reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

No patrz... gdzies mi Mala wcielo. A na profilu mi pokazuje! Moze moj komp musi sie nagrzac...:no:

Poddaje sie, moze potem sie pojawi... :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, tak - przeprowadzamy się do Norge :)

Mój mąż właśnie wczoraj poleciał na 3 tygodnie poszukać mieszkania i zobaczyć, czy mu się praca podoba. Potem poleci znów i wróci dopiero na święta. Ja albo dolecę w tym okresie, albo pojedziemy razem po świętach... Cieszę się STRASZNIE :)

U mnie też leje :crazy::crazy::crazy:chyba nam się jesień już zbliża :-:)-:)-(a tak było piknie
Całe szczęscie juz kalosze dla dzieciaków mam teraz szykuje się na płaszczyk przeciwdeszczowy z anglii

Wiecie co mam doła w Pl daleko do ikei w No tez a tam tyle fajnych rzeczy jest,bardzo podobaja mi się takie regały do przechowywania np.zabawek,klocków itp.kupiłabym od razu

To wszystkie pewnie trzymaja kciuki!
Bo jak sie czlowiek tutaj troche zagospodaruje to nawet i z bialymi niedziwedziami mozna zyc w zgodzie! A w jakie rejony was wywieje?

A mi cos nie gra...ani suwaczek ani awatara nie moge naprostowac...
Moze jutro przegladarka sie na mnie odobrazi...

Nocka!

Maniulka mamy ten sam problem ,najbliższa Ikea w Trondheim, kiedyś już byliśmy tam na zakupach i mieliśmy jechać znowu tylko nam się nie chce samym , znajomi wczoraj pojechali ale nie powiedzieli nic wcześniej
MamuniaKubunia dołączam się do pytania JojoB w jakie rejony Norwegii się przeprowadzacie??
u nas deszczu ciąg dalszy :(

Hejka!

Witamy! Mary-beth gratuluje braciszka! I powodzenia przy staraniach! Jednak z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jak sie ciagle o tym mysli to nic, a jak sie tylko "machnie reka- pozyjemy zobaczymy" to niespodziejka gotowa!:-D:-D:-D

Hej! I dzięki! :tak::happy: U nas właśnie 5. cykl staranek i faktycznie - jak za duże parcie na dzidzię jest, to jakoś ciężko zajść... A ja się do tego wczoraj dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży i ma termin w marcu 2011. :happy2: Więc jeśli nam się z M. w koncu uda, to będziemy miały dzidzie z jednego rocznika! :happy2::rofl2: Oby już ten cykl był owocny...

Tymczasem pozdrawiam Was wszystkie!

Hei!

MamuniaKubunia to rzut beretem od Oslo. A moj m. cos tam przebakuje, ze byc moze za jakis (blizej bardziej nieokreslony) czas moze i nas tam wywieje... bo tam wiecej pracy w jego zawodzie no i ceny domow o wiele nizsze niz w Oslo.

Mary-beth to i kciukasy bo macie jeszcze sporo czasu...!

Ania i maniulka a z ikea to fakt, i az dziw bierze ze tych sklepow jest tak malo. bo oni rzeczywiscie cudenka b. praktyczne maja. My wlasnie Malej pare rzeczy do pokoiku kupilismy i tez mysle o jeszcze jakiejs szafko-pulce dla niej. Tylko, ze czasem maja takie fajne propozycje w katalogu a na sklepie nie !

To milego!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! :-)
Jak Wam mija dzionek? Mam nadzieję, że wszystkim bardzo miło. U mnie słoneczko i jakieś 20 stopni. :happy: Staranka trwają - za jakieś 2 tygodnie będe testować. :tak:

reklama
Witam:-)
I u mnie wyszło słońce:-)ale rano było strasznie zimno,tylko 10 stopni brrrrrr
Biorę się zaraz za prasowanie bo mam wielka górę,robie też ogóreczki w słoiki,przywiozłam sobie z Pl
Jojob no własnie czemu ikei jest tak mało zarówno tutaj jak i w Polsce ja to mam i tu i tu daleko :baffled:miałam jechać do Berlina jak jeszcze byłam w Pl ale m miał lenia:crazy:
Mary to teraz dwa tygodnie obgryzania paznokci :rofl2:a ja trzymam &&&&&&

Do góry