reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
problem jest taki ze ona nigdy nie spala ze mna w lozku i dla niej to czas zabawy, wiec odpada. Ryczy w korytarzu i sama dalej nie wie co chce,,,,,, poza tym zaczyna mi delikatnie kaslac, ale to jak juz sobie poplacze troche wiec nie podpisywalabym tego jeszcze pod przeziebienie bo z nosa tez jej nic nie leci. Zobaczymy co bedzie dalej, jak narazie jest teatrzyk
agathe82
cos jednak kicha dalam jej dawke porzadna witaminy c, wapnia i widze ze sie slini wiec to moga byc tez zeby wiec dostala troche paracetamolu w plynie z PL. Miejmy nadzieje ze zadziala. Chyba to bieganie bez kurtki w gorach jej wyszlo bokiem........ dalej nie spi........
agathe82
nie wiem czy to zebole bo jej wychodzily wszystkie bez zadnych objawow, nawet nie wiedzialam kiedy zaczyna lyzeczka dzwonic o nowe zeby.
Ale to moze tak wygladac ze cos tym razem idzie trudniej bo w koncu spala cale noce a teraz juz od jakiegos czasu sie budzi.
Polozylam ja jeszcze raz, bo sie wyciszyla po tym paracetamolu a poza tym ogladalismy zdjecia wiec tez taka cisza byla. Jak narazie jest cisza w jej sypialni. Zobaczymy, trzymam kciuki bo ja tez jakas senna jestem;-)
Ale to moze tak wygladac ze cos tym razem idzie trudniej bo w koncu spala cale noce a teraz juz od jakiegos czasu sie budzi.
Polozylam ja jeszcze raz, bo sie wyciszyla po tym paracetamolu a poza tym ogladalismy zdjecia wiec tez taka cisza byla. Jak narazie jest cisza w jej sypialni. Zobaczymy, trzymam kciuki bo ja tez jakas senna jestem;-)
agathe82
no czytalam, podziwiam
u mnie cisza, mam nadzieje ze pospi bo to i tak sukces ze poszla spac przed 22. Ostatnio to przed 23 to nie bylo szans
a jak tam ty sie czujesz, przeszlo ci juz? a Cezary?
u mnie cisza, mam nadzieje ze pospi bo to i tak sukces ze poszla spac przed 22. Ostatnio to przed 23 to nie bylo szans
a jak tam ty sie czujesz, przeszlo ci juz? a Cezary?
agathe82
dobre te absurdy
ja jeszcze widzialam NIECZYNNE BO ZAMKNIETE
i w Siedlcach gdzie moja kolezanka mieszka jest sklep z uzywaja odzieza ktory nazywa sie TANI ARMANII
ja jeszcze widzialam NIECZYNNE BO ZAMKNIETE
i w Siedlcach gdzie moja kolezanka mieszka jest sklep z uzywaja odzieza ktory nazywa sie TANI ARMANII
reklama