reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
nooo, by było ;-)
a Anka już uciekła spać, chyba zmęczona...
dziwne ze ja nie odpadłam jeszcze, hi hi
Ciekawe czy Kaśka się opaliła nad wodą :blink:.

A się wkurzyłam!!! Teściówka wymyśliła że jak będziemy wyjeżdżać z Polski z wakacji to mamy zabrać jej córunie!!! Chyba zwariowała!!! Nie dośc że samochód będzie zawalony to ja będę w końcu szóstego miesiąca!!! Nawet mojej mamy bym nie zabrała a mam zabrac wredna swagierke!!:wściekła/y:

Kurde tyle kasy maja to niech samolotem sobie przyleci!!! co jaj jestem, czerwony krzyż!!!:angry:

oczywiscie bilety lotnicze nie sa takie drogie.... poza tym w takiej dlugiej drodze to nie jest milo jeszcze zajmowac sie kim innym, szczegolnie bedac wciazy,,,,, tym masz juz siebie i lokatora w brzuchu ktory zabiera ci cala energie

moze wrednie sie wypowiadam, ale ludzie ktorzy nie jezdza a takie trasy najlepiej wiedza:wściekła/y:

zgadzam sie z toba w 100%
a jak raz sie zgodzisz to juz masz przechlapane

wlasnie z nia gadam na gg i wyjasnilam jej ze to beznadziejny pomysl siedziec19 godz w samochodzie, a w dodatku będę musiala chyba sobie cewnik zamontowac na droge bo co godzine postój na siusiu.
No i się ze mna zgodziła :szok:, Chociaż z czymś!!!

ja tez ide spac,,,,a zlew dalej zawalony stoi:zawstydzona/y: trudno do jutra,nie bede czasu marnowalam na sprzatnie kuchni skoro wiem ze i tak musze rano wstac do malej, zrobie wiec to jutro. Mezowi powiedzialam zeby zamknal tylko drzwi do kuchni;-)

vhvucp.jpg

na chwilke wpadłam życzyc milego dzionka, zaraz mkne zawieśc Czarka do przedszkola....

rowniez witam z rana, my szykujemy sie na ploty ale najpierw musze isc do poloznej i zmienic godzine wizyty w pn, bo okazuje sie ze jednak obie mam na ta sama:-). Ja jednak w ciazy nie mysle logicznie

reklama
Witam was kochane mamusie i przyszle!:-)Ja jestem juz 2tygodnie w Norwegii i w swoim domku.Lecielismy teraz Wizzarem-nigdy wiecej tym samolotem.Tam sa sami pijani pasazerowie i w dodatku moj maz wykupil 4torby bagazowe ale okazalo sie ze czwartej niemozemy wziasc i oczywiscie zostala moja z moimi rzeczami.Rerszte musielismy wziasc bo to byly rzeczy corki i leki syna.Pewnie niemowilam wam ze moj syn ma skaze bialkowa ale to powiedzieli lekarze z PL a tutaj lekarz powiedzial ze to jest normalne tzn.wysypka i po 2latach znika bo to jest z powietrza.Dzieje sie tak bo dziecko w brzuszku jest w wodziea tu nagle wychodzi na nieznane mu dotat powietrze.Wiecie co dla mnie to dziwnie i najbardziej wkurza mnie to co inny lekarz mowi co innego.Kolezanka powiedziala ze to egzema.Wez tu byc madrym i pisz wiersze:szok:!Jest juz lepiej ale tutaj bede musiala isc do lekarza aby zrobil mu badania i okaze sie wtedy czy ma skaze bialkowa-zobaczymy!Sorrki ze dopiero teraz sie odzywam ale znalazlam czas.Obiecuje ze bede teraz z wami na bierzaca.:sorry2:

Do góry