reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

jola nie dziwie się ze masz juz dosyć.....tydzień to juz sporo czasu...ale na pewno juz jesteś bliżej porodu niż dalej):):):) a może nie dotrwasz do wizyty bo pojawisz się na porodówce wcześniej:):) trzymam kciuki żeby tak było:):):):):)
umyj okna albo przejdź się na porządny spacerek:):):) może mala się ruszy jak sprawisz sobi troszkę wysiłku:):) choć większość kobietek twierdzi ze to mit...ale zawsze trzyma przy nadzieji:):):)hihi:):):)

reklama
anastazi ja codziennie jestem aktywna, i nic nie pomaga , spaceruje po 2 godz dziennie ... Szczesliwa bylabym gdyby urodzila sie juz w wekeend ;) A jak nie to pewnie w poniedzialek zostane juz w szpitalu :(

kochana nie watpie ze juz masz dość i chcesz juz mieć to za sobą...takie czekanie jest najgorsze....ja sama nie wyobrażam sobie tak czekac juz tyle po terminie..... trzymam kciuki za was...żeby mala ruszyla swoja malenka pupcie i przyszla na swiat:):):):):):):):) dobrze jej w brzuszku najwidoczniej:):)):):)

Tez mowie ze jej dobrze u mnie w brzuszku :) :) :) :) jak Ty sie czujesz ? Ja tez mialam wysokie cisnienie ale zrezygnnowalam z kilku rzeczy i sie unormowalo ... A jak u Ciebie co jest powodem ?

wlasciwie to nie wiem skad to ciśnienie....miałam tez proteiny w moczu i moja lekarka ogolna wyslala mnie do szpitala bo podejrzewała początki zatrucia ciążowego...mowila nawet ze mam się przygotować ze będzie cesarskie....ale w szpitalu porobili wszystkie badania i było ok...tylko to ciśnienie...wiec jestem na obserwacji....myslalam ze dzisiaj mnie puszcza do domu ale o 12 przyszla polozna i powiedziała ze jeszcze ta noc mam zostać.....a ze jutro sobota to nie wiem jak jest z wypisami....czy w weekend puszczają do domu czy nie....jak o 15 przyjdzie zrobić mi ktg to się jej zapytam.....

Jola świetnie Cię rozumiem, przenoszenia wkurza okropnie..życzę Ci żebyś urodziła już zaraz! :)

anastazi lepiej być w szpitalu i żeby wszystko mieli pod kontrolą :) kurczę szybko ten czas leci dopiero byłam w ciązy a Lila jutro 2 miesiące już ma ;)

mundek usg to jedna sprawa i faktycznie kolejne przyaługuje ci w połowie ciąży ale to nie ma nic wspólnego z wizytami kontrolnymi, ja chodziłam prywatnie ale normanie ze swoją położną albo z lekarzem pierszego kontaktu powinnaś ustalić harmonogram wizyt, precież musisz mieć kartę ciąży założoną i prowadzoną aż do porodu.

kolola i jak marcheweczka? smakowało?

my wczoraj odbyśmy pierwszy lot samolotem :) LIlcia była super grzeczna, w ogóle nie płakała, całą drogę piła z cyca mleczko, miałyśmy tylko wpadkę kupką bo narobią w pieluche aż przez spodenki przeszło przy lądowaniu ale poza tym po prostu anioł :)

Ostatnia edycja:
Nina dzielna dziewczynka z tej Twojej niuni ;) moja tez bedzie Lilla a dokladnie Lilli Anne :) moze juz niebawem urodze : D wlasnie wrocilam ze szybkiego spacerku i mam nadzieje ze maluchowi dalam poraz kolejny do zrozumienia ze juz czas ;)

Hei dziewczyny . Ja nadal w stanie blogoslawionym , jutro mam wizyte w szpitalu o 8.10 boje sie niesamowicie :( anastazi nadal jestes w szpitalu ? Jak sie czujesz ? Milego dnia ;)

reklama
Do góry