reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

oj Agathe współczuje:wściekła/y:,może spróbuj ja wziąśc do siebie a jak zaśnie to odstawic do jej wyrka, albo wyciszyc ja przez muzyke :confused:

reklama
problem jest taki ze ona nigdy nie spala ze mna w lozku i dla niej to czas zabawy, wiec odpada. Ryczy w korytarzu i sama dalej nie wie co chce,,,,,, poza tym zaczyna mi delikatnie kaslac, ale to jak juz sobie poplacze troche wiec nie podpisywalabym tego jeszcze pod przeziebienie bo z nosa tez jej nic nie leci. Zobaczymy co bedzie dalej, jak narazie jest teatrzyk:baffled:

cos jednak kicha:baffled: dalam jej dawke porzadna witaminy c, wapnia i widze ze sie slini wiec to moga byc tez zeby wiec dostala troche paracetamolu w plynie z PL. Miejmy nadzieje ze zadziala. Chyba to bieganie bez kurtki w gorach jej wyszlo bokiem........ dalej nie spi........

nie wiem czy to zebole bo jej wychodzily wszystkie bez zadnych objawow, nawet nie wiedzialam kiedy zaczyna lyzeczka dzwonic o nowe zeby.

Ale to moze tak wygladac ze cos tym razem idzie trudniej bo w koncu spala cale noce a teraz juz od jakiegos czasu sie budzi.:szok:

Polozylam ja jeszcze raz, bo sie wyciszyla po tym paracetamolu a poza tym ogladalismy zdjecia wiec tez taka cisza byla. Jak narazie jest cisza w jej sypialni. Zobaczymy, trzymam kciuki bo ja tez jakas senna jestem;-)

nasze polskie absurdy:-D
a_sanczo5_szybka_obnizka.jpeg

a_piotrek1510_obsluga.jpeg

a_Goral_katalog_ikea.jpeg

a_dawid_smietnik_w_Bialymstoku.jpeg
a_dobrzyc_sklep_na_Podhalu.jpeg

no czytalam, podziwiam:szok:

u mnie cisza, mam nadzieje ze pospi bo to i tak sukces ze poszla spac przed 22. Ostatnio to przed 23 to nie bylo szans:crazy:

a jak tam ty sie czujesz, przeszlo ci juz? a Cezary?

reklama
u mnie oki , czarek ma lekką chrypka , ale puszczę go do przedszkola:tak:
teraz mojego M dopadło:-(, ale cóż, wiadomo , ze kiedys się zarazi:rofl2:

Do góry