reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

znazlam cene na angielskiej stronie, prawie 1700£ szok, az tyle sie nie spodziewalam. u nas caly dzien pada wiec siedze w domu, mala byla w przedszkolu, to sie dotlenila, a mlodsza spala na dworze 2h.

reklama
niezla cena:szok: ale ja tutaj to i tam bym sie na to nie pisala,, gdzie po tych gorach jeszcze dwa klocki wozic. Moze rzeczywiscie byloby to mile i przyjemne tam skad ja pochodze bo plasko jest, ale nie tutaj, przynajmniej to nie dla mnie:baffled:

a ja sie ciesze ze dzien dobiegl konca u mnie, dzieci w lozkach,,uff to byl dzien:wściekła/y: i nie jestem pewna ale chyba juz wiem czemu Daniel tak popalic daje i spac wogole w dzien nie chce,,, fakt ze przy takiej pogodzie zawsze jest bardziej problematyczny, ale widze kropke biala kolo dolnej prawej jedynki. Albo mam zwidy albo mu zab idzie:baffled: kurcze ten to nie ma zmilowania nad nami... ciagle cos:sorry2:

zobacze czy cos w tv jest i ide spac bo padam na pyszczek, nie tyle fizycznie bo za wiele nie zrobilam, no i jak Aga wspominala ciagle leje i to od kilku dni, ale psychika mnie wymeczyla:-(

oj śpiochy:sorry2:nie ma z kim poplotkować , w domku tez cisza bo chłopy poszły spać:shocked2:, a ja buszuje po necie?trochę jestem tez padnięta ,ale jeszcze oczka muszę zmęczyć, dzisiaj pojechalismy na wycieczkę po wyspie , napstrykałam pełno fotek , a jakie widoczki jak widokówki ...a potem patrze null , nie ma ich w aparacie , nie wiem czy to błąd na karcie czy co , zdarzyło Wam się coś podobnego ? teraz nie wiem czy aparat wadliwy czy karta pamięci:baffled::nerd:szkoda...
co do sprzętu turystyczno-masochistycznego to fakt wszędzie pod gorę i weź miej przyjemnośc z jeżdżenia. hi hi....
dobra koniec tych monologów , uciekam i piszę dobranoc:)pa)

Wszystkie wzorowo ziuziać poszły :tak:

Mnie też już ten deszcz męczy. :wściekła/y:

Rower fajny ale ta cena, właśnie się zastanawiam nad kupnem takiego fotelika przyczepianego z tyłu roweru, to ponoć dość niezdrowe dla kręgosłupa małych dzieci, ale jakym chciała gdzieś na szybko wyskoczyć z Alanem to fajnie, ma któras takie krzesełko?

O prasowaniu nie wspomnę :no:

Hej dziewczyny
Jestem, żyję, ale z czasem krucho :tak:
Właśnie przed chwilką skończyłam korki z norweskiego, w głowie trochę jaśniej :-) może w końcu zacznę cokolwiek rozumieć...
U nas dzisiaj śliczna pogoda była, też byliśmy na wycieczce, znaleźliśmy nawet plaże nie tak daleko nas :-) Już się cieszę na upalne dni.

Tak szybko piszecie, że trudno nadążyć z czytaniem :tak:
I wszystkie się dobrze znacie... jakoś ciężko mi się odnaleźć :zawstydzona/y: Ale będę próbować :sorry2:
Kolorowych snów...

reklama
Witaj violka ja też jestem tu od niedawna z dziewczynami, na początku też było się ciężko odnaleść, no i jak sie przez dłuższy czas nie odzywam to potem trudno wbić się w rozmowę, ale jest coraz lepiej, ciewczyny tutaj przemiłe i zawsze pomocne, więc szybko poczujesz się jak w domu. A jak długo jesteś w Norwegii?

U nas w końcu słonko :-), D mi Alana obudzil przed 7.00, a już tak ładnei zaczął spać do 9.00 a nie 6.00 jak kiedyś, no ale jak ktoś sie zachowuje jak ogr, jakby chciał pół miasta obudzić, do tego dwa budziki to co się dziwić, ja też nie wyspana bo Ali budził się co chwilę do 3 nad ranem, teraz usnął na siedząco z paluszkiem w buzi :tak:

Do góry