reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata ja wlasnie loda rozka wcielam,salatke chinska,popijam capucino i....glodna jestem:-D:szok::rofl2:

ja pamietam z porodow,ze jak juz dziewczynki wyskoczyly to ten brzuch taki miekki sie zrobil hehee,super dziwne uczucie
juz nie moge sie doczekac kiedy Gabriel wyskoczy
uczucie parcia niezbyt mile,ale jak przyjemnie jak dziecko z ciebie wyjdzie i czuje sie to ulge :-) to mnie trzyma przy zyciu:-D:rofl2:

reklama
ja juz mam śląską za soba:-D, teraz płatki z mlekiem wcinam , ale jest jeszcze czekolada na stole....:-p:rolleyes:

Agathe spokojnej nocy.....przespanej na maksa:-D:tak:
DOBRANOC

to i ja sie oddalam,bo roznie moze byc :rofl2:

ciekawe jak tam Tampeza? jej corcia ma juz 2 tygodnie,a my nawet nie wiemy jak ma na imie:happy:

dobranoc

4g3osag.jpg

1914.gif

a to krótki wierszyk na dobranoc ....

Gdy piękna noc zapada, a księżyc bajki opowiada, to wszystkie gwiazdki go słuchają i na sny czekają. Ja więc bez zbędnych słów życzę Tobie miłych snów.

J atez zmykam bo jutro musze Tomka zawisc do pracy i Ntalke do przedszkola...bo autobusem nie pojade do lekarza bo z przystanku do przychodni mam okolo 2 km a ciezko znosze spacerki, poztym zgrzeje sie i zasapie chyba...pozatym jak bedzie oadac to nawert niemam parasola zeby nie zmoknaz a przciwdeszczowych moge zapomniec bo sie nie zmieszcze:no:
Dobranoc :-D

God Morgen :-),
Nasz dzien zaczal sie o 6...zawiesc meza do pracy i Natalke do przedszkola. Teraz prysznic, sniadanko i do lekarza na 10. Ciekawe co w/g poloznej w szpitalu sie zmienilo przez weekend:sorry2:...Niech ktos zajzy do dziurki, wezmie wymas i niech sprawdza co to jest a nie gdybanie...bo nietypowe objawy...oni ksiazki to na pamec ryja i jak cos nie pasuje do chematu to odrzucaja...to jest dopiero chore:angry:. Dlatego ja nie narzekam na sluzbe zdrowia w PL boo jet ok.Tutaj Siostre Jagi pewnie by odeslali do domu i kazali wziac paracetamol:-D
Slucham radia i non stop wzdychaja do mikrofonu "ja", to niby po Bergensku takie mowienie "ja" na wdechu...normalnie beka:-D i w dodatku mysla ze to normalne:-D:-p.
Ide co szjesc bo mi cos burczy;-)...

reklama
cześc Marta , ja tez zaraz pedzę z Cezarutkim do przedszkola , nie chciał wstac nic dziwnego , bo poszedł późno spac:szok:.
no a ja ogarne mieszkanko i upichce obiadek, teraz jak mały bedzie w przedszkolu nie będzie rzadnej prowizorki, tylko porządne sprzątanie , jeszcze fura prania jest do wyprasowania:baffled:.
milego dzionka

Do góry