reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

dzieki za rade plonskasia. u mnie jest problem z ta mala terrorystka. co zasiadam do kompa to wlacza syrene. a wyje tak glosno ze na ulicy slychac. niby zasypia kolo 20 ale do polnocy budzi sie co chwile. dopiero wtedy zasypia mocnie i spi do rana. ale nie narzekam bo od 2 tygodni przesypia cale noce

reklama
ja tez kupowalam duzo wczesniej bo akurat bylam w PL. slyszalam ze duzo dzieci jest uczulonych na kosmetyki J&J, osobiscie stosowalam nivea i mala nie miala zadnych problemow. z lekow nic nie kupowalam poza mascia rumiankowa i kremem na brodawki. kupilam waciki do przemywania pepka ale sie nie przydaly bo tu nie smaruja poza tym jakies sztywne byly

z tymi ubrankami to racja, ja wyprawke ubrankowa miałam niemicką, ale błąd bo kupiłam dużo niepotrzebnych rzeczy i nie praktycznych , potem przy ubieraniu , widzisz czu wygodnie dzidzi, i czy łatwo ubrac w nie dziecko. kosmetyczne rzeczy to takie same w norwegii, oprócz kilka art, nie wiem czy jest w N sudocrem , a rewelacja na odpażenia, wiec jak cos to służe pomoćą w zakupach i pomysłem

wspolpracownica juz dawno poleciala, o zastepstwo trudno.. wiesz. ja mam stalå prace i stalå place. nie ze na godziny, wiec mile widziane ze je wypracuje a nie ze Oni jeszcze komus ekstra bedå placic.. chociaz ja juz mowilam ze ja tej kasy nie chce, zeby urlop bezplatny no ale uspakajajå ze teraz bedzie troche ciszej i dopiero przed swietami....
coz chyba rzeczywiscie czekac pozostaje. moze cos sie pozniej odwroci....

a swiateczny prezent dlatego bo akurat w wigilie mija 12tydzien! :-)

tampeza a mieszkacie gdzies w centrum miasta czy na obrzezach? jakå masz okolice? morze? :)

to samo pytanie do Ciebie ana! jaki widok zza okna w Nowregii? a w Polsce?- baltyk?

tak tylko pytam - z ciekawosci.. na mnie okolica ma ogromny wplyw!

w NOrwegii jest pięknie , może nie za moim oknem , bo to ogólna beka:-)ale jest pieknie , jak ide na spacer to widoczki super, a w PL nie widze morza ale autobusem mam 15 min,z okna las, jak byłam tam to tęskniłam za tym widokiem, i jak wróciłam w listopadzie i zobaczyłam te jesienne barwy , to byłam cała szczęśliwa, :tak:

milej nocki, a przede wszystkim spokojnej.
ja mieszkam teraz na obrzezach (czyt. koniec swiata) z salonu mam fjord ok 6 m, a z sypialni gory ok 20 m. w PL mieszkalam w gdyni i tez z okna widok na morze. jakos nie umiem sobie wyobrazic zeby nie mieszkac nad woda:-D

reklama
dobranoc, mam nadzieję , że sie nie gniewasz , że tak pisałam o tym stresowaniu , ale życze Ci jak najlepiej.pa

Do góry