reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Agata wez ja ze soba:tak: to na pewno cos pomoze...:tak:
Ana czy to ten autobus bo tylko to wyskakuje, a jak wpiszesz ze " fra":askoy" to wyskoczy w pip przystankow:szok:

glodna jestem,poszlam do kuchni cyganska podgrzac,w miedzy czasie rozpakowalam zmywarke,zrobilam mleczka laskom na rano a wy az strone zapisalyscie :szok:
no niezle sie dzieje :-D

kochane,no ja mam nadzieje ze to moje ostatnie podrygi
zreszta jestem juz zmeczona brzuszkiem,za bardzo mnie kluje tu i tam i mam dosc
no i to spanie z poduszka miedzy nogami...inaczej nie zasne bo boli :sorry2:

Marta zapomnialam ci napisac...no super ze cie zbadali :-) ja tez ostatnio nie odmowilam :rofl2: w koncu na koncowce ciazy chce czlowiek wszystko wiedziec czy jest ok... ale z tymi wodami teraz to normalnie jaja jakies
jeden mowi tak drugi siak,no pokrecone :sorry2:

Agata ja tez mam parcie na alkohol:sorry2:
jak bym sobie drina wypila,albo to zimne piwo...mhmmm
z Polski przywiozlam sobie Adwokata,marzy mi sie deser z lodami waniliowymi i bita smietana oblany tym adwokatem...ale wstrzymuje sie na czas kiedy juz urodze i przestane karmic bo jak sie rzuce po 20 meisiacach na butelke tego adwokatu to w 5 minut go nei bedzie :-D:-D:-D

Marta,Jaga dobranoc

no to jak wszystkie mwoia dobranoc to i ja mowie dobranoc :laugh2:

Ana kolezanka widocznie do pracy sie nie pali :sorry2:
wiecej mzoe gada a wygodniej byc jej w domu...maja dzieci???

Marta ty pisalas ze staralas sie w komunie o dofinansowanie do mieszkania
kochana napisz cos wiecej,czy juz ci przydzielili itd.
jestem ciekawa,sami udamy sie do komuny bo nie mielismy pojecia ze takie dofinansowania istnieja

mają dzieci:tak::-D:szok: i to duże :-D:-D:-Dbeka nie zła:rofl2:

mówi , ze szuka pracy , moze chce tu byc prezesem:)

pytała sie mnie jaki mam zawód, to była zdziwiona , że chcę do tego H&M
POPROSTU DZIEWUSZKA NIE ZNA REALII,

reklama
porabana jakas
jezyka nei zna i smierdzi jej sie isc do pracy gdziie mialaby sucho i cieplo??:dry:

ja ostatnio poznalam dziewczyne ktora jest mgr inz budownictwa!! jej maz mgr germanista,znaja jezyki i....pracuja na produkcji gdzie jest 4stopnie C,i szykuja warzywa do salatek i jakos nie narzekaja bo to ich poczatki w N.

widac sa ludzie i ludziska

zycz powodzenia tej lejdi w poszukiwaniu pracy prezesowej :-p:laugh2:

Do góry