reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

hej
Rusalka mi pasuje prawie w kazdy dzien, tylko jutro nie bo ide na szczepienie i do fryzjera i w czwartek to tak po 2 bo ide na kurs...w kazdy inny dzien jestem wolna jak ta ptica:-D to zadzwon albo napisz jak bedziesz miala ochote wpasc...:tak:

Marysia to niezle ci poszlo z tym porodem!!!:szok: ja sie meczylam kilka dni a w koncu mialam wywolany 10 dni po terminie...:baffled: ale naprawde uwierzcie dziewczyny nie pamieta sie tego pozniej:)
pozdr.

reklama
dziewczyny.... uwierzcie ze jak dla mnie to bylo wiecznosc!!!!:szok: ale tak jak Magda napisala potem sie juz o tym nie mysli i nie pamieta co to za bol :-) a co do znieczulenia to mialam w pierwszej kolejnosci zaproponowany gaz ale jakos po nim chcialo mi sie wymiotowac wiec polozna zrobila mi zastrzyk w pupe po ktorym miedzy skurczami zasypialam i odpoczywalam ale bol i tak czulam :baffled:

no i w koncu dzisiaj sie poznalam z Danusia :tak: (Dorin).pisze w koncu bo od listopada probujemy sie skontaktowac ze soba i sie umowic :-pale fajnie bylo i mam nadzieje ze to nie ostatnie nasze spotkanie :cool2:DANKA jutro czekam z kawa!!!!

Eternity- dzwoniłam dzis do Ciebie i na stacjonarny i na kom..ech- gdzie TY sie włoczysz;-)?myslałam dzis do Was podjechac:eek:mielismy wolne popołudnie

Odezwe sie juz w przyszłym tygodniu ..bo kurcze mamy teraz mały problemna hra musimy sie pakowac...a jakos niespecjalnie nam sie spieszyło,,,:confused:- tu kontrakt z mieszkaniem nkoczy sie w czwatek(sądzilimsy, ze do konca miesiaca.....a tu- rano mamy zdac klucze...a ten nasz domek mozemy najwczesniej zajac w piatek --------------no ale obecal nam gosc, ze postara sie dac klucze wczesniej..uff choc w pierwszej wersji powiezial- wtorek- przyszły tydzien----------zbladłam:sick:

a co do porodów- jak mowiłam jestem zwolenniczka cc---------------------------gdzie całą ciażę PRAGNĘŁAM- urodzic naturalnie z mezem- szkola rodzenia itp......wyszło inaczej i teraz ja inaczej sobie tej akcji nie wyobrazam:-D

POWODZENIA DZIEWCZETA- NA PEWNO BEDZIE DOBZE- A JAK JUZ ZOBACZYCIE MALENSTWO- DOTKNIECIE-----------JA BECZALAM JAK BOB---MEGA SZCZESCIE!!!

hej

Marysia - jak wrocilam do domu to Nicolka od razu mowi do tatusia " Zuzia na buju buju i papa" :-D za krótko jej było, ale nadrobimy dzisiaj :-) Dam znać po południu o której bedziemy.

A pogoda znowu sie psuje :confused: :wściekła/y: a ja mam duuuuuuuuużo pranka, ktore chcialam na ogródku wywiesić :baffled:

Hej

Moje dziecię śpi :-), to moge troche poczytac.

a to fotki Zuzi z Nicolką:

Mam tylko nadzieję, że kwiatki nie padły

hihihihih ;-) jeszcze nie padly moje kwiatki ale co tam swiat sie nie zawali...posadze drugie :tak:
a moje zdjecia postaram sie wkleic moze jutro bo maz zabral karte z tymi zdeciami aby wywolac inne....:wściekła/y:

Witam mam w sierpniu moja zona bierze syna do man i nie za bardzo orientujemy się jakie ceny obowiązują w tutejszych przedszkolach. Jeśli nikt nie posiada takowych info prosiłbym ew strony w internecie tychże przedszkoli.Z góry dziękuję.

reklama
Romanmickiewicz - witamy!!! ja pytalam o ceny w jednym przedszkolu i są one uzależnione od wieku dziecka, ilosci godzin w przedszkolu w ciągu dnia i liczby dni w tygodniu. Dla 2-latka na cały tydzień i 8 godz dziennie kosztuje na m-c 602 funty. Jesli pojdziesz do przedszkola i spytasz, to oni Ci wydrukują dokladne ceny. Jesli oboje rodzice pracują (matka przynajmniej 16 godz w tyg) to można dostać benefit na dziecko refundujący koszty przedszkola i jest tokwota 400 funtów. Pozdrawiam

Do góry