reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

tego tez jest dużo w Norge:tak:
a zbaczając z tematu, zaczął mi sie podobac ten styl skandynawski, chodzi mi dekoracje wnętrz , mebla i takie tam , u mnie w strusshamn jest galeria z takimi piredołkami do domu , śliczne , uwielbiam lampy , mam po prostu bzika na tym punkcie , u na wszystko kopiuja , nie ma stylu w PL , jakaśS moda panuje w pl na takie nowoczesne rzeczy , minimalizm-(też jest w porzo ), ale w PL bez wyrazu, zresztą każdy ma swój styl , ale mi sie tu podobaja rzeczy:tak:.
wiesz co mąż mnie wyrzuca , musze sie pożegnac, co za ....:angry::angry::angry:

dobra idę liczyc barany
506199386440455979b1ea.gif

reklama
czesc mamuski :-)

jak minal weekend?
ktos tu pisal o ladnej pogodzie??
no...to u mnei od rana deszcz ze sniegiem a teraz sam snieg i jestesmy zasypani :crazy:
jaaaaaacieeeee czy ta zima sie wreszcie skonczy???????????????????

ale humorek mam ok bo kupilismy pralke i mam juz komplet w pralni bo meilismy pozyczona pralke taka do kitu troszke,a teraz klasa hihiii
wysprzatalam pralnie,lazienke,kuchnie,mezulo zrobil podlogi na mokro...jak ja lubie miec tak czysciutko w domku :-)
wiec weekend minal mi sprzatajaca :unsure::rolleyes2::evil:

a potem ze narzekam ze nie mamy z mezulem dla siebie czasu :oo::oo::oo:
musze sie chyba lepiej zorganizowac...ale anjlepiej mi sie sprzata jak on jest w domu...bo i pomoze i dzieci mi nie przeszkadzaja bo sa z tata...babie dogodzic:-p:-p

no ja tez sie cieszę
humor27.gif

na-drutach.gif
a jak tam twoje wyszywnki?

moje hobby troche poszło w kąt , ostatnieo kupiłam sobie farby akrylowe i tak sobie leżą....
Agnieszka a ty co lubisz robic?masz jakis sposób na nudę ....

to nie pytana powiem ze w wowlnym czasie kocham czytac ksiazki,uczyc sie jezyka obcego,wyszywac haftem krzyzykowym......tesknie za czasami kiedy mialam czas,bow ieczorem jestem padnieta i na ktoras z tych rzeczy nie mam zadnej ochoty:-(

no i pamętam jak pisałaś kiedyś ile zaliczasz godzin w miesiącu!!!!!!!

Tampeza masz te foty z roczku?

LIlka gdzie jesteś????

jestem jestem :-):-):-):-)

hej Dziewczyny!!
kolejne pytanie.. slyszalam (po raz pierwszy zresztå) ze karmienie piersiå to naturalna metoda antykoncepcyjna..jak dlugo karmisz piersiå, bez dokarmiania butelkå tak dlugo nie zachodzisz w ciåze.. wczoraj w trakcie rozmowy i zartow na temat drugiego dzidziusia J. jak mu to powiedzialam oznajmil ze to bzdura.. co Wy o tym wiecie? i kolejne pytanie.. jak zabezpieczalyscie sie w trakcie laktacji.. metody hormonalne? czy to bezpieczne?

ja zafasolkowana jestem z tej przyczyny
aczkolwiek nie liczylam an to ze karmienie ciazy spowoduje ze nie zajde w ciaze,bo dla mnie to sciema,ale jakos tak wyszlo :sorry2: chyba mialam nadzieje ze organizm zmeczony diopiero co po porodzie i nie zajde w ciaze....a tu prosze :-p

Ana zazdroszcze kursu a jeszcze bardziej tego ze wychodzisz do ludzi i zmieniasz domowy klimat :tak:
i wykorzystaj te szanse...ucz sie ucz a babeczka prace ci napewno zalatwi
supcio
wow gratuluje

Kasiu ja witaminki bralam tak...profilaktycznie
przez pierwsze 3 miechy folik (teraz nei biore nic mimo iz mam w apteczce i sama nie wiem dlaczego...),potem jakies witaminki dla kobiet w ciazy i po porodzie jak karmilam piersia
moze z polski mama ci pzresle w paczuszce?

kurka i ja znikam bo mnei moj nawoluje

Agata szczesliwej podrozy!!!!!!!!!!!

a Ryba sie obija nie?? Bozenka tez :tak:;-)

papaaa

czesc mamuski :-)

jak minal weekend?
ktos tu pisal o ladnej pogodzie??
no...to u mnei od rana deszcz ze sniegiem a teraz sam snieg i jestesmy zasypani :crazy:
jaaaaaacieeeee czy ta zima sie wreszcie skonczy???????????????????

ale humorek mam ok bo kupilismy pralke i mam juz komplet w pralni bo meilismy pozyczona pralke taka do kitu troszke,a teraz klasa hihiii
wysprzatalam pralnie,lazienke,kuchnie,mezulo zrobil podlogi na mokro...jak ja lubie miec tak czysciutko w domku :-)
wiec weekend minal mi sprzatajaca :unsure::rolleyes2::evil:a potem ze narzekam ze nie mamy z mezulem dla siebie czasu :oo::oo::oo:
musze sie chyba lepiej zorganizowac...ale anjlepiej mi sie sprzata jak on jest w domu...bo i pomoze i dzieci mi nie przeszkadzaja bo sa z tata...babie dogodzic:-p
to nie pytana powiem ze w wowlnym czasie kocham czytac ksiazki,uczyc sie jezyka obcego,wyszywac haftem krzyzykowym......tesknie za czasami kiedy mialam czas,bow ieczorem jestem padnieta i na ktoras z tych rzeczy nie mam zadnej

fajnie masz , zazdroszczę , pralka może nowa , ale u mnie schna rzeczy długo.... a ty masz suszrkę .....
a co do haftowania , na razie dojrzewam , ale mnie korci , robiłam to dawno.....
chciałabym , tylko sprzęt musze kupic:tak:

13.GIF
WITAJCIE, ale mam dzisiaj lenia, ale wiem , ze musze sie wziąśc za siebie , bo ladna pogoda i grzechem byłoby siedziec w domku. musze posprzątac po wczorajszym grillu,
ognisko.gif
bo chlopaki z pracy przyszli i juz wczoraj nie maiłam sily no i czasu bo siedziałam na BB DO PÓŹNA.
galy.gif

zaraz wpadnie mężuś na lunch
kelner.gif
i złapie się za głowę.

Czesc dziewczynki, ano ucieklam wczoraj, bo mnie malzonek denerwowal:wściekła/y:
Ana, fajne te dekoracje, ale chyba nie mialabym cierpliwosci. My tez kupilismy niedawno pralke z suszarka, fajna sprawa, ale wszystkie rzeczy trzeba prasowac pozniej:zawstydzona/y:
Lilka gratulije zakupu, jak sie sprawuje maszyna?, ja tez lubie jak moj zajmuje sie dzieckiem, a wtedy moge spokojnie sobie sprzatac:tak:
Kasia co tam u ciebie, leniu****esz?

hej dziewczyny

jestem juz od rana w Polsce, ale cale popoludnie dochodzilam do siebie.... praktycznie nie spalam w nocy, bo ciagle bylo jeszcze cos do zrobienia, a wstac trzeba bylo o 3:30. Mialam problem z obudzeniem malej, bo tylko plakala a nie chciala odtowrzyc oczu:-( ale nie dziwie sie bo polozyla sie spac o 22, a ja musialam ja obudzic o 4 rano (dla mnie to byla noc!!)

mielismy przesiadke w Oslo i mala za kazdym razem przysypiala przy ladowaniu i budzila sie po max 10 minutach, wiec praktycznie nie spala. Troche odespala w samochodzie okolo 10, ale tylko mniej niz godzinke. Za to na spacerku wyspala sie 2 godzinki. Wyslalam meza z moim tata, a ja spalam jak dziecko 2,5 godziny. Czulam jakby to bylo 15 minut. Odzylam troche dzieki temu. Ale teraz juz czuje, ze znowu padam. Zaraz wskakuje do wanny, a potem ide spac. Znowu musze rano wstac zeby zawiesc wujka na lotnisko, ale warto bo zostawia mi samochod na 3 tygodnie:-)

Musze konczyc, bo az mnie plecy bola siedzac tak ze zmeczenia,,,,

Pa, mam nadzieje ze uda mi sie czasami do was zajrzec, ale pewnie nie dam rady wszystkiego na bierzaco czytac:-p

Mimo zmeczenia ciesze sie ze tutaj jestem i wlasnie uczcilismy to z mezem pierogami z twarogiem ze smietana i cukrem:-D

Trzymajcie sie cieplutko

reklama
Czesc Agathe, jakie slodkie zdjecie
Fajnie ze juz jestes na miejscu i wspolczuje tego umeczenia. Ja ostatnio tez tak lecialam, samolot o 6 rano i trzeba bylo wstac o 3.30
Super, ze wojek zostawia ci samochod, tego mi brakuje jak jestem w PL

Do góry