reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

hej

na poczatku to gratuluje jeszcze raz Lilce nowego bobaska i zycze ze mu z tym spaniem tak juz zostanie:tak:

A ciekawe co z Agata sie dzisiaj dzieje:confused:

a mnie nie bylo bo po tej wizycie w szpitalu to mialam tak dzien zjechany ze zamknelam sie w sypialni mialam wszystkiego dosc. Maz mnie potem wyciagnal na obiad na miasto zeby mi humor poprawic, a i tak mu sie dziwie bo jemu sie oczywiscie najwiecej oberwalo, a juz pisze dlaczego...

przychodze do szpitala na umowiona godzine zadowolona ze nie mam zadnych negatywnych wspomnien z tym miejscem i gotowa do zadawania pytan ktorych mialam kilka, a tutaj stara baba bierze mnie do sali (nadal jeszcze nie mialam zlych przeczuc). Sluchajcie ta baba robila wpis na komputerze, miala gdzies z 60 lat i zupelnie nie wiedziala jak to sie robi:no: non stop pytala mnie o rzeeczy ktore zupelnie nie maja nic wspolnego z porodem (moja religia, adres do kosciola, z 6 razy czy jestem mezatka i czy mieszkam z mezem, a potem zaczela pytac o meza czy on mieszka ze mna:wściekła/y:) nawet nie zapytala czy tak naprawde maz jest ojcem, a wogole to co jej do tego..... ciagle czegos nie potrafila wpisac wiec pomijala i szla dalej - nie wiem czy wogole cokolwiek zapisala:wściekła/y: nawet nie potrafila odszukac z papierow mojej grupy krwi!!!!! a w rubryce waga zapisala 500 kilo i dziwila sie czemu jest na czerwono:wściekła/y: nie znalazla rubryki o przebiegu ciazy wiec pominela:szok: czyli nie wpisala notki o przepuklinie i o tym ze szybki byl pierwszy porod wiec tym razem moze byc nawet szybszy.
Na koniec zapytala czy mam pytania, to ja jej znowu z ta przepuklina wyskakuje, a ona jakby wogole nie rozumiala co do niej mowie i powiedziala ze zawsze moge o tym wspomniec przy porodzie:wściekła/y::wściekła/y: ja do niej ze przy ostatnim (co ma przed soba papiery) nie bylo kontaktu ze mna i ze bylo bardzo szybko.... to ona ze mam to powiedziec przez telefon w drodze do szpitala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiecie co wyszlam stamtad tak zalamana ze z tej bezradnosci sie poprostu poryczalam (a rzadko rycze, poprostu z bezdradnosci)... zaluje ze nie wzielam meza bo on by zrobil zadyme... ale myslalam ze robie dobrze bo mialam duzo pytan i myslalam ze Sandra bedzie przeszkadzac:zawstydzona/y:

przyjechalam do domu, wyzylam sie na mezu, ten sie wkurzyl zadzwonil tam i powiedzial ze tej kobiety nie chce na oczy widziec przy porodzie. Ja sie zamknelam potem w sypialni i poszlam spac,,,, caly dzien taki zwalony ze szok:szok:

reklama
OJ Agathe:-( co za babsko , jakaś kosmitka:baffled:, dobrze , że mężus tak zareagował a potem cie wyciągna na miasto , to przynajmniej troche sie odstresowałaś.co za dzień do bani.....

dziewczyny ja na razie nie czytam i nie komentuje. Emmie ten zåb idzie. slini sie na potege, ciågle marudzi, a ja nie potrafie jej pomøc bo gryzaczki jeszcze za duze do jej maøusiej buzki. normalnie kota dostane!

No to sie nie dziwie ze mialas cisnienie:no:, co za baba normalnie....szook...brak slow...500kg :szok:...matko nawet glupek by sie zorietowal...masakra...wspolczuje Ci...miejmy nadzieje ze przy porodzie bedzie jakas normalna babka:tak:

wogole sie zastanawiam po co ja tam poszlam? przeciez to ze nie mam alergi to maja w poprzednich papierach..... zadnego innego pytania co do porodu nie bylo..... a i czy to pierwsze dziecko jest zdrowe i czy nadal zyje:wściekła/y: jak mozna tak zapytac o dziecko ktore jest z 2007 roku? czy nadal zyje:crazy:

dziewczyny ja na razie nie czytam i nie komentuje. Emmie ten zåb idzie. slini sie na potege, ciågle marudzi, a ja nie potrafie jej pomøc bo gryzaczki jeszcze za duze do jej maøusiej buzki. normalnie kota dostane!
żelem potraktuj jej dziąsełka, albo czopkami na stany niepokoju, ona napewno też cierpi, biedulka:-(

w PL jest swietny zel na zabki nazywa sie "calgel" jest naprawde super, Natalka go normalnie zajadala:tak:
nie wiem czy tutaj jest jakis...ale mozesz tez dac dawke paracetamolu dla dzieci ale nie wiem czy tutaj maja dla takic maluszkow:-(
Agata normalnie jestemw szoku:szok:, a jakby nie zylo...to moglaby Ciebie w depresje wprowadzic albo gorzej...co za glupia baba:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
jakbys nie miała to to jest dawkowani:

Kroplę żelu wielkości ziarna grochu wcierać w bolesne miejsce czystym palcem lub wacikiem. Zabieg powtórzyć 3 razy dziennie (maksymalnie 6 razy), szczególnie po posiłkach i przed zaśnięciem.

reklama
jak jej wyskoczy
id91zo.jpg
koniecznie się pochwal:tak:, a kto pierwszy zauważy ząbka należy mu się nagroda:tak:

Do góry