reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Hejka
Kamila siwtnei ze wsyztko ok, no i pewnie pieknie tam, co? napisz cos wiecej gdzie jestes.
Agata znam to bo u mnie juz zaczynaja tez swirgotac ptaszki, teraz mnie to cieszy ale latem jak mi kos i 4 rano kolo okna spiewa to ma ochote go zwalic z drzewa :-D
no my po zakupkach, mam nadzieje ze wszystko kupilam,ale jak co zawsze sobota zostaje .
milego popoludnia :-)

reklama
...a ja dzisiaj obudzilam sie i pomyslalam sobie to samo.. bo na zewnåtrz spiewaly ptaszki.. tutaj dom rodzicøw J. otoczony jest lasem i rzeka plynie po drugiej stronie.. i pomyslalam ze to piekne bedzie budzic sie lub siedziec na tarasie i ze Emmie bedzie dane sluchac tego spiewu.. tutaj rowniez jest wiecej "zapachu" w powietrzu bo wiecej drzew lisciastych.. wysokogorskie Hovden niestety wydaje sie byc gluche i bezwonne... to niesamowite ze tak sie zlozylo i pomyslalysmy o tym w tym samym czasie... to chyba znak ze naprawde przyszla juz WIOSNA!!! :rolleyes:
a jeszcze musze Wam powiedziec ze wogole w tym czasie Ulvik pieknie pachnie - bo to kraina kwitnåcych jabloni i czeresni jest...

Kamila ciesze sie ze jestescie cali i zdrowi choc przykro ze w takim uroczystym czasie wiele ludzi przechodzi tam ogromnå tragedie..:-(mam nadzieje ze juz te trzesienia ustaly...
Marta podobajå mi sie Twoje kurczaczki!! bardzo swiåtecznie sie zrobilo.. tez sprøbuje moze sobie cos wynalezc..:-D

tymczasem dobranoc...

qqwhef.gif

Kasiu no Ulvik dziala na Ciebie jak lekarstwo :tak::-)
no siwatecznie sie zrobilo, musze sobierobic klimacik powoli ...dzisaj w kuchni i przy zelazku jak zdaze bo na 4 do znajomych...
ja robie pierogi na swieta :-D wiem ze to malo wielkanocne ale moj mezus sobie zarzyczyl wiec bede lepic :-)., noi orbie jeszcze krokiety i jajka nadziewane i wsio :tak:. a z ciast robie torta czekoladowego [ ]Przepisy kulinarne - Wyśmienity i bardzo łatwy tort czekoladowy - Ciasta, desery, sałatki mam nadzieje ze wyjdzie , tylko robie calego czekoladowego bez bialego kremu .
a jak u Was przygotowania do Wielkanocy?
do pozniej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dziekuje za zyczonka na NK :tak::tak:

Marta my jest miesiaczkow wiec buziaczki dla niej od emy 20 km od Rzymu w miasteczku Mentana (tu mieszka moja siostra i mama). Cudownie tu jest. W dzien temperatura ponad 20 stopni i piekne sloneczko i wszystko zazielenione. Pelne tu na ulicach drzewek, gdzie rosna mandarynki i cytryny:tak: A co do trzesienia ziemi to niestety jeszcze trzesie od czasu do czasu ale w naszym rejonie jest bezpiecznie. Dzis w nocy trzy razy zatrzeslo tak porzadnie ale ja nic nie czulam;-)
Adusia zasnela a jak sie obudzi to mkniemy na spacer, bo szkoda w domku siedziec a i pozwiedzac jest co.

Wy juz pewnie swietujecie w Norge. Wiec zycze wesolego jajeczka:-)
Emma konczy dzis 9 miesiaczkow wiec buziaczki dla Niej :-)

Witam,
przepraszam że tak późno, ale wiecie jak to jest, podróż długa i męcząca ale i tak w domu miałam ochotę podłogę ze szczęścia całować.

Idziemy zaraz z Alim do lekarza, bo przez 2 miesiąca prawie cały czas miał chrypę, musze sprawdzić jaka jest przyczyna, no i od wczoraj goraczkuje, żadnych innych objawów, więc nie wiem co to, ale na szczęście w Polsce jesteśmy :-)

Od przyjazdu cały czas jem, jesssu jakie tu wszystko pyszne, a dzisiaj wielki post i co ja poczne, chyba kłótka na lodówkę.

Przepraszam że nie nadrobiłam zaległości i nie wiem co u was, w wolnej chwili się poprawie.

JUŻ WIELKANOC BLISKO I WIOSNA NA ŚWIECIE,
WIĘC ŻÓŁCIUTKI KURCZACZEK ŻYCZENIA WAM NIESIE.
ZDROWIA,SZCZĘŚCI ,POMYŚLNOŚCI,
W PIERWSZE ŚWIĘTO DUŻO GOŚCI,
W DRUGIE ŚWIĘTO DUŻO WODY,
TO DLA ZDROWIA I URODY.
DUŻO JAJEK KOLOROWYCH,
ŚWIĄT POGODNYCH,MIŁYCH,ZDROWYCH.
- ŻYCZY ANIA I CZARUCHNA:)
2eg6uch.jpg

reklama
witam wieczorowo:tak:
widzę , że światecznie[ kurczaczki królują:laugh2:]i pustki królują:happy:
ja pojechałam na zjazd rodzinny na wioseczke(Darika -skorzewo:) , w samym lesie kolo jeziorka , ale wypocznę, Czarusiek szalał cały dzień na dworzu , ale żeby zasnac w nowym miejscu to tragedia walczył jak lew ...:eek:. jutro idziemy dwa kilosy do kościoła poświecic jaja :tak:i potem sielanka, ale tu pieknie , a ja za malolata jak zbuntowana nastolatka:angry: stroniłam od tego miejsca , 10 lat tu nie byłam ,a teraz żałuje:sorry:cisza ,spokój, życ nie umierac:-p.
dobranoc

Do góry