reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

ja tez sadze ze w Polsce jest duzo lepiej pod tym wzgledem, a panstwo ma duzo mniej pieniedzy. Norwegia ma biliadry koron na plusie kazdego roku i nic z tym nie robi:no:

wkurzylam sie podwojnie bo moj lekarz jak bylam tam ostatnio to byla taka mila i mowila zupelnie co innego niz dzisiaj,,,,,, to mnie wkurzylo na maxa:wściekła/y:

po co zwodzic, przeciez probowalabym sie starac na wlasna reke juz wczesniej, a nie dwa dni robocze przed wyjazdem:crazy:

reklama
No rzeczywiscie, mogla ci powiedziec od razu, nastepnym razem zmus ja zeby przy tobie zadzwonila do szpitala. Bedzie dobrze, mam nadzieje ze znajda ci dzis miejsce i nie bedziesz musiala tam caly dzien warowac.
A co do kasy, owszem co roku maja oszczednosci ogromne, ale wszystko chowaja w skarpete na gorsze czasy, te pieniadze nie sa w ogole wykozystane

bede tam warowac az mnie nie przyjma, wezme wozek dla malej i duzo jedzenia i bede siedziala. Przeciez jaks sie cos bedzie dzialo w PL ze mna, to co ja im powiem, ze nie wiem kiedy mam termin:szok:

ach,,,, beznadzieja. Ty tez mialas fajne przezycie z ta pediatra - 9 miesiecy:angry: zapalenie pluc to przeciez nie przeziebienie:wściekła/y:

trzymam kciuki Agato, będzie dobrze:tak:

A my idziemy na dwór , troche szarawo, ale nie ma co siedziec w norce, maly nie wie co ma ze soba zrobic, grzebie teraz w garach i cos tam modzi:)

no to jestem......

wrocilam do domu jakis czas temu, ale jak czekalam w szpitalu to mi sie nos zatkal, a ja oczywiscie zapomnialam krople, wiec po 2 godzinach juz mnie ostro nawala glowa. Przyszlam do domu i sie polozylam, ale nie przeszlo mi. Zrobilam sobie lekka kawe z mlekiem i jak nie bedzie dobrze to wezme paracetamol.... ale to mala sprawa.

Udalo mi sie z tym usg, ale musialam czekac 3 godziny....dla mnie ok, ale mala po jakims czasie zasuwania po korytarzu sie zmeczyla, a ja nie chcialam zeby raczkowala po tej brudnej podlodze i sie troche umeczylismy. Na koniec to juz byla mocno zmeczona i zaczela marudzic,,,, ale dalismy rade.

Najsmieszniejsze bylo to, ze badala mnie kobieta, ktora wychowala sie z mezem na tej samej ulicy:-) wiec bylo przyjemnie.

Sama powiedziala, ze tez miala taki sam problem jak byla w ciazy i tez robila usg. Badanie wykazalo ze wszystko jest ok, dzidzius sie duzo rusza i ciaza ma 9 tygodni.

Od razu ulzylo.....

no to dobrze, ale nie zły wynik w czekaniu trzy godziny:szok:dzidzia ma sie dobrze to najważniejsze, a jak A gathe twoje zapalenie , antybiotyk podziałał?:tak:

dzisiaj i KASIA była u doktora , nowego:crazy:
mam nadzieje , ze sie zjawi i zda relacje
tak sobie myślę , że wy tu wszytkie jesteście brzuchatki tylko nie ja.....

no troche sie zeszlo, ale bylo warto.

Wydaje mi sie ze antybiotyk pomogl, bo wszystko wyglada ok. Powinnam zrobic sobie badanie moczu jutro, bo dzisiaj koncze leki, ale tak sie wkurzylam na mojego lekarza ze nie chce mi sie na nia patrzec. Zrobie sobie w przyszlym tygodniu w PL.

ale ci zazdrosze , że jedziesz do PL
JA JEDNAK JEStEM USIEDLONA PRZEZ KURS, w niedziele w bergen , gdzieś 3 godziny czeka mnie siedzenie w ławce , najgorsze jest to , że mam jakieś cwiczenie do zrobienia , a ja ani be a ani me po norwesku, mam jedną lekcję w plecy

reklama
ja jestem jeszcze w domu do niedzieli wieczorem, wiec bede na necie, jakbys miala problemy z norweskim to pisz, a ja jak bede w stanie to zawsze pomoge.

W Polsce to nie wiem jak to bedzie z tym netem, bo bede w roznych miejscach. Wiem ze na poczatku bede miala net, potem to juz nie wiem.

Zreszta teraz w Norwegii to siedze bardzo duzo na necie, bo coz innego robic, a jak jestem w Polsce to staram sie wykorzystywac czas jak tylko moge i korzystac. Tak czy tak to bede zagladac czasem;-)

Do góry