reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Cześć Dziewczyny,
Myślałam że tylko w Polsce mieszkają takie przekręty, a jednak tutaj też. :-(Normalne świństwo:wściekła/y:!!! Lilka nie dajcie się :tak:!!!
Anka ta krypta jest w sumie w kościele, tam schodami na dół. Fajna nazwa krypta. Spróbuj dać mu zyrtec, wlej mu do małej ilości soczku. Może naprawdę ma alergie na coś, może na te rododendrony co teraz ich pełno kwitnie?
Dzisiaj miałam pierwsze spięcie z teściówką:wściekła/y:!!! Nie dałam się:laugh2:!
Jak ja nie lubię jak ona się wtrąca do Naszego życia.
A wiecie że lotniska strajkują. I nie wiadomo kiedy się skończy. żeby się skończył przed niedzielą żeby teściówka wróciła do Polski, inaczej ZWARIUJE :baffled:.

Mam przytyte 10kg,a to 18 tydzień i 5 dzień, mój brzuch już jest duuużżży, a na 100% będzie tylko jedno dziecko :tak:.

reklama
tak na przyszlosc dla wszystkich informacja, zeby nie dac sie wsadzic na mine,,,,, przez pierwszy rok kontraktu nie mozna podnosic czynszu. Sprytnym sposobem jest podpisywanie kontraktu co roku, wiec nie ma zadnych niespodzianek, ale jak sie znowu podpisze na np. 3 lata to ma sie pewnosc ze sie tu bedzie mieszkalo. Ale przez pierwszy rok nie maja prawa.

A wogole to sa pewne prawa ktore mowia ile mozna podnosic i kiedy mozna podniesc do ceny rynkowej, To nie jest tak hop siup. ze sie chce podniesc i sie podnosi...

oj marta ja wiem jak to jest, bo juz sie odzwyczailam od mieszkania z rodzicami i jak tata przyjezdza na 10 dni to czuje ze dlugo to jest. Moze to i chamsko napisalam ale tak czuje. Nie moglabym mieszkac z rodzicami w domu teraz. Moze dlatego ze na tak wiele tematow mamy odmienne zdanie....

no nic trzymaj sie Marta, musisz jakos przezyc,,,,

a co do strajku to ciagle w telewizji o nim mowia, nie wiadomo kiedy sie skonczy;-)

Mieliscie pecha Lilka, ale nie przejmuj sie tylko jutro z awantura:wściekła/y:
My jestesmy na etapie poszukiwania ssamochodu i moj maz tez nieufny do kolorowych, nawet nie czyta ogloszen, jak podpisane, ze obcokrajowiec

hej Tampeza

powiedz mi w jakich dniach chodzisz do otwartego przedszkola? Mieszkam teraz w Sola i myslalam ze by maja zabrac gdzies bo sie nudzi w domu. Moze bym przyjechala do tego co Ty chodzisz to bysmy sie spotkaly?

Tampeza wiesz ze omijalismy ogloszenia od tych kolorowych
szukalismy komisu bo auto na kredyt bralismy

a tu komis i ciapaty...i jakos nie chetnie ale zawierzylismy

ale jestem juz spokojna :happy: pocieszylyscie mnie

Marta ja tesciowa musialam trwic 3 tygodnie w styczniu
a teraz chce przyjechac w lipcu :szok:
synek chce na 2-3 tygodnie

ja zwariuje.........:szok: niby jest ok,ale jakos nie moj klimat :sorry2:

a musze ją strawic bo przyleci przed moim rozwiazaniem i posiedzi jakis czas az urodze...

tampeza ja powoli padam, a jeszcze musze zmyc makijaz i wogole, wiec lece, dogadamy sie innym razem

zycze wszystkim mamusiom spokojnej i przespanej nocki:tak:

dobranoc

dobranoc Agata i jeszcze raz dziekuje :tak:

ja po tym stresie jestem tak wybudzona ze chyba posiedze jeszcze troche zanim pojde spac

reklama
Lilka 2-3 tygodnie mina, pomysl sobie ze czesto jej nie widujesz, a na pewno pomoze cos w domu i przy dzieciach. Ja oczekuje mojej mamy we wrzesniu przed porodem.
Agathe, we wtorki chodzimy na angielskojezyczne spotkania do Tananger i tam spiewamy z dziecmi ok 45 min, potem jest kawa, ciasto i ploty, koszt 50 nok. Zaczyna sie o 10 do 11.30
Do otwartego przedszkola chodze w pn i czw na Gausel, otwarte od 8 do 15, tez kolo 11 spiewamy piosenki, potem lunch, koszt 20.
W srody chodze do brytyjskiej szkoly od 13-15, darmowe

Do góry