reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata jak milo czytac takiego posta nasaczonego polskoscia :-D:-D:-D
i prosze mi tu nie pisac o pierozkach i takich tam bo ja jestem na takim etapie ze tylko przez jedzonko moge leciec do polski :-D:-D

milego pobytu i odespij zarwana nocke babulko :-);-)

Ana jak u ciebie zielono :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
u mnie trawnik pokryty sniegiem :baffled:

Tampeza maszyna chodzi suuuper :-) juz dwa prania zrobilam i jestem zadowolona :-)
jeszcze kupno lodowki i komfyr nam zostalo :-) bo mamy spod experta :-p:-p i mnie obie rzeczy wkurzaja
brrr
piekarnik nie dziala,a lodowka kiczowa,co ja otwieram to zamkniecie zamrazarki na mnie leci
ale mnie to wkurza:nerd:

reklama
cześc dziewczyny wieczorową porą:tak:

fajnie Agathe , że juz jesteś w PL, zazdroszczę:tak::tak::tak:trzymaj sie cieplutkoi napiesz czasem do nas.

widze , że wszystkie śpicie
emocje16.gif

a u nas brzydka pogoda jest w Polsce, dopiero w weekend ma byc lepiej, ale i tak jest fajnie. Wlasnie wyslalam meza i mala na spacer, bo mala nie chciala spac wczesniej i zrobila sie nie do zniesienia:wściekła/y: nic jej nie odpowiadalo, sama nie wiedziala co chce.... wiem ze taka pozna drzemka oznacza pozne spanie w nocy, ale nie dalabym rady z nia tak dociagnac do wieczora.

Ja teraz sobie mam zamiar odpoczac, bo rano znowu musze jechac na lotnisko z wujkiem,,,,, dzisiaj go zawiozlam, ale samolot ktorym mial leciec zostal odwolany z powodu uszkodzenia, ale tez z powodu mgly inne nie startowaly. Jutro wioze go znowu,,,,,, stracil biedak jeden dzien, a leci na krotko i ma do zalatwienia mnostwo spraw. No nic, lece, trzymajcie sie tam;-)

witajcie

kochane mam pytanie za 100punktow

czy w Norwegi jest maslo???????? :sorry2:
mi sie zdaje ze co widze to margaryny a ja ich nie cierpie....wogole do wielu potraw,wypiekow maslo potrzebne i czesto nie robie tych rzeczy bo nie znioslabym smaku margaryny :baffled:

poratujcie

ide klasc spac Hanulke bo wlasnie ja wykapalam
jestesmy do tylu o prawie godzine bo na podworku bylysmy dosc dlugo bo wreszcie sloneczko sie pojawilo...no i mala syrene wlaczyla od 19...

Tak Lilka jest maslo: smør z zielonym napisem (Tine oczywiscie), a z czerwonym bez soli (uten salt). Do pieczenia zazwyczaj tu daja Melange, margaryna.

Melange tez mam,ale ona jest z sola...ostatnio szukalam bez ale nie znalazlam

a to amslo czerwone bez soli to tez Tiny?

reklama
Do góry