reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Mińska Maz i okolic

reklama
hej!
kokusia można wiedzieć na jakich zasadach dostałaś ten tester?

Madziu jakiś czas temu zapisałam się na nowo powstałym panelu do testowania różnych produktów. Coś na zasadach streetcom (jeśli wiesz o czym mowa). Na poprzednia kampanię wózków się nie załapałam. A teraz szukali 2 mamuś do testowania wózków z gondolą i 4 do testowania spacerówek i tym razem się udało. Właśnie dziś dostałam wiadomość że najpóźniej jutro wózeczek będzie u mnie

Cisza coś, więc się wyżalę, zostałyśmy same na 2 tyg:( M wyjechał na poligon:(

Natasza pocieszę Cię że my też same. Mężowy dziś w nocy wyjechał do Gdyni. Z tym że my krócej bo góra 2 dni a potem będziemy go miały 8 dni w domu bo musi wybrać zaległy urlop.

Ach pogoda pod zbitym psem. Tak myślałam ostatnio o mojej propozycji rzuconej przed świętami ale jak tu myśleć o grillu jak pogoda nie zachęca nawet do wyjścia z domu. Mam nadzieję że w przyszłą sobotę będzie już ładnie i ciepło

Agapa i jak? Znalazłaś jakiś fajny ciuszek?
Wiesz, że coś znalazłam ale tyle się nałaziłam. Te wszystkie rozmiary mnie wykończyły. Co firma to inna rozmiarówka. W jednym sklepie przymierzam 44 i w spodnie weszłam na spoko ale góra niestety. Po porodzie trochę brzuszka zostało, a i piersi też dużo większe teraz. W innym sklepie inna firma i o 44 mogę zapomnieć, 46 za ciasne a 48 nie ma. No ale zrezygnowana weszłam do jakiegoś małego sklepiku i tam w końcu dopasowałam coś na siebie i taniej niż w innych sklepach. Tylko butów nie mogłam kupić bo mam za duże wymagania.

Mi się przypomniało jak zajrzałam do szafy:) że fajny komplecik znalazłam sobie tutaj na Traugutta, tutaj przy deptaku. Kupowałam rok temu garsonkę, ale widziałam, że są fajne tam jeszcze. Ale mi się te dni dłużą:( ale wczoraj z nudów powróciłam do swojego "hobby" robienia żelowych paznokci:) i sobie zrobiłam:)

Wiesz, że coś znalazłam ale tyle się nałaziłam. Te wszystkie rozmiary mnie wykończyły. Co firma to inna rozmiarówka. W jednym sklepie przymierzam 44 i w spodnie weszłam na spoko ale góra niestety. Po porodzie trochę brzuszka zostało, a i piersi też dużo większe teraz. W innym sklepie inna firma i o 44 mogę zapomnieć, 46 za ciasne a 48 nie ma. No ale zrezygnowana weszłam do jakiegoś małego sklepiku i tam w końcu dopasowałam coś na siebie i taniej niż w innych sklepach. Tylko butów nie mogłam kupić bo mam za duże wymagania.

Super że udało Ci się znaleźć coś fajnego

Mi się przypomniało jak zajrzałam do szafy:) że fajny komplecik znalazłam sobie tutaj na Traugutta, tutaj przy deptaku. Kupowałam rok temu garsonkę, ale widziałam, że są fajne tam jeszcze. Ale mi się te dni dłużą:( ale wczoraj z nudów powróciłam do swojego "hobby" robienia żelowych paznokci:) i sobie zrobiłam:)

Natasza głowa do góry jeszcze tylko kilka dni i mężowy będzie z Wami. A pierwszy raz wyjechał na tak długo?
Ja zanim zaszłam w ciążę z Natalką i jeszcze trochę na początku ciąży miałam tak że mężowego widywałam tylko w weekendy i to też prawie całą sobotę spał a w niedziele w nocy znowu wyjeżdżał do Wrocławia. I tak praktycznie przez rok. Na początku to mi to strasznie przeszkadzało a potem się jakoś przyzwyczaiłam bo cóż taka praca. Teraz na szczęście wyjeżdża na góra dwa dni.

Dziewczynki baaaardzo proszę o codzienne głosiki. Można glosować do 23 maja
Profil - Astra.com.pl

Nie to nie pierwszy raz, rok temu go 6 miesięcy nie było. Ale nie wiem jakoś teraz mi się dłuży, ale trzeba się przyzwyczaić bo we wrześniu znowu na 6 miesięcy pojedzie

reklama
Do góry