reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

cześć!!!!
Ania bo u mnie zrobienie mleka jak równoznaczne z kawką a cała reszta ceregieli dzieje się nieco później....:laugh2:
witaj Monika... ja mieszkałam dłuższy czas w oslo ale teraz to wpadam tam tylko na chwilkę:rofl2:

reklama
ale ja o 8 rano to się próbuje podnieść z łóżka dopiero :zawstydzona/y::tak: , Kuba przychodzi z misiem od siebie a Lenka szaleje po łóżeczku :-) bo mleko to ona pije ok 6
właśnie usłyszałam dobre wiadomości - będe i nas rynny wymieniać :tak: , nareszcie bo leje się z tych dziurawych strasznie i w mieszkaniu w podpiwniczeniu są zielone ściany :szok:

edit: Ela Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu (spóźnione lecz szczere)

no lubię pospać :tak: a jak mój w domu to i do 10 się zdarzy :-D
my w tym roku będziemy 8 lat świętować ;-)
kurcze zamkneli u mnie ICA MAXI :szok: , wogóle kurcze nie mają w sklepach sporo towaru bo jak widze na stronie nestle co oferują dla dzieciaków to u mnie nie ma połowy produktów :wściekła/y:

Czesc wszystkim!

Witam sie po przerwie urlopowej! :-)

Zajrzalam tu po dlugiej przerwie jakis czas temu, ale zaraz potem wyjezdzalismy na wakacje... Ale postaram sie zagladac juz regularnie! :-)

AniaSm
- u mnie tez ICA Maxi zamknieta (albo sie szykuja do zamkniecia...)... A mieli dosc dobry wybor towarow, tylko ceny wyzsze niz w innych sklepach... :eek:

Pozdrawiam!

mary no właśnie ,przynajmniej wybór mieli , ale z tego co mi brat mówił to generalnie ahold na całym świecie bankrutuje i zamyka sklepy więc pewnie i tutaj też
u nas już remontują ten sklep więc pewnie wkrótce otworzą coś nowego :tak: , śmieje się do mojego że ucieszyłabym się z Tesco :-) ale to chyba niemożliwe

Czesc wszystkim!

Ania - fajnie by bylo, ale chyba jednak nie otworzyliby granic dla czegos nowego, co jest zupelnie nietutejsze... :baffled: Ehh... :baffled:

Dziewczyny, mialam tu spora przerwe, wiec czesc z Was mnie na pewno nie kojarzy. Ale mam pytanie: czy macie co przeciwko, abym zostala moderatorem tego dzialu? Pytalam administracje o to. Na dziale nie ma moderatora i pomyslalam, ze moglabym sie tym zajac. Jesli ktos ma pytania na temat mojej osoby, to z checia odpowiem. :tak:

Milego dnia Wam zycze, tymczasem zmykam na zakupy spozywcze, ale bede potem!

mary ja nie mam nic przeciwko :tak:
kurcze coś mi się Lena dzisiaj kręci i wierci i płacze przez sen :-(, w ciągu dnia miała temp 37,2 no ale nic jej nie dawałam a teraz w końcu podałam ibux bo już sama nie wiem czy to nie przez te wstrętne zębiska które coś wyjść nie mogą

Ania - moze faktycznie zabki... Oby szybko wyszly! Mam nadzieje, ze bedzie spokojniej spala po podaniu Ibuxu. U nas tez zanim pierwsza jedynka wylazla, to mielismy kilka ciezkich nocek, ale jakos poszlo... ;-) Na cale szczescie tuz przed najgorszymi nocami moja mama przywiozla mi z PL Nurofen i Panadol dla dzieci w syropku! Ufff, bez tego byloby ciezej!

reklama
Do góry