reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

wiecie co ja przy moim doswiadczeniu z butami (mam swira na tym punkcie) nauczylam sie jednej rzeczy. A mianowicie nie kazdy but i obsac da sie nosic, ale potrafia zrobic naprawde czasem takie buty i to nawet na cieniutkiej szpilce ktorej wogole sie nie czuje i takie kozaki udalo mi sie kupic:-) kolezanki jak widzialy je to sie za glowe lapaly jak to mozna w czyms takim chodzic ale jak przymierzyly to zrozumialy ze bieganie do autobusu w nich to zaden popis, bo sa super:szok:

ale to nie w kazdych butach moge tak sie popisac. Kupilam pare takich na malym obsacie co sie nie da chodzic w nich:baffled:

reklama
AGA może i dobrze , ze spały mogłaby sie wystraszyć, na pewno będzie dobrze:tak:
KASIA kurcze blade , butki zajebiste:-D

ja to kiedyś tylko na obcasie a jak zaciążyłam to sie przerzuciłam na plaskie, teraz tylko jak grubsza biba,

a zapomialam wam napisać , czarek ma jeszcze dostawać antybiotyk przez 3 dni , ale możemy jechać do Norwegii, mam nadzieje , ze mu przejdzie .
to prawdopodobnie echo wirus

Ostatnia edycja:
ej dziewczyny meczy mnie moj typowy problem ciazowy - jestem glodna, musze cos zjesc, a nie moge nic znalesc do by mi smakowalo:-( to sie nazywa czegos chciec a nie wiedziec czego:crazy:

ej dziewczyny meczy mnie moj typowy problem ciazowy - jestem glodna, musze cos zjesc, a nie moge nic znalesc do by mi smakowalo:-( to sie nazywa czegos chciec a nie wiedziec czego:crazy:
no Agatko mam ten sam problemik , burczy w brzuch jak cholercia, ale właśnie szwagier mi przyniósł zapiekankę , wiec krotka przerwa na jedzonko:-D

a jednak Kasia farbujesz;-)

mi maz probonowal kilka rzeczy ale nic mi nie podchodzi:-( chyba dlatego tak malo przytylam bo mi sie chce jakis wyszukanych rzeczy na ktore nie moge wpasc:-p i wez tu dogodz babie - jak to moj tata powiada:-D

u mnie jutro farbowanko:-D
166ak43.jpg

a ja jutro ide pierwszy raz do polskiego lekarza i bede starala sie od niego wyciagnac jak najwiecej informacji na temat tej mojej przepukliny i jak to sie ma do porodu. Jak juz bede cos wiecej wiedziala konkretnie to umowie sie z taka polska fryzjerka, ktora ma taki maly salon w domu (na czarno wiec nie jest drogo), a robi naprawde fajnie. Mojej kolezance zrobila pasemka 3 kolorowe na foli oraz podciela jej bardzo fajnie wlosy i ulozyla i wziela tylko 500 koron, wiec naprawde nie drogo, bo farbe tez musiala przeciez zuzyc swoja.

Ja wolalabym poczekac troche blizej porodu i zrobic sobie farbe oraz troche podciac zeby sie trzymalo jak najdluzej. Mam bardzo grube wlosy i zawsze schodzi sie bardzo dlugo u fryzjera wiec wiem ze nie dam rady zostawic na tak dlugo niemowlaka bez karmienia. Trzeba kombinowac:-)

reklama
Do góry