reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Na prawde pytalalm z 3 lekarzy bo staram sie o dziecko a latam cały czas, tylko ja filmy ogladam i emocji zero :)

Teraz tez jutro lece a miałam inseminację tydzien temu :) takze bez stresu i bedzie git.

Wlasnie przeszłam najgorsze pytanie swiata " a ty ciocia nie mozesz znalezc sobie pracy w tutaj w Polsce? Musisz wyjezdzac?" Strasznie mi sie smutno zrobiło i co ja mam powiedzuec? Az serce mi sie pokroiło

Hej
Kruszka ja lecialam w pierwszej ciąży w 7tyg a wracałam w 9tyg możesz sobie profilaktycznie wziąć nospe ;)
Emenems trzymam kciuki żeby tym razem się udało.
Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu , byłam w PL na komuni chrzesnicy w zeszłym tygodniu i strasznie mi te kilka dni przelecialo. Lena się buntuje i jeść nie chce więc muszę ciagle cos wymyślać żeby zjadła , za to Kuba super że aż się boje go chwalić żeby mu się nie odmieniło
Miłej niedzieli

ja lecialam w 10 tyg i wszystko bylo ok, a ostatni raz lecialam w 37 tygoniu , byla to zima i z 2 lotow zrobilo sie 4 bo przez warunki pogodowe nie moglismy wyladowac lecielismy spowrotem do oslo i rano znow tu na polnoc :) a synus urodzil sie 2 dni po terminie zdrowy jak byk :)

kruszka ja latałam dużo a mała zdrowiótka :)

kolola powiedz mi jak to wyglada z tym czekiem na becikowe? czy moge wplacic jakos te pieniadze na polskie konto? jak zreaizowac ten czek? z gory dzieki :)

przeprszam ze wiecej nie psze ale mam problemy w domu mocno i brak mi sil

Hej wszystkim!

Dziewczyny Czy latalyscie w ciąży samolotem ??? A w jakich tyg ??? Bo lekarz nic na ten temat nie wspomniał ze nie mogę a mam lecieć do męża do No 22 maja i zaczynam się martwić i zastanawiać czy dobrze robię :/

Kruszka - ja latalam w 16 tygodniu. Bezproblemowo. Zas w 9 tygodniu przeszlam przez 24 h podroz samochodem z NO do PL i tez bez problemu. Milej podrozy i nie stresuj sie!

mozesz je zreaoizowac jak chcesz ja wplacilam na konto meza norweskie bo ja nie mam jeszcze , jeden problem z polskim kontem jest taki ze przelicza ci kase po kursie bankowym a ten zawsze nizszy niz kantorowy , szczegolnie przy takiej kwocie ,

reklama
Dlatego moja droga jak robisz przelew. Norwegii do polski zawsze wysyłaj juz w złotówkach , to sie zaznacza na formularzu w banku albo na necie, wtedy norweski bank przewalutowuje i juz wysyła złotówki do polski , i oni maja lepszy kurs- jak wysylacie korony to na granicy polski bank przewalutowuje i jest duuuuuzo gorszy kurs

Do góry