reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

ale fajnie Agnieszka :-) no swietnie,a ile u Was kosztuje taki wjazd na basem z maluchami??? mysle ze moje dwie tez by sie swietnie bawily :happy:
no Anka fakt, mam grzeczne babki obydwie, ja mysle ze jestem surowa w wychowaniu bo sa kary i wogole jak cos zbroi to wie ze nie bedzie smiesznie a i moje "nie" znaczy nie ale i tak przychodzi sie wtulac we mnie wiec mysle ze nie taka zla jestem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
bylam tylko z mlodsza, starsza w przedszkolu, poza tym obawiam sie z dwiema naraz. koszt 60nok:szok:. nie wiem, ze niemowlaki tu za wszystko musza placic. ale bylo super

Super Aga , wogole ciężko byłoby ogarnąc na basenie dwójke :-D..
a słuchajcie za bilety w autobusie płace za Czarka????:confused2:

ana moja za to chetnie siada i nic nie robi, dzisiaj kazala sie paniom w przedszkolu posadzic na kibelku i oczywiscie tez nic nie poszlo;-)
a co do przedszkoli i opieki to rozna bywa, moja na poczatku codziennie z nowym guzem przychodzila:szok:, teraz widze, ze nie zmianiaja pieluch, bo przychodzi z pelna, czasem z kupa:szok:, albo jak wraca do domu to ma dupsko zle umyte. ogolnie jestem zadowolona i ostatnio mowilam im o pieluchach i jest troche lepiej.
moja kuzynka pracuje w oslo w przedszkolu to tez troche opowiadala, np, ze paniom nie chcialo sie przyniesc picia dla dzieciakow to kazaly im snieg lizac

no fakt u mnie też się zdażały ekscesy , że Czarka nie przebierały, ale jak im sie powie dosadnie to zakumają:crazy:...
ale z tą historią lodową to hamstwo , normalnie szczyt:baffled:!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:!!!!!!!!!!!!!
tyle , że w pl są też ludzie i ludziska , jak dla mnie to nie system jest winny tylko ludzie, bo kto z nas nie spotkał się z heterą w szkole czy jakąs mędą nauczycielską , bez obrazy;-), ja jestem po pedag. i jak analizuje niektóre rzeczy z mojego dzieicństwa to włos się jeży:baffled:na głowie.

Tampeza - wiem ze na legevakt w Stavanger jest specjalne jakby biuro gdzie przyjmuja wszystkie przypadki,, nic ona chce mu dac szanse bo sie poprawil. Ja tam uwazam ze sie przestraszyl bo zaczala byc bardziej samodzielna i tyle. Ja tam nikogo do niczego naklaniac nie bede, jej zycie, jej sprawa:tak:

Marta - ja tez sadze ze masz aniolki, bo moja to ostatnio taka zadziorna jest. Choc staram sie ja okielznac, ale nie raz to nie wiem czy sie smiac czy rece rozkladac:baffled:

a co do przedszkol to fakt zalezy od tych co tam pracuja, bo z tym sniegiem to masakra:angry: u nas bylo w miare fajnie, wszystko w porzadku, czysto, najedzone itp.. ale wlasnie takich dydaktycznych zajec to nie bylo:baffled:

Ania - mi tez sie wydaje ze nie trzeba placic, maz nie placi jak jedzie z Sandra....

Tampeza - ja sadze ze placenie za niemowlaki to tez przegiecie, ale coz,, a gdzie jezdzisz? ciepla woda?

reklama
Witam:-)

U nas dzisiaj nic ciekawego..wiec nie ma co pisac:-D

Tampeza ale z tym sniegiem to masakra..

Na poczatku jak tylko urodzilam mala to chcialam isc z nia na basen ale jakos cykor mnie oblecial:-p

Ana co do biletow to nie wiem.. tutaj raz jechalam autobusem i powiedzialam sobie ze byl to ostatni raz:crazy: Wywiozl mnie dalej niz mialam z tamtad gdzie wsiadalam:wściekła/y::zawstydzona/y: Jak sobie przypomne... pamietam bylam wtedy w 8 miesiacu.. cala droge szlam i gadalam zeby go myszy zezarly:-D:-D:-D Dobrze ze wiedzialam jak isc:eek:

Do góry