reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
dzieki dziewczyny.. jedna z Nich (Litwinka) jest bardzo mila..tez jest mamå i tez miala podobne problemy bedåc w ciåzy wiec Ona zawsze zapyta jak sie czuje i widze, ze jest serdeczna.. no a dwie Polki choc wczesniej wspolczuly i mowily ze powinnam przestac teraz så poprostu dziwne.. je wiem ze przez to muszå dluzej pracowac ale do jasnej cholery niezle za to kaski trzepiå a nie ze WOLONTARIAT.. :angry: swojå opinie wyrazilam tez glosno J., potwierdzå i mowi zeby sie nie przejmowac.. a z tymi godzinami to prawda!! i sama bylam!!.. tak mi poprostu troche przykro..normalnie nie wiem czemu ale winna sie czuje..jak jakas symulantka..

a ztymi zyczeniami dla agaty to ja tak wczesnie zaczelam!! :-D wszystko przez to ze w ostatnim tygodniu ciågle mi sie dni mieszaly (i tygodnia i miesiåca) i sama nie moglam sie juz polapac!! :-D:-D

ania. 2500NOK za calosc? ile godzin w niedziele? pytam tylko tak, rozpoznawczo-porownawczo..
aga co? znowu hormonki?! :-D:-D buziaczki-uspakajaczki dla Ciebie!! :-D

dzieki dziewczyny.. jedna z Nich (Litwinka) jest bardzo mila..tez jest mamå i tez miala podobne problemy bedåc w ciåzy wiec Ona zawsze zapyta jak sie czuje i widze, ze jest serdeczna.. no a dwie Polki choc wczesniej wspolczuly i mowily ze powinnam przestac teraz så poprostu dziwne.. je wiem ze przez to muszå dluzej pracowac ale do jasnej cholery niezle za to kaski trzepiå a nie ze WOLONTARIAT.. :angry: swojå opinie wyrazilam tez glosno J., potwierdzå i mowi zeby sie nie przejmowac..
dokładnie

a ztymi zyczeniami dla agaty to ja tak wczesnie zaczelam!! :-D wszystko przez to ze w ostatnim tygodniu ciågle mi sie dni mieszaly (i tygodnia i miesiåca) i sama nie moglam sie juz polapac!! :-D:-D
a ja jakos twoim tropem:-D

ania. 2500NOK za calosc? ile godzin w niedziele? pytam tylko tak, rozpoznawczo-porownawczo..
trzy godziny, tylko w niedziele, przez 3 miesiące
aga co? znowu hormonki?! :-D:-D buziaczki-uspakajaczki dla Ciebie!! :-D
:tak::tak::tak::tak::tak:

ej Ania! SPOKO!! przeliczylam!! to wychodzi ok.70NOK/h. to NAPRAWDE niewiele!! warto!! a ile Was tam osøb chodzi ogolem/Polakøw? to przy jakiejs szkole jest? jek sie o tym dowiedzialas? jak tå Babke spotkalas? to norweszka jest?
..Ania. pytam bo mnie temat szkoly zawsze interesuje.. :-D

ej Ania! SPOKO!! przeliczylam!! to wychodzi ok.70NOK/h. to NAPRAWDE niewiele!! warto!! a ile Was tam osøb chodzi ogolem/Polakøw? to przy jakiejs szkole jest? jek sie o tym dowiedzialas? jak tå Babke spotkalas? to norweszka jest?
..Ania. pytam bo mnie temat szkoly zawsze interesuje.. :-D

ano tanio, cieszę sie.spotkaliśmy kobitke na snowboardzie i i zauważyła polskie blachy i chciała sprzedac bilet na wyciąg , mój tam jej zapłacił i zaczęliśmy gadac, że ma dziecko i szuka opiekunki bo pracuje w bergen w adeco w pośrednictwie pracy, ja zainteresowana pracą no ale , że ja nie znam norweskiego a ona na to , że ona prowadzi kursy,( studiowała skandynawistyke na unwerku w gdańsku) no to ,że ja chce się zapisac dałam namiary i miała się odezwa resztę zansz...
zajęcia są w jakieś szkole przy kościele polkim w bergen, kilka grup po 12 osób

nie zwialam, siadl mi internet, czasem tak ma ze przestaje dzialac na 5-10minut.
U mnie hormonki od wczoraj i czuje ze bedzie ciezki tydzien, nawet nie chce mi sie gadac z nim. Mala juz zasnela, wiec mam troche czasu na nalogi:-D

reklama
Do góry