natasza-182
mama Kasieńki
Cisza coś, więc się wyżalę, zostałyśmy same na 2 tyg M wyjechał na poligon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej!
kokusia można wiedzieć na jakich zasadach dostałaś ten tester?
Cisza coś, więc się wyżalę, zostałyśmy same na 2 tyg M wyjechał na poligon
Wiesz, że coś znalazłam ale tyle się nałaziłam. Te wszystkie rozmiary mnie wykończyły. Co firma to inna rozmiarówka. W jednym sklepie przymierzam 44 i w spodnie weszłam na spoko ale góra niestety. Po porodzie trochę brzuszka zostało, a i piersi też dużo większe teraz. W innym sklepie inna firma i o 44 mogę zapomnieć, 46 za ciasne a 48 nie ma. No ale zrezygnowana weszłam do jakiegoś małego sklepiku i tam w końcu dopasowałam coś na siebie i taniej niż w innych sklepach. Tylko butów nie mogłam kupić bo mam za duże wymagania.Agapa i jak? Znalazłaś jakiś fajny ciuszek?
Wiesz, że coś znalazłam ale tyle się nałaziłam. Te wszystkie rozmiary mnie wykończyły. Co firma to inna rozmiarówka. W jednym sklepie przymierzam 44 i w spodnie weszłam na spoko ale góra niestety. Po porodzie trochę brzuszka zostało, a i piersi też dużo większe teraz. W innym sklepie inna firma i o 44 mogę zapomnieć, 46 za ciasne a 48 nie ma. No ale zrezygnowana weszłam do jakiegoś małego sklepiku i tam w końcu dopasowałam coś na siebie i taniej niż w innych sklepach. Tylko butów nie mogłam kupić bo mam za duże wymagania.
Mi się przypomniało jak zajrzałam do szafy że fajny komplecik znalazłam sobie tutaj na Traugutta, tutaj przy deptaku. Kupowałam rok temu garsonkę, ale widziałam, że są fajne tam jeszcze. Ale mi się te dni dłużą ale wczoraj z nudów powróciłam do swojego "hobby" robienia żelowych paznokci i sobie zrobiłam
Nie to nie pierwszy raz, rok temu go 6 miesięcy nie było. Ale nie wiem jakoś teraz mi się dłuży, ale trzeba się przyzwyczaić bo we wrześniu znowu na 6 miesięcy pojedzie