reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Kolola ze zdjęciem nie pomogę ale jakbyś była już w Oslo i miała jakieś problemy to jestem na miejscu więc w razie czego dawaj znać :) jak będę mogła w czymś pomóc to pomogę.

Miłego dnia dziewczyny :)

reklama
zdjecie robilam u fotografa , zobaczymy , pisali ze wydaje sie ok to sie bede klocila w razie czego , a mozecie jeszcze napisac jesli ktoras z was wie dziewczyny jak najlatwiej dojechac z lotniska gardemo... do ambasady wydzila paszportowy. czy wydzial paszportowy jest wogole w tym samym miejscu gfzie ambasada ?

my wypożyczaliśmy na lotnisku samochód jak byliśmy pierwszy raz, bo za drugim to mój pojechał sam (tzn z kolegami) samochodem tylko mu zgode dawałam
ale się u mnie pogoda zepsuła :-( a już było tak fajnie

z lotniska najlepiej jechać busem na busterminal i stamtąd do ambasady masz niecałe 4 km :) dojedziesz autobusem 30 i 31.

Ostatnia edycja:
emenems i wzajemnie :-)

a ja dziewczyny chwilowo jestem bez internetu, bo się przeprowadziliśmy do nowego mieszkanka, już nie na campingu tylko prywatnie od faceta wynajmujemy mieszkanie co prawda w piwnicy ale nie jest złe, teraz żeby coś sprawdzić w necie to jedziemy no dworzec kolejowy ;-)

ogólnie u mnie i u małej wszystko ok, tylko bolą mnie czasami plecy i coraz ciężej mi się oddycha... mała rośnie i się rozpycha :-)

pozdrawiam was kochane

edytka gratuluje przeprowadzki:):):)

jej dziewczyny coraz ciężej mi.....już nie wiem czy jestem jak waleń czy orka:):):) jestem tak spuchnieta.....kostek u nóg już dawno nie widziałam....:)
wczoraj musiałam sobie kupic bluzke i krótkie spodenki bo tak goraco u nas:):):):)

reklama
anastazi to już ten czas, że się czujesz wielka, też tak miałam :p ale jeszcze trochę i będziesz miała malutką przy sobie to szybk ozapomnisz :p i nie raz zatęskisz a brzuchem żeby ją tak wsadzić :p u nas też upał, dziś mama przyjeżdża do mnie na weekend to chcoiaż z mężem wyjdziemy sami wieczorkiem na kolacje czy coś bo teraz da siebie czasu praktycznie brak..więc korzystaj kochana że masz teraz męża tylko dla siebie a on ciebie i spędzajcie razem koniecznie dużo czasu :) buziaki

Do góry