reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
Pandorka, co to znaczy? Mam nadzieje ze fasolka w drodze:tak:Napisz szybciutko czy juz jestes brzuchatka czy nie. No bo nie wiem czy mam gratulowac czy dalej kciuki trzymac!

pozdrawiam

To sobie jeszcze na mnie poczekacie! Jakies 20 kilo!:eek::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Pandorka, co to znaczy? Mam nadzieje ze fasolka w drodze:tak:Napisz szybciutko czy juz jestes brzuchatka czy nie. No bo nie wiem czy mam gratulowac czy dalej kciuki trzymac!
pozdrawiam

To znaczy ze musze schudnac przynajmniej 20 kilo zeby byla minimalna szansa na zafasolkowanie!!!:zawstydzona/y::baffled::eek::szok:
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

hej

Pandorka nie wiem kto to wymyslil ze zchudniecie pomaga w zafasolkowaniu, ale dla mnie brzmi to bynajmniej dziwnie. I to jeszcze 20 kilo!
Tak czy siak sprobowac warto, bo to zawsze jakas szansa, albo szybko zmienic doradce fasolkowego;)
Ja i moj brzuch trzymamy kciuki jeszcze mocniej. Nie poddawaj sie! Grunt to pozytywne myslenie! Napewno niedlugo i bez diety zobaczysz 2 kreseczki:tak:

pozdrawiam

hej

Pandorka nie wiem kto to wymyslil ze zchudniecie pomaga w zafasolkowaniu, ale dla mnie brzmi to bynajmniej dziwnie. I to jeszcze 20 kilo!
Tak czy siak sprobowac warto, bo to zawsze jakas szansa, albo szybko zmienic doradce fasolkowego;)
Ja i moj brzuch trzymamy kciuki jeszcze mocniej. Nie poddawaj sie! Grunt to pozytywne myslenie! Napewno niedlugo i bez diety zobaczysz 2 kreseczki:tak:

pozdrawiam

Napewno otylosc zmniejsza prawdopodobienstwo zajscia w ciaze!!:zawstydzona/y:
Pozdrawiam.

Pandorka - najwazniejsze i tak - POZYTYWNE MYśLENIE!!!

no i wiem kiedy będę w UK na 100%(no hcyba, zę coś jeszcze zapakuję sobie w gips:szok:..3-5 kwietnia:)!!!!2007

Pandorka - najwazniejsze i tak - POZYTYWNE MYśLENIE!!!

no i wiem kiedy będę w UK na 100%(no hcyba, zę coś jeszcze zapakuję sobie w gips:szok:..3-5 kwietnia:)!!!!2007

Hello,jestescie tam w ogole??? napisalam juz dawno i nic, buuu. Ok, jestem new, mieszkam pod Manchester, ale czesto tam bywam. Spotykacie sie na jakies spacery z dziecmi? pozdrawiamCat

Witam
dawno mnie nie bylo na BB ale Zuza moja jest coraz bardziej absorbujaca i do tego zaczynamy jeszcze przygotowania do 1. urodzinek Zuzi :tak: .za bardzo miejsca nie mamy w domku ale pare osob sie zmiesci wiec robimy male party.
wszystko Zuzia chce robic z mamusia i do tego jak ja nie wezme chociazby do kuchni ze soba to wszaski i piski na calego :wściekła/y: dlaczego ja zostawilam ?? :confused: ale i tak z kazdym dniem jest coraz bardziej kochana.....
ostatnio zrobilismy male przemeblowanie w pokoju i Zuzia uczy sie spania sama (czyli bez nas) na wlasnym lozku. marnie to wychodzi bo kilka razy w nocy musze wstawac i klasc sie obok aby mogla zasnac :-( alwe mam nadzieje ze niedlugo sie nauczy.
chodzic nie chce sama-woli na raka chocaz pare kroczkow zrobi
a do tego jeszcze pare razy w tygodniu chodzimy na rozne play group dla dzieci gdzie oswaja sie powoli z innymi dzieciaczkami.

Pandorka nieprzejmuj sie waga.tak jak napisala ewiki zmien moze lekarza... moja kolezanka tez dlugo nie mogla zajsc w ciaze i w koncu lekarz powiedzial jej ze musi troche schudnac-wiec ona poszla do innego specjalisty, ktory jej pomogl.dzisiaj razem z mezem sa szczesliwymi rodzicami od 4 miesiecy :tak: . wiec trzymamy KCIUKI!!!!

Rusalka fajnie ze juz przyjezdzasz. musimy zorganizowac jakies spotkanko i mam nadzieje ze tym razem bedzie nas wiecej :-D i wiecej tez dzieciaczkow
Ewiki milo wiedziec jak wygladasz ;-)

Witam nowe mamusie na forum i mam nadzieje ze czesto bedziecie nas odwiedzac.

a tak wczoraj Zuzia pomagala mi robic nalesniki :-D

Zuzia niedługo konczy roczek:) a ja tego też dnia mam 5-tą rocznicę slubu:)
heh- planowaliśmy ją już spędzić w UK..ale wyszło inaczej:/..wciaz mam ten nieszczesny gips..ale już jutro mam nadzieję sie go pozbędę(inaczej sama sciągnę)- bo już 2 dni po terminowym jego ściągnięciu z nim smigam-kuśtykam:)

co do spotkania - jak najbardziej jestem za!!!:tak::tak::tak:

reklama
Witam:-)

Hej Zuzia24 z tej twojej corci to niezly kucharz:tak:I jak ladnie pomaga mamie:-D No i Ciebie tez milo zobaczyc, bo na tamtych zdjeciach ze spotkania to Cie za bardzo nie bylo widac:-)
Trzymam kciuki zeby corcia polubila spanie sama.

Hej R.usalka, ty juz na pewno bez gipsu smigasz:-) mam ndzieje ze juz nic Ci sie niedobrego nie przydarzy i szybciutko Cie zobaczymy. A wlasnie, jak juz o widzeniu - moze wstawisz jakas fotke Ciebie i corci?

Cat poki co musisz sie nami zadowolic:-) Ja ciagle mam nadzieje ze zalozycielka tego forum - Dorin- kiedys sie odezwie, ale jak narazie to nie bylo jej tu od roku:no:
Moje dzieciatko jeszcze w brzuchu, ale jakby co to brzuch tez mpge wyprowadzic na spacer. Mysle ze niedlugo zorganizujemy jakies spotkanie:-)

Neeta co tam u ciebie i brzuszka? Taka ladna sie pogoda zrobila ze jakos lepiej sie czuje, mam nadziejeze ze Wy tez cieszycie sie slonkiem.
Ja ma w srode spotkanie w szpitalu. Ciekawa jestem czy to szybko zalatwie, czy bede tam siedziec tak jak ostatnio? Mam w tym tygodniu ytroche wiecej wolnego to postaram sie cie wreszcie dopasc na gg.

Pandorka, piekne sowaczki sobie sprawilas:-)

Eterniyt_666 mam nadzieje ze nuda juz minela. w taka fajna pogode nie mozna sie nudzic:-D

Pozdrwaiam wszystkich goraco:-)

Do góry