :-D to moja Emma zaraz 4miechy skonczy i ok. 6,5kg. wazy!!! :-D
a Maya i Danielek tez widze så na dobrej drodze!!! :-D:-D

Kasia - to zalezy, Sandra tez dobrze jadla, ale do tej pory w miare drobna jest mimo iz mlaska calymi dniami:-D Choc teraz majac takiego pisklaka w domu Sandra mi sie wydaje taka duza i potezna:szok: az jak jej pieluche zmieniam to mam ochote jej wogole jej nie zakladac, bo taka duza jest. Sadzam ja na nocnik i siedzi sobie jak ja jestem w toalecie, ale ani razu nie udalo sie tam nic zrobic:shocked2: mimo ze wie co to kupa i siusiu:baffled:

Agata to zazdroszczę bo moj na sekunde usiądzie i wystrzela jak z procy ...pisałyście , że dojrzeje do tej decyzji, ale jakos mu się nie spieszy z tą decyzją , w tamtym tygodniu kupiliśmy nakładke na kibelek i zaczęłam od zapoznania sie , potem misiu siusiał , a teraz sadzam Czarka ,ale też ucieka, nie zmuszam go do niczego bo wiem , że to nie pomoże:baffled:.
macie jakies rady?

u mnie mala sie drze, bo niby jest padnieta ale spac nie chce... a mlody jeszcze sie tak do konca nie obudzil:szok: fakt ze piers chce czesciej, wiec to moze jest jego sposob czuwania dzisiaj:confused:

a wiecie ze mi jednak rozwalil sutki troche:szok: smarowalam je dosc dobrze po kazdym karmieniu tej nocy i spalam bez biustonosza zeby sie wywietrzylo i juz jest lepiej. Bepanthen to jest to:tak:

reklama
Do góry