reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Oj tak, pogoda sie cudna zrobila i oby sie nie zmienila, az zyc sie chce!:-)
Trzeba korzystac ze slonka na maxa bo tu ciagle go za malo. Ja nawet nad morze sie wybralam z moim meniem w sobote ale to jeszcze nie to, wichur na samej plazy byl okropny pomimo ze slonce swiecilo. Ale powiem wam ze plaza w Southport jest bardzo fajna (jesli nie bylyscie to polecam): piaszczysta, dluga na kilometry i dosc szeroka- jak dotad trafialam na plaze kamieniste w UK wiec bylam milo zaskoczona...no a dla dzieciakow to wielka frajda poklepac babki z piasku nad morzem :-)

reklama
a tak poza tym Dorin jakos sie do mnie odezwala ale jakos nie mozemy sie zgrac i sie spotkac. podobnp gdzies obok mnie mieszka ale jej ulicy nie ma na mapie wiec mysle ze to jest nowe osiedle ktore caly czas jest w budowie. ona jak narazie nie ma netu ale...
no wlasnie. znowu do niej napisze i sie umowimy na spacerek :))

Witam:-)

Pogoda nadal wspaniala, az nie chce sie wierzyc:-D
Mialam dzisiaj wizyte u midwife w szpitalu. Poczekalam se na nia godzine, ja to normalnie nie wiem po co oni wogole godziny spotkan ustalaja, skoro i tak ciagle sie czeka. I jak zwykle badaniecisnienia, krew, mocz, no a z tych przyjemniejszych to sluchanie bicia serduszka malucha no i na koniec mierzenie brzuszka.
A wlasnie jak zdecydowalyscie sie podac malenstwu witamine K?

Ehh, nie chce mi sie isc do pracy w taka ladna pogode:no: Ale juz niedlugo, hihi i bede miec mnustwo czsuna spacerki, zeby tylko wtedy pogoda byla:tak:

Pozdrawiam goraco wszystkich:-D

hej:-)

No ja tez oczywiscie nie mam nic przeciwko podaniu witaminy K, tylko zastanawiam sie w jaki sposob to zrobic. Czy jednorazowo w zastrzyku, czy doustnie?

pozdrawiam

Hej Hej:) coprawda bez gipsu...ale z nogą nie za wesoło..wciaż nie schodzi opuchlizna- Byłam u 3 lekarzy - postawiono dwie rozne diagnozy, wieć powędrowałam prywatnie na usg.okazało sie, ze zdecydowanie za krótko nosiłam gips..
no, ale we wtorek(jak nic sie nie zmieni)..ruszamy w drogę:)
POZDRAWIAMY!!!

Rusalka to pewnie jestes bardzo podekscytowana wyjazdem, pamietam jak to bylo ze mna kiedy sie szykowalam do UK no ale to bylo juz prawie 5 lat temu...az trudno uwierzyc jak ten czas pedzi...

Hej:-)
Jutro pierwsze urodzinki Zuzi oraz piata rocznica slubu R.usalki. Wiec dziwczyny pewnie nie bedziecie mialy czasu jutro na odwiedzenie BB, to ja juz dzisiaj skladam Wam zyczenia:

Wszystkiego naj naj najlepszego,
duzo zdrowka, szczescia i usmiechu,
tylko Dobrych ludzi wokol Was,
spelnienia wszystkich marzen
i oczywiscie nagromadzenia nowych na przyszly rok
!

Tak wiec zycze udanej zabawy!!!

pozdrawiam goraco

Ewiki co za mila niespodzianka :))
Zuzia bardzo dziekuje za zyczenia
ja wlasnie juz upieklam biszkopt na tort i wymyslilam ze zrobie z niego motylka... zobaczymy jak wyjdzie. po weekendzie powklejam zdjecia :)
udanego weekendu Wam zycze

R.Usalka od nas tez przyjmijcie najszczersze zyczenia. oby nastepne lata byly rownie wspaniale jak dotad... (tak mysle ze byly one wspaniale ;) )

reklama
Do góry