Tampeza uuuu ale akcja! No ja się popłakałam, ale nie ze śmiechu,ale ze wzruszenia
Nic nie piszesz o bolu, przeciez to wszystko szlo na zywca...O matko i M opanowany i sąsiedzi zaangażowani...Będą mieli co opowiadać i przeżywać przez najbliższe tygodnie.
:-)
Kasia o nie wiedziałam że robicie chrzest katolicki! super! Macie tam też kościół z PL księdzem?
My pojedziemy na chrzest do PL,ale to dopiero w okolicach Wielkanocy.
Teraz jak Karolcia taka marudna (potrafi płakać non stop jak jedziemy gdzieś autem, uspokaja się tylko w domu na fotelu bujanym) to nie ryzykujemy z dalekimi podrozami zimą. Do tego trzeba by jechac do Oslo zalatwiac paszport, a to dla nas min. 5 h w 1 str!
Dziś się znow wyrwalam na zakupki, ok.3h mnie nie bylo, suuuuper. Są fajne promocje w JYSK, POLECAM, wyszlam z wielką siata a zapłaciłam 320NOK! (szlafrok mieciutki i wielki 100NOK, 2 pledy kazdy za 30NOK,posciel 150NOK).
Małej też kupiłam ubranka i misia...ale to już gdzie indziej..w sumie 1000 NOK poszło....znowu. Bo w sobote w KappAhl kupowałam nową kolekcję ( brudny róż i braz - swetr,bluzki,spodnie) i poszło ponad 900NOK. Była promocja minus 25%,ale dla tych co maja Coop kort.
agathe jak humorek, lepszy?
Jej, niedawno dowiedziałam się ze kol.z Bociana mieszk.w Italii w 20 tc z bliźniakami po 4tym in vitro(!) właśnie odeszły jej wody płodowe......
Jest w szpitalu i walczą, ale ja nie wiem czy możliwy jest tu happy end?
Koszmar jakiś....
Miłej nocki dziewczyny...
Moge się u was pojawiać częściej?
Zawsze to sobie obiecuję,ale jak Bociana obskoczę,to już czasu nie ma na co innego...