reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

hejka

u nas dzisiaj sie pogoda troche popsula. Niby dla mnie lepiej, bo sie lepiej czuje, ale dla malej to frajda jak jest goraco bo zabieram ja nad wode. Dzisiaj po poludniu tez troche bylismy bo jak sloneczko wyszlo zza chmur to bylo goraco. Do czwartku ma byc zimno, potem moze sie znowu poprawi. Musze malej zorganizowac innaczej czas.

Ale sie dzisiaj w McDonalds objadlam, az wstyd:zawstydzona/y: poprostu sie przeglodzilam i musialam nadrobic. Nie sadze zebym jakakolwiek kolacje jeszcze jadla. Czuje wszystko pod gardlem, choc jadlam gdzies o 17:szok:

reklama
agathe dzieki za rady. No wlasnie wczoraj przezylam chyba zapalenie piersi, goraczka prawie 39st, oklady z kapusty i czeste przystawianie dzidzi pomoglo....ALe na prawde wczoraj to byl koszmar..:no:
Nawet ciezko mi z tej piersi odciagac samej bo slabo leci. Za to ze zdrowej lecialo jak z..dojarki...(pierwszy raz musialam odciagnac sama recznie, bo tej piersi nie uzywalam caly dzien).
Jak tam Kasia?

hmmm Kasia moze rodzi:-) albo zbiera sily:tak:

pamietaj ze musisz probowac odetkac ta piers, ale jezeli bedzie to kiepsko szlo, to biegnij do lekarza po antybiotyk. Moze maz pomoze odetkac;-)

nie czekaj za dlugo z tym, bo samo moze nie przejsc, a tylko bol sie nasili i dluzej bedziesz sie kurowac potem. Wiele kobiet ma z tym problem, wiec nie przejmuj sie nie jestes sama:tak:

Kasiu Wszystkiego Najlepszego :-D!!!!!!!
Dopiero sie dopchałam do neta i kompa :-)
Pogoda jak na razie fajna...tylko trochę duszno i non stop puchnę:eek:, muszę brać magnez bo mam kurcze łydek i całe mnie bolą:wściekła/y:....
Posiedzę trochę i poczytam co naskrobałyście:tak:
Pozdrawiam :-D!!!

hej :-)

wpadam sprawdzic czy Kasia juz urodzila,ale widze ze wiesci zadnych nie ma ;-)

u mnie ok,ochlodzilo sie i czuje sie lepiej,aczkolwiek mega senno :eek: dzis cala nasza trojka wstala o 11 godzinie :-p

ale zeby nie bylo tak super to jakas cholera w nocy uzarla mnie w powieke i cale oko mam opuchniete i obolale wrrrrr :wściekła/y: łzawie,makijazu niet bo bym sie rozmazala i jak zonk wygladam...

pojechalismy do centrum i ogladalam sobie wozki :happy2:
i pojezdzilam po sklepie i zdecydowalam sie na ten TFK podwojny wozek
maz chcial dokupic spacerowke Hani i abysmy jezdzili na dwa wozki ale...to upierdliwe by bylo
raz,ze Milene kto by wtedy trzymal,a dwa.to nie mamy tyle miejsca by dwa wozki staly
no wiec nowy wozek kosztuje ponad 6 tys.kr
ostatnio widzialam go za 5 tys.kr na Finn,ale uzywany,niby malo i w Kristiansand :shocked2:
takze jesli nie uda nam sie znalezc nic z tego rodzaju uzywanego,w rozsadnej cenie to kupimy nowy

to tyle u mnie
ide na serialik :happy2:

Hej, ja szukam ginekologa najlepiej polskiego w okolicach Oslo...czuje sie strasznie bezradna bo dopiero lacze sie z narzeczonym a to troche potrwa zanim przejde na jego ubezpieczenie...boje sie ze cos sie w tym czasie stanie. Pomocy...

Sylwiatko,udaj sie czym predzej do spzitala jesli czujesz ze cos jest nie tak!!
na terenie Norwegi kobiety w ciazy sa przyjmowane bezplatnie!! czy maja pozwolenie na pobyt czy nie

takze spokojnie jedz do szpitala i tam cie przyjma
wiem to z wlasnego doswiadczenia :tak:;-)

a moj maz sie dzis zwalania z pracy o 15,przyjezdza do domu i jedziemy ze mna do przychodni
w poeniedzialek obudzialam sie z opuchnieta powieka....dzis opuchlizna jest tak ogromna ze prawie oko mam zamkniete....cos strasznego :-:)-:)-:)-:)-(

Hejka :-),
Kaśka pewnie rodzi albo już się cieszy z maleństwa:-D ciekawe czy chłopiec czy dziewczynka :tak:??
Sylwiatko możesz isc wszedzie do lekarza :tak:...tak jak pisała Lilka
Ja wczoraj byłam sprawdzić maleństwo w brzuszku i jest wszystko ok. powiedział mi ze w/g ug to jest 26 tydz a nie 25...ale co tam...najważniejsze że zdrowa panienka rośnie:-D
Lilka to straszne ....ja miałam podobnie ale za w czasu poszłam do lekarza i dostałam kropelki.
Agata Ci Twoi sąsiedzi nie mają serca normalnie :-(ja bym ich normalnie już powystrzelała:wściekła/y:.
Natalka chodzi mi spac o 21 :szok:, cały dzień lata na dworzu a wogóle :szok:u mojej mamy gdzie mam duży ogród do biegania i w dodatku kotka i pieska:-D.
A teściowa mnie wkurza i lata za Natalka z jedzieniem tłumaczę ...już jej tłumaczę że jak będzie głodna to przyjdzie i powie :wściekła/y:!!! Ona chce ja utuczyć:szok: dobrze że Natalka nie je wszystkiego co ona jej daje bo już by wyglądała jak bańka:eek:....
Na razie mam neta i kompa wiec bede zaglądać do Was :-D!!!
Pozdrawiam ze słonecznie burzowego Tczewa :-)

Marta dzieki...szukam wlasnie w google co za cholera to moze byc :dry:

mowicie ze Kasia juz urodzila??:szok: ma ktos tel do niej???

reklama
Do góry