reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

wiesz co Agata normalnie jak mój :-D:-D:-D
przepraszam , że te usmieszki , ale widze jak twój blond aniołeczek:baffled: rzuca kanapka z pasztetem , dobrze , ze złapałaś , bo mi wczoraj jeszcze wgniutł w dywan-ten pasztet:wściekła/y: oczywiście!!!!!!!

reklama
ja mialam pizze w dywanie - jasnym dodam:wściekła/y:

aniolkiem to ona moze i byla ale do tych wakacji, od tego czasu jej sie cos poprzestawialo:szok:

nie wiem co mam z nia zrobic, wyciagnac ja z tego lozka czy pozowlic jej sie tak drzec i mnie wolac - dzisiaj to juz wlosy z glowy moge sobie zaczac wyrywac po tym wieczorze:wściekła/y:

wiesz ona butli nie uzywa, a nigdy ze mna nie spala i spi w swoim pokoju w lozeczku. Jak ja wchodze to ona odbiera to jako zacheta do zabawy. Jak ja wezme do lozka to bede tak lezec z nia do 23 az ja zaniose do lozeczka zeby zasnela sama:wściekła/y:

ale chyba ja wyciagne bo przeciez ile mozna tego sluchac:no:

Hejka
nie uwierzycie:szok: u mnie trwaja prace wykopaliskowe nad rura!!!! juz godzine kopie w tej skale i na razie nic procz smrodu nie czuc i nie widac...jutro ma przyjsc hydraulik i naprawic rure i bedzie wsio ok...ale jestem w szoku:szok:

Anka gratulacje!!!
Agata zycze poprawy nastroju...te hormony potrafia dobic czlowieka...ja osoatnio wrzeszcze z byle powodu...musimy jeszcze troche wytrzymac :tak:...

Kasiu witaj :-) i jak tam "urlop" w Ulvik sie udal:blink:?

dziewczyny

wlasnie widzialam w wiadomosciach kobiete ktora w Stavanger urodzila czworaczki - cztery dziewczynki:szok::szok::szok::szok:

a w dodatku wychodzac ze szpitala miala obiecane ze remont domu mial byc zakonczony najpozniej 1 pazdziernika a tam sie wogole mieszkac nie da. Bedzie gotowe mooooooooooze naa 1 listopada:no: kobieta nie ma sie gdzie podziac z czworaczkami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moze dlatego ze ja mam kiepski dzien, ale az mi jej szkoda jak patrze na moja corke dzisiaj wieczorem, ze ona bedzie miala takie 4:confused: oszalec mozna:szok:

Agata musi byc jakis sposób na mała terrorystką:dry:moze ona widzi , że dom tętni życiem i ja to rozprasza:confused:, juz sama nie wiem, ale szkoda mi ciebie biedulko:baffled:
a z tymi czworaczkami to nie wesoło i nie zazdroszczę :szok:, ja bym oszalała

Ja się odmeldowuję pomału :tak: Oglądamy z tatkiem "gwiezdne wojny" :tak::tak::tak::tak::tak:

MOja mycha się przed chwilą obudziła z wielkim płaczem :szok: Mysłałam, że jej rączka zdrętwiała bo zwykła spac jak żabka na rączkach (kiedyś Wam zdjęcie wstawię) ale niee :szok: Okazało się,że siusiu chciała i mama nie zrozumiała i częśc siusików poszło do pieluchy :baffled: NIedobra mamcia :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Kurcze wychodzi na to, że całkiem odstawimy się od pieluchy :-D W ciągu dnia już wcale niepotyrzebna :-D Nawet na popołudniowej drzemce i jak tak dalej pójdzie to w nocy też nie bedzie użytkowac (a nawet nie chce :-p;-))

Dobrej nocki koffane :-)

reklama
wiesz Ania uciszylo sie tam w pokoju wiec dobrze ze jej nie wyjelam, moze bedzie spala:confused:

nie wiem czemu ona nie chce spac, wcale glosno nie bylo i nic sie nie dzialo takiego - no nic mam nadzieje ze jej przejdzie.

a wiecie ze ta babka z czworaczkami to naturalnie tak zaszla bez zadnych in vitro:szok:

Do góry