reklama
co do powera , to mi sie Agata przypomiala jak ostatnio byłam u mamy , kupili jej zajebistą dużą deskę do prasowaniai i cały dzień prasowała , w sumie nie wiem po co...ale widizałam tego plus , bo normalnie to chodzila cały dzień po domu i ja nosiło i się denerwowała o byle co ateraz jak jest na zwolnieniu to jeszcze gorzej tylko jej teraz nie mozna fochów strzelac bo wszystkie nerwy też wplywaja negatywnie na wątrobę, wiec prasuje a w domku taka cisza , żadnych fochów i czepiania się o gówienka jak to bywało wcześniej. super lekarstwo....na nerwy
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
ja tez mam wanne dopiero teraz, czyli na 3 mieszkaniu w Norge. Sandra miala mini wanne na poprzednim bo byl brodzik w prysznicu prawie do kolan, to jak nalalam polowe to miala wanne jak nic, no ale ja wymoczyc sie nie dalam rady. Choc teraz tez jakos nie siedze bo nie mam czasu. Raz w tygodniu staram sie zadbac o siebie, ale tez nie zawsze wyjdzie. Zazwyczaj na szybko, niby wieczorami mialabym czas, ale szczerze mowiac to mi sie nie chce bo juz padam ostatnio wieczorkami. Teraz tez juz nosem sie podpieram po takim dniu
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Witam ale wczoraj mialam wieczor mala caly czas poplakiwala prezyla sie na kupke itp wiec wyczytalam w necie ze robi sie wywar z kminku i kupka zaraz jest. no i zrobilam tyle ze na pierwszy raz zmniejszylam ilosc kminku ze stolowej lyzki na lyzeczke. wypila 30ml i wymiotowala wszystko na mnie i na siebie
zamiast pomoc to tylko zaszkodzilo mala zasnela dopiero o 24 tak okropnie sie prezyla a ja nie wiedzialam jak jej pomoc:-( robilam jej masarzyk rowerek nawet termometr uzylam ale nic niepomoglo..
o 3 obudzila sie na jedzonko i na szczescie byla kupka choc nadal troszke pojekiwala
mam nadzieje ze wiecej takich wieczorow nie bedzie wystarczy ze w dzien daje do wiwatu
sory ze tak tylko o sobie ale nie mam czasu wszystkiego przecztac a potraficie naskrobac
zamiast pomoc to tylko zaszkodzilo mala zasnela dopiero o 24 tak okropnie sie prezyla a ja nie wiedzialam jak jej pomoc:-( robilam jej masarzyk rowerek nawet termometr uzylam ale nic niepomoglo..
o 3 obudzila sie na jedzonko i na szczescie byla kupka choc nadal troszke pojekiwala
mam nadzieje ze wiecej takich wieczorow nie bedzie wystarczy ze w dzien daje do wiwatu
sory ze tak tylko o sobie ale nie mam czasu wszystkiego przecztac a potraficie naskrobac
agathe82
oj Ania dla mnie naprawde zelazko potrafi rozluznic,, nie wiem jak to dziala.. choc musze miec spokoj do tego to juz wogole luzik;-)
MM- znam ten bol... przechodzilam i czasem nadal przechodze to z Danielem. Pomoglo duzo zmuszanie go poprostu do picia. Nie chcial, nie chcial ale teraz juz sie nauczyl i jest lepiej. Choc czasem zdarzaja sie jeszcze takie gesciejsze, ale nie jest az tak jak kiedys. Wyobraz sobie przez 4 dni kupy nie robil.. wyobrazasz sobie co sie dzialo w domu???? lepiej nie wyobrazaj
MM- znam ten bol... przechodzilam i czasem nadal przechodze to z Danielem. Pomoglo duzo zmuszanie go poprostu do picia. Nie chcial, nie chcial ale teraz juz sie nauczyl i jest lepiej. Choc czasem zdarzaja sie jeszcze takie gesciejsze, ale nie jest az tak jak kiedys. Wyobraz sobie przez 4 dni kupy nie robil.. wyobrazasz sobie co sie dzialo w domu???? lepiej nie wyobrazaj
agathe82
nazywa to sie microlac i jest to zel. Chyba nie ma roznicy czy to dla niemowlat czy nie, ale wiem ze w instrukcji jest napisane i pokazane ile wklada sie niemowlakom do pupci. Warto cos takiego miec w domu taka najmniejsza paczke 4 tubeczek w razie czego.
no wlasnie lepiej miec tymbardziej ze ja wprowadzam nowe zarelko i moze byc ciezko z kupka
Anka super ze Mama sie odstresowuje i za znalezliscie sposob na Nia
a ja zapomnialam Wam napisac ze moje "niby zjarane zelazko" zaczelo dzialac :-), no wiec 700 nok w suchym
Anka super ze Mama sie odstresowuje i za znalezliscie sposob na Nia
a ja zapomnialam Wam napisac ze moje "niby zjarane zelazko" zaczelo dzialac :-), no wiec 700 nok w suchym
reklama
agathe82
no to super Marta... tylko teraz juz uwazaj na nie, bo drugiej reinkarnacji moze nie przezyc