reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
dzięki , dzisiaj panie nie mogły sie dogadac z Czarkeim , on juz coś do nich mowił a one nic nie kumały ,więc mały od razu sie frustrował . muszę kilka wypisac po polsku , żeby co on mówi , żebu wiedziały co rojberek od nich chce, gorzej jak powie do nich , że chce kluczyki do brum brum , no to na pewno jemu nie pomoga:-D:-D:-D.
DOBRANOC
powiem , że dzień był pełen wrażeń:szok: po przeczytaniu postu Agnieszki:-), no i dzieki Marta za pogaduchy:laugh2:.

Ostatnia edycja:
oj bylo wrazen duzo;-) najwazniejsze ze wszystko w porzadku.

mam nadzieje ze niedlugo Czarek bedzie mial lzej w przeszkolu bo ja widze nawet po Sandrze jak sie frustruje bo gada do mnie z takim przekonaniem, a ja nie rozumiem:no: pojedyncze slowa to tak, ale ona czasem przychodzi i nawija po swojemu az sie zadyszy:-D

dobrej nocki, ja tez uciekam

Byle czesciej Aniu:-D...poki mam samochod...hihi
Tomek spi w salonie:-( bo ja jak wstaje w nocy do lazienki pozniej nie moge zasnac bo Tomek chrapie, budze go co 5 min zeby przestal i zmienial pozycje,ale to i tak nic nie daje:no:...jak ja nie lubie spac osobno...smutno mi bedzie teraz bo nie bede maila sie do kogo przytulicje:-(..nic musze to przezyc:tak:...jakos
Aga to masz dwie Babeczki:-D. I fajna duza sie urodzila...takiemu Norwegowi z pracy u Tomka urodzilao sie niecale 3kg i strasznie male ze az sie zdziwilam, a ciaza normalnie donoszona, ale dzidzia zdrowa wiec wsio ok:tak:

Ja tez zmykam w samotna toń lozka ;-)....
Dobranoc:-D

moj tez chrapie i nareszcie wyslalam go do laryngologa bo nie wiem po co mamy ogromne lozko w sypialni skoro tylko ja w nim spie:baffled:

moja Sandra urodzila sie w 42 tygodniu i miala tylko 47 cm i 3028 wiec tez malutka, ale z 10 punktami wiec zdrowiutka. Praktczynie nigdy mi nie choruje, wiec jest spoko

hej dziewczyny

u nas dzisiaj szaro i deszczowo za oknem wiec ciezko sie obudzic. Maz robi cieple buleczki na sniadanko wiec jakas kawka do tego i sie czlowiek obudzi.

Musze zawiesc mocz do posiewu a tak wogole to nie mam okreslonych planow na dzisiaj. Bede musiala cos wymyslec zeby mala sie wyszlala.....hmmmm moze skocze do ikei po komode dla dzieciaka;-)

Lilka - wspolczuje tej kolezanki. Tak sobie mysle ze jak pojedzie to odetchniecie od tej pomocy:-p ale dasz rade. Przynajmniej jak bedziesz rodzic to nie bedziesz musiala myslec co sie z dziecmi dzieje;-)

cześc
u mnie też deszczowo, na szczęie Czarka M odwiózł do przdszkola.
mam pytanko czy macie moze wzór CV w jezyku angielskim?

reklama
helo :-)

Agata wiesz co ,mam taki wlasnie plan
w dniu w ktorym urodze,najpozniej nastepnego dnia K. kupuje jej bilet :-D
ja wole z tym sajgonem zostac sama anizeli meic tak marnej jakosci pomoc....

Ana ja mam wzor cv po angielsku na bank-tzn.K ma
jesli bedziesz chciala to po sniadaniu ci przesle na maila
tylko daj adres ;-)

ok lece na snaidanko

Tampeza napisz jak malutka? jakie imie? czy jest spokojna czy bardziej narwana:-D
jejku moja Hania jak na porodowce sie wydarła tak jej zostalo :rofl2:
mam nadzieje ze Gabriel bedzie spokojniejszy :sorry2:

ok lece na sniadanie

Do góry