Hei Dziewczyny u mnie tez dzis cieplutko nina do mnie tez przylatuje mamuska ale w Sobote i bedzie az 2 tyg do porodu zostalo mi 9 dni Moja pierwsza ciaza przebiega bez zadnych opuchnietych nog , palcow , przytylam 12kg , od wczoraj mam duzy przyplyw energii caly dom posprzatany w szafach poukladane firanki wyprane ! Juz coraz blizej do rozwiazania
reklama
Edytka super ze wkoncu macie normalne mieszkanko ... Nie wazne czy w piwnicy czy w bloku wazne ze lepsze warunki niz camping My jeszcze tez na wynajmowanym mieszkamy, ale chcemy kupic dom, albo mieszkanie ... Ale to moze w przyszlym roku , narazie Czekamy na malenstwo a potem bedziemy myslec
Jola super, że mama będzie z Tobą moja na szczęście też ze mną była na początku i to nieocenione wsparcie. I dawaj znać jak się czujesz bo to już coraz bliżej
Kolola sprawdziłam i wydział konsularny nie jest tam gdzie ambasada tylko zaraz koło Aker Brygge. bardzo łatwo tam trafisz spod teatru narodowego. Powodzenia ja dziś byłam i niestety nie da się nic rzyspieszyć, termin umówiony mam dopiero na 11 czerwca, nie wiem co zorbię bo do 15 muszę być w Pl koniecznie ;/
Anastazi jak się czujesz?
Kolola sprawdziłam i wydział konsularny nie jest tam gdzie ambasada tylko zaraz koło Aker Brygge. bardzo łatwo tam trafisz spod teatru narodowego. Powodzenia ja dziś byłam i niestety nie da się nic rzyspieszyć, termin umówiony mam dopiero na 11 czerwca, nie wiem co zorbię bo do 15 muszę być w Pl koniecznie ;/
Anastazi jak się czujesz?
ninka nie chce cie martwic ale chyba ciężko będzie z tym twoim wyjazdem.....
a ja czuje się ....no nie powiem ze ok....ale jak na 9-ty mniesiac przystalo..... jestem spuchnieta, ciężko mi i wogole.....a pogoda taka piekna ze chciałoby się na dworze caly czas siedzieć....ale nie da rady...
jeszcze mnie przeziębienie zlapalo...katar i bol gardla mnie meczy.....ech...ja już chce porod......
jola a ty jak się czujesz?????)
a ja czuje się ....no nie powiem ze ok....ale jak na 9-ty mniesiac przystalo..... jestem spuchnieta, ciężko mi i wogole.....a pogoda taka piekna ze chciałoby się na dworze caly czas siedzieć....ale nie da rady...
jeszcze mnie przeziębienie zlapalo...katar i bol gardla mnie meczy.....ech...ja już chce porod......
jola a ty jak się czujesz?????)
AniaSm
Fanka BB :)
anastazi ja piłam herbate z pokrzywy ,ona pomaga trochę pozbyć się nadmiaru wody
nina nam się udało z dziećmi bez paszportów ale promem ze Szwecji ,a samolotem to na pewno będą chcieli jakiś dokument (paszport lub DO)
nina nam się udało z dziećmi bez paszportów ale promem ze Szwecji ,a samolotem to na pewno będą chcieli jakiś dokument (paszport lub DO)
Hei dziewczyny dziekuje czuje sie dobrze coraz ciezej mi jest i mala nie daje mi spac po nocach bo tak sie wierci kreci i jej kopniaczki sa bolesne , prosze juz ja oto zeby wkoncu wyszla Mam straszne zaparcia , poprostu jakas katastrofa :/ Mamuska mowi ze moze mnie juz przec do porodu brzudzek mam juz obnizony i to chyba maksymalnie Czekam juz na Swojego Skarbka
AniaSm dzięki za rade mam nadzieje ze pomoze bo kostek u nog to już dawno nie widziałam
Jola trzymam kciuki za Ciebie jeszcze chwilka i będziemy mieli kolejną "norweska" niunie na swiecie
jej dziewczyny czy u was tez tak goraco?????
Jola trzymam kciuki za Ciebie jeszcze chwilka i będziemy mieli kolejną "norweska" niunie na swiecie
jej dziewczyny czy u was tez tak goraco?????
anastazi, jola cieszcie się, że jeszcze macie niunie w brzuchach i śpijcie ile się da nedługo sen się skończy, ale uśmiech maluska wszystko wynagrodzi radzę już hartować sutki
anastazi nie martw się tą wodą w ogranizmie, po porodzie Ci zejdzie, potrwa to ok tygodnia ale potem będzie ok
z paszportem sprawa wygląda tak, że pisałam do konsula i wizytę żeby zożyć wniosek mam w piątek i potem 2 tyg...lipa ale nic nie poradzę tylko mogę czekać....
ania obry pomysł z tym promem ze szwecji ale niestety ja jadę z małą sama, mąż nie da rady wieć muszę być odstawiona na lotnisko i z niego zgarnięta przez rodziców bo inaczej nie dam rady, z małą i bagażami prom nie wchodzi w grę no i podróż do szwecji..ale dzięki za radę
anastazi nie martw się tą wodą w ogranizmie, po porodzie Ci zejdzie, potrwa to ok tygodnia ale potem będzie ok
z paszportem sprawa wygląda tak, że pisałam do konsula i wizytę żeby zożyć wniosek mam w piątek i potem 2 tyg...lipa ale nic nie poradzę tylko mogę czekać....
ania obry pomysł z tym promem ze szwecji ale niestety ja jadę z małą sama, mąż nie da rady wieć muszę być odstawiona na lotnisko i z niego zgarnięta przez rodziców bo inaczej nie dam rady, z małą i bagażami prom nie wchodzi w grę no i podróż do szwecji..ale dzięki za radę
Hei dziewczyny bylam wczoraj u Poloznej glowka malutkiej jest juz w kanale rodnym , termin dobiega konca jutro, boli mnie cale podbrzusie, brzuch ciagnie do przodu ... I nic wiecej sie nie dzieje oprocz malego zdenerwowania z mojej strony ... Eh ...
reklama
Jola spokojnie, możesz zawsze urodzić po terminie. Czekamy na wieści jak się sytuacja rozwinie na pewno das sobie dzielnie rade, trzymam mocno kciuki za Ciebie i maluszka i całuje mocno
u mnie z paszportem super nisalam do konsula jaka jest sytucja i we wtorek odbieram pasport i w czwartem lecimy do polski
u mnie z paszportem super nisalam do konsula jaka jest sytucja i we wtorek odbieram pasport i w czwartem lecimy do polski