reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Hej:-)
Eternity_666, no zdjecia superrrr! Dziweczynki duze i male tez:tak: To musialo byc naprawde udane spotkanie:tak:Corenki przesliczne, mamusie usmiechniete, az milo popatrzec:-)

Pandorka, cos strasznie malo sie odzywasz. Caly czas trzymam kciuki za zafasolkowanie:-) Zapraszamy czesciej:tak:

Zuzia 24,. Ty sie nie daj tak zwodzic jakims baba w recepcji, po prostu zarzadaj wizyty i tyle, a jak beda cos jeczec to powiedz ze chcesz rozmawiac z lekarzem a nie z nimi. Dobrze wiem ze panie w recepcji zawsze sa najmadrzejsze i strasznie upierdliwe, ale po prostu trzeba byc upartym! wcale nie musisz sie tlumaczyc dla czego chcesz miec wizyte. Powodzenia!

R.usalka, a co tam u Ciebie? Chyba nacieszylas sie juz mezem, hihi. Czyli teraz pewnie pakujesz wszystko:-)Kiedy przyjerzdzacie???

pozdrawiam

reklama
Pandorka, cos strasznie malo sie odzywasz. Caly czas trzymam kciuki za zafasolkowanie:-) Zapraszamy czesciej:tak:

Kurcze no to misie oberwalo:szok::eek:;-)
Powiem szczerze ze wiekszosc mojego BBmowego czasu spedzam na staraczkach an glownym, choc tego czasu nie jest tak znow wiele. Ze mna to jest tak, ze pracuje po 12 godzin i czesto nie mam juz poprostu sily czytac wszystkich watkow, a na drugi dzien zapominam:dry:
Postar:dry:m sie odwiedzc Was czesciej. Buziam i zycze kolorowych snow

Alo:-)

O matko, Pandorka to kiedy ty masz czas na starania o fasolke? teraz to musze 10 razy mocniej kciuki trzymac! No podziwiam cie, jak ty 12 godzin pracujesz, pewnie najkrucej godzine muszisz poswiecic na dotarcie tam i z powrotem, do tego gotowanie, pranie, sprzatanie..............i cala reszta. Czy ty dzieewczyno wogole sypiasz? Mam tylko nadzieje ze nie pracujesz 7 dni w tygodniu;-)Dbaj o siebie bo niedlugo fasolka zakielkuje i musi miec tam u Ciebie jak najlepiej:-)

Pozdrawiam goraco wszystkich

Alo:-)

O matko, Pandorka to kiedy ty masz czas na starania o fasolke? teraz to musze 10 razy mocniej kciuki trzymac! No podziwiam cie, jak ty 12 godzin pracujesz, pewnie najkrucej godzine muszisz poswiecic na dotarcie tam i z powrotem, do tego gotowanie, pranie, sprzatanie..............i cala reszta. Czy ty dzieewczyno wogole sypiasz? Mam tylko nadzieje ze nie pracujesz 7 dni w tygodniu;-)Dbaj o siebie bo niedlugo fasolka zakielkuje i musi miec tam u Ciebie jak najlepiej:-)

Pozdrawiam goraco wszystkich
Nie no na szczescie pracuje 4 dni w tygodniu! Czas na fasolkowanie zawsze sie znajdzie jakos, ale czasem trzeba zrobic sobie odskocznie od kompa i po prostu w ogole go nie wlaczac. Buziam mocno!

Wiiitaaam!!!

dziewczęta u mnie to dopiero jak nie urok to.............
mam nogę w gipsie!!!!!! schodziłam po schodach niosac małą na rękach i bach- jej nawet nie wypuściłam -dzięki Bogu- a sama lezałam jak dłuuuga- silne skręcenie stawu skokowego- pękła torebka stawowa- i bucik gipsowy-................a w zaiazku z tym - wciąż w POLSCE!!!!!!!!!!!!!!! jakieś fatum..............

co do zdjęc - miło Was poznac:)

a odnosnie pytania o dodatkowych kg w czasie ciąży - to u mnie było mało- bo przytyłam nawet niecałe 10 kg..no, a teraz jestem 4 na minusie..i mała dalej mam na cyciu....a to najlpesza odciągarka tłuszczu:-D

POZDRAWIAMY!!!!!!!!I MOCNO śCISKAMY!!!

Aloooo:-)
Oj R.usalka to rzeczywiscie jakos pod gorke Ci sie ulada. Ale cale szczescie ze corci sie nic nie stalo;-)Bo z tego co napisalas to wygladalo to bardzo niebespiecznie:szok:
Jak dlugo bedziesz miala ten gipsowy bucik?

Hej dziewczyny weekend juz wiec pewnie bedzie cichutko na BB. Chociaz moze ta paskudna pogoda sprawi ze tu zajrzycie:)

Pozdrawiam wszystkie mamusie, dzieciatka i mamusie 'to be'

Boze czy tylko ja tu jestem gruba?! buuuu:no::wściekła/y::sad: wpadne w jakas depresje!!! nie zadaje sie z wam chudzielce... znajde sobie jakies grube kolezanki!:-p:oo2: ide pocwiczyc nara laski nebeski

Boze czy tylko ja tu jestem gruba?! buuuu:no::wściekła/y::sad: wpadne w jakas depresje!!! nie zadaje sie z wam chudzielce... znajde sobie jakies grube kolezanki!:-p:oo2: ide pocwiczyc nara laski nebeski

:-D :-D :-D :-D i jak Ci wychodza cwiczenia???? mi tez jeszcze duuuzo zostalo sprzed ciazy wiec moja kolezanka mozesz byc :cool2: a Panie powyzej poprosimy o zdjecia abysmy wiedzialy z kim piszemy :confused: a co do cwiczen to jutro ide z przyjacioka na Body Condition-uff juz dawno nie bylam wiec zakwasy beda murowane :baffled:

Hej:-)
No ja to jeszcze moge byc baaaardzo gruba:tak:W koncu mam jeszcze 3 miesiace na tycie, hihi.
Postaram sie zrobic jakas fotke, aktualna, hihi, zeby kazdy kilogramek bylo widac:-D

pozdrawiam

ps. A tak poza tym to eternity 666,wcale nie jestes duza.

reklama
Ta jasne Zuzia 24 Ty to jestes bardzo gruba rzeczywiscie!!! jaja se robisz! zreszta sama pisalas ze Ci zostalo tylko 4 kilogramy do zrzucenia...to tydzien(no moze 2) roboty i juz... tez bym chciala miec do zrzucenia 4 kilo:tak::baffled::sick: a mam 40!!!! hehe nie no az tak zle nie jest ale jest zle:-:)baffled:
Ewiki Ty jestes w ciazy to sie nie liczy! hehe:) W ciazy to jest fajnie bp nawet jak masz d...pe jak stodola to ci mowia ze to nieprawda bo w ciazy jestes:-), potem mowia ze niedawno urodzilas dziecko.... a potem juz nic nie mowia:-D hehe
3 majcie sie chudzielce i ciezarne;-)

Do góry