reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

^marta^ najbardziej zadziwiaja mnie deszcze,no ile może padać:szok::szok::szok:
A mój mąż to tak mi mówi czy czasami te moskitiery nie maja chronic przed kamyczkami bo tu niby asfalt inny,no nic może zajrzy tu ktoś jeszcze kto może będzie coś wiedział na ten temat:tak:
AsiaMoss no to powodzenia na usg i trzymam kciuki żeby dzidzia sie ujawniła,jej ale teraz się rozmarzyłam pamiętam jak ja szłam na połówkowe byłam w 19 tc i tak chciałam znać płeć po cichutku licząc na córcie bo syna juz miałam więc tak do pary:rofl2: jak mi babka powiedziała że to dziewczynka to nie mogłam uwieżyć i sie pytałam jej ze 4 razy czy naprawdę,a ona że w 99% no i mam moja córcie:-):-):-)

reklama
Asia witaj po wakacjach :-D
no i ma nadzieje ze maluszekw brzuszku sie pokaze :tak::happy:
moze TY wiesz o co chodzi z tymi moskitami i kocykami :confused:
asfatl :baffled: ciekawe...
Maniulk amozepada i to duuuuuuuuzo :-D, trzeba sobie kupic kaosze obowiazkowo i paszcz badz caly komplet przeciwdeszczowy :tak:
ja tez myslalam ze parke bede miec ale mam dwie laseczki ;-)i sie ciesze ze sa zdrowe i wogole...
no zdorwe teraz to srednio bo mala ma angine [:zawstydzona/y:] i antybiotyk, lekarz podejzewa mononukleoze ale to wrazie "W" ide do niej po skierowanie do szpitala na badania :happy:, mam nadzieje z eto zwykla angina al ez drugie j strony bym, ja przebadala i miala spokojne sumienie no ale zobaczymy po weekendzie co bedzie dalej .
spokojnej nocki :happy:

Witam:-)
Ja przy porannej kawie,mała juz śpi więc mam ze trzy godziny luzu:-)
Pogoda do bani więc pewnie kolejny dzień w domu,jutro na chwilę wyrwę sie z mojej wsi bo jedziemy do miasta na duże zakupy meblowe,chemia,spożywka i takie tam super bardzo się ciesze :tak:
^marta^a ja tak fatalnie wyglądam w kaloszkach:-D:-D:-Dmusze powiedzieć że spory wybór tu maja i całkiem ładne :-)

Maniulka udanych zakupow :-D
a co do kaloszy to w zyciu nie widzialm tylu kaloszy :-D:-D:-D w szoku bylam:szok::-D:-D:-D
u nas dzienw domu, jak bymkomara przyciela , ale nie moge , jeszcze nie , jak mezus wroci to udam sie na drzemke :-D
milego dnia :happy:

uuu,, kaloszki fajna sprawa, ja tez mam pare i sa przecudowne.

co do moskietier itp nie wiem o co chodzi, ale sama jestem troszke ciekawa:)

jesczze 2 dni i USG jupii, chyba sie zakrece i od za 2 tyg przejde na zwolnienie, mzoe 50% tak by mi ladnie podpasowalo...(rozmarzona...) 4 H pracy i do domku...piknie by bylo.Dam znac w poniedzielek

U nas w moss pogoda pikna, jutro jedziemy na grzybki na caly dzionek, mam nadziej znalesc jakies kurki i zrobic pyszny sosik, mniami mniami. milego weekendu

AsiaMoss i jak grzybki???u mnie grzybów fulll tylko same robaki w nich,syn namiętnie je znosi a ja wyrzucam a jak się pyta co z nimi zrobiłam to mówię że zamroziłam żeby mu przykrosci nie robić:tak:
Byłam wczoraj na zakupach ale nie tych co planowałam bo niestety mąż musiał isć do pracy i nie opłacało by się jechać tak daleko bo i tak zaraz wszystko by pozamykali,ale kupiłam biurka dwa i krzesła do nich tak że jestem zadowolona :-)liczę na zakupy jutro pod warunkiem że mąż nie będzie siedział w pracy do 20

kurek pelno, doslownie kolonie cale!!!!!!!!!!!!!!!!!

nazbieralismy w 2 h prawie 2 wiaderka, chyba zaczne je sprzeadawac przy drodze, bo tu cholernie drogie :)

wølasnie wrocilam z usg polowkowego iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bedzie CORECZKA!!!!!

wyglada zdrowo wiec jestem mega przesczzesliwa. pozdrawiam was mocno

AsiaMoss super, gratuluje, pamiętam swoje połówkowe, jaka byłam przeszczęśliwa, że dzidzia zdrowa :-)

Tyle kurek u was, ale bym zjadla, w Pl malutko bo sucho.

Dawno się tu nie odzywałam, bo teraz w Pl jestem i będę częsciej z powodu rozpoczęcia studiów od października, ale D wciąż pracuje w No, więc będę przylatywać, tylko Alancio tak strasznie tęskni, że aż serducho boli.

Coś tam doczytałam, że jedna koleżanka w Sarpsborgu mieszka, tylko nie pamiętam nicka, ja też tam przez ostatnie pół roku mieszkałam, ale teraz będę tam tylko od czasu do czasu.

pozdrawiam wszystkich, mój synuś się budzi...

reklama
AsiaMoss ogromniaste gratulacje :-):-):-):-)super że dzidzia zdrowa
^marta^ no dzisiejsze zakupy tez fajowe ale jeszcze nie to co chciałam mąż obiecał że w sobotę pojedziemy do Alesund no jak tam nie kupie tego co chcę to juz nigdzie nie kupię
Czy to wszędzie czy tylko u nas Kiwi jest już otwarte w niedzielę :rofl2:
Poznałam dzisiaj trzy polki,dwie z dzidziami a jedna nie bardzo fajne babeczki a tak ogólnie to u mnie dzisiaj było LATO:szok::szok::szok::-):-):-)ale norki gadają że jutro juz ma padać:-(
Miłej nocki ;-)

Do góry