reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

moze trudno mu sie odnalezc w nowej sytuacji. mowilas mu ze czujesz sie zaniedbana i oczekujesz pomocy? to napewno tylko stan przejsciowy, uszy do gory. a swoja droga tak ci zazdroszcze takiego malego szkraba, tez juz bym chciala:-(

reklama
eee... ja mialam wozek 3-funkcyjny, lozeczko turystyczne, wanienke i jeszcze pelno innych rzeczy. samochod zaladowany po sufit pan na granicy tylko sie spytal czy to juz na stale

no widzisz Lila. te chlopy to takie så.. ja tez dzisiaj mialam przepychanki ze swoim, mowi ze rozumie ale wyjscia nie mialam i 10,5h w pracy bylam...
nie wiem co Ci poradzic.. mezczyzni to nigdy nie zrozumiejå lez i narzekan kobiety.. to moze go wez na inny sposob. szantazem - ale tak na wesolo - dami ci noge ale umyj podloge! :-D

Lilka nie martw sie , to przykre, jeszcze jak masz dwójke dzieci , to napewno Tobie ciężko , ja wymiękam przy Cezarku, jak już tak sie żalimy, to mój mąż jest podobny, dzisiaj rozmawialiśmy przez tel i powiedziałam mu że po co mam tam jechać jak on wogóle mi nie pomaga przy małym , nawet jak wekend i szybciej kończy, on oburzony że on zmęczony , ciężko pracuje i takie tam . ja chyba nie jestem stoworzona na kure domową, bo jeszcze jemu usługiwac , też padam , zresztą nie uważam że mu jako matki nie mamy prawo być zmęczone, oni powinni to zrozumiec i chociaż nam ulzc, no nie?

Plonkasia kup nawet zgrzewke tych herbatek i aptekowych art, możesz mieć pół sklepu nic nie powiedzą, dasz radę :tak:

reklama
Do góry