reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ZUZIA!!!
STO ZABAWEK I POCIECHY Z MAMY;)
ZYCZY KOLEZANKA KAJKA Z MAMA:biggrin2:

Mam nadzieje ze party pojdzie ok:) my tez mamy impreze w przyszly czwartek:)
juz sie nie mozemy doczekac:tak:
pozdr wszystkich
Magda

reklama
Hej Wam wszystkim:)
Co u Was slychac?
Zuzia24 jak tam po imprezie? Udala sie?Mam nadzieje ze tak:tak:
My tez juz prawie mamy wszystko gotowe...Prezenty i niespodzianki i takie tam, bedzie kilka dzici starych wiec trzeba im zorganizowac jakos czas. porobie zdjecia i wkleje...
A tak wogole to jak ktos ma ochote to moze wpasc:tak: w czwartek o 4.30pm
Hmm?
Dobra spadam bo moj ppiekny przyszedl i jojczy ze glodny:-)
hehe
jeszcze tylko zjdecie wkleje mojej myszy malej...
a tak wogole to zaczela chodzic sama... w koncu:) bo takto wolala raczkowac:tak:
dobra to zdjecie i spadam
DSC_0013.jpg

papap nara

Dzieki za zyczenia :tak: imprezka sie udala, goscie przyszli, i wszystko bylo tak jak trzeba.aaaaaaaa no i najwazniejsze tort wyszedl :-p byl mniam mniam
Zuzia zrobila nam niespodzianke w dniu swoich urodzinek i zaczela sama chodzi bo tak jak Kaja to wolala tylko raczkowac. ale od soboty to smiga jak trzeba :-)
tak jakos od soboty Zuzia wydaje mi sie jakas duuuuuuza. bardzo szybko zaczela wszystko lapac jak i co i papuguje nas na kazdym kroku. chce robic wszystko to co my.w ogole jakos co dzien cos nowego umie i coraz wiecej rozumie co sie do niej mowi.... jejku jak ja ja bardzo Kocham!!!!!

Magda fajniutkie zdjecie Kaji.ja to Zuzi takiego nie moge zrobic bo ona jakas taka ruchliwa jest :laugh2: :cool2: i za szybko znika z obiektywu...
a oto pare zdjec z imprezy i nie tylko ;-)

pierwszy najbardziej trafiony prezen od chrzesnego-wozeczek

trzeba cos ugotowac zanim goscie przyjda

:wściekła/y: reszta zdjec jutro bo cos mi nie chce zdjec wkleic

hej:-)

No Eternity_666, zdjecie corci po prostu fachowe:tak:Pewnie duzo czasu zajmuja przygotowania do swietowania;-)

Zuzia24, jak widac na zdjeciach imprezka w pelni udana, tort przefajowy, no i solenizantka szczesliwa - bo prezenty trafione:-) Musialo byc bardzo milo:tak:

Ale urodzinowo sie zrobilo. Ciekawe kto nastepny w kolejce do tortu?

pozdrawiam wszystkich goraco

Witam:-)

No to dzisiaj zyczenia z wyprzedzeniem dla Kajeczki;-)

Duzo, duzo zdrowka
Duzo, duzo radosci
Duzo, duzo pomyslnosci
Samych dobrych ludzi
Oraz maximum szczescia przez cale zycie!

Udanej zabawy dziewczyny;)

pozdrawiam wszystkich

dla Kaji

W dniu tak pięknym i wspaniałym
Życzę Tobie sercem całym
Zdrówka szczęścia pomyślności
I w nauce i w miłości
Bądź radosna wesolutka,
piękna zgrabna i śliczniutka
No i tak na dowidzenia
Niech się spełnią Twe marzenia

Życzy Zuzia z mamusia :tak:

teraz ja trzymam kciuki aby imprezka sie udala ;-)

reklama
Do góry