reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

plonskasia mysle ze musisz stanowczo porozmawiac, powiedziec jak sie czujesz fizycznie i psychicznie. fakt ciaza to nie choroba, ale stan szczegolny i nalezy o siebie wiecej dbac. przy takiej harowie naprawde moze sie to odbic na dziecku, nie mowiac o mozliwosci przedwczesnego porodu. nie wiem jak dajesz rade pracowac tyle dni bez odpoczynku, zwlaszcza w ciazy. moze rzeczywiscie tesciowka moze jakos wplynac na twojego

reklama
A tak wogóleto proponuje wyłączyc kompa , i albo iśc spać albo położyć sie , włączyć muzę i relaksować sie , pogadać z BRZUCHOLEM , poopowiadac i tyle .;-)

ja kupilam wozek ox-ford mikado z fotelikiem...nie polecam wyrzucenie kasy. zwroc uwage na rozstaw kol w wozku, u mnie jest 63 cm chyba a wiekszosc drzwi ma 60 i nijak nie moge przejsc, to samo w sklepie przy kasie. wydaje mie sie ze chyba mozna tu tez za podobna kase kupic sredniej jakosci wozek a zawsze latwiej z reklamacja

...z mamå Jorgeira kontakt super!! zresztå z jak prawie calå Jego rodzinå - a dziadek i jeden przyjaciel rodziny to chyba nawet zakochani!!! :-D:-D:-D bardzo prawdopodobne ze mama moglaby tu jakos wplynåc, sek w tym ze prawie nikt nie wie, bo oficjalnie wiadomosc jako prezent dostanå w swieta...

ja sama nie wiem jak z tego wybrnåc..niby wyrabiam jedynie miesiecznå norme ale i na to juz sil brakuje. przeciez nie zatrudniå nikogo na pol etatu - jak tlumaczå nie ma na tyle pracy a i z przyczyn ekonomicznych...

nasza plonkasia zmieniła temat, musiasz myślec o sobie , wiem ,że jestem upierdliwa , ale z tym wczesnym porodem to juz pisałam !!!to nie jest miłe !!!!!a zakupy , to rzeczywiś cie w PL taniej , a zfirm tu takich dobrych to wózki-chico( nie wiem czy pisownia oki), ja mam x-lander i jestem zadowolona , gondola , potem zmieniasz na spacerówkę, ale ja mam na 4 koła , ogólnie to teraz takie trendy 3 kólka, ale to juz kwestia gustu.jesli chodzi o inne rzeczy to pisz , pordzimy wspólnie

niezly prezencik szykujecie:tak:
moze ktos za ciebie wezmie nadgodziny a ty troszke odpoczniesz. twoja wspolpracownica dlugo bedzie na zwolnieniu?
ja mam wozek na 3, prowadzi sie super, tylko tandeta w ykonaniu. teraz raczej kupowalabym wozek w norwegii. reszta wyprawki raczej taniej w PL. tylko ubranka kupowalam wszystkie tu bo i jakosc lepsza i cenowo

to przeczekaj do świąt, potem jak rodzina sie dowie to będziesz pod ochrona , zobaczysz wszystko bedzie inaczej , a on jak zobaczy to tez zmięknie , więc nie martw sie , tylko bez stresu. fajny macie prezent dla rodziny ,:-)

reklama
tak! widzialam te chico! na 3 kolka. calkiem fajne. i wielofunkcyjne.. no a co jeszcze? jak myslicie? ubranka to i w tej samej cenie tutaj. a co np. z kosmetykami pielegnacyjnymi? a moze jakies "zawsze przydatne leki"? wiem ze jeszcze mi moze wczesnie do tego typu spraw ale ja juz taka jestem, ze duuuuuzo mysle! :-)

Do góry