reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Cześć laski! Ja mieszkam w Manchester od 5 lat. Niestety o dzielnicach takich ajk Salford, czy Eccles nie mogę się zbyt dobrze wypowiedzieć.- odradzam.

reklama
Fajnie , ze jestes:) My do Manchesteru sie przeprowadzamy bo moj P. ma tam prace i staramy sie o kolejne dzieciatko teraz:) Zrezygnowalam z pracy tu i zamierzam teraz odpoczywac po naprawde ciezkiej pracy...chociaz z dzieckiem 2 letnim trudno mowic o odpoczywaniu;)...sama zobaczysz:)GRATULUJE synka:)Jak bedzie mial na imie?Na kiedy masz termin? ....wciaz szukamy dobrego mieszkania w okolicach Salford albo Eccles...ale chcemy od prywatnego landlorda i 3 bedroom wiec jest dosc ciezko znalezc nam...a ty skad jestes?

witam - to nie do konca tak, ze Salford jest az tak niebezpieczny- bo mieszkalam i wiem, ze sa bezpieczne ulice. Salford jest dosc spory!-powodzenia!!!:tak:

O Eccles nasluchalam sie, ze niebepiecznie, ale mam kilkoro znajomytch ktorzy tam mieszkaja...i opinie sa rozne...

Pandorko- ale czas zasuwa...juz polowa za Toba!
spojrz na moj suwaczek:-)

Biszkopcik- moja kumpela rodzila w st. Mary`s i jest zadowolona- ja tez zamierzam:tak:...ale przede mna jeszcze dluga droga;-)

w koncu odzyl ten watek:-)

oczywiscie - zycze powodzenia!!!

Ja mam baardzo duzo znajomych na Salfordzie czesto w rozne zakadki jezdze na plotuchy...jest duzo ciekawych, pieknych i bezpiecznych miejsc!:tak:

ja mieszkam powiedzmy - blisko centrum

Czesc dziewczyny, no w koncu jakis odzew :) Jesli chodzi o Manchester to tez slyszalam, ze Salford jest dosc niebezpieczne, w Eccles mieszka moja kolezanka i raczej nic nie mowila, ze zle jej sie mieszka. Uwazam, ze kazda dzielnica ma swoje plusy i minusy. Ja mieszkam niedaleko centrum w kierunku Ashton i choc wszystko niby ok, to tez moglabym czasem ponarzekac. Prywatnych landlordów niestety nie znam zadnych godnych polecenia, bo dotad korzystalam tylko i wylacznie z posrednictwa agencji. Mimo wszystko mam nadzieje zeszybko uda Wam sie znalezc jakies sensowne lokum. Termin mam na 22 listopada takze juz niedlugo i w sumie to spodziewam sie, ze moze byc w kazdej chwili.Imienia nie wybralismy jeszcze poniewaz nie moglismy sie zdecydowac, wiec postanowilismy poczekac az sie dzidzius urodzi. Bede rodzic w St Mary's jak pisalam, slyszalam, ze to najlepszy szpital tutaj i mialam pozytywne wrazenie jak chodzilam tam na rozne badania....jakby ktoras z Was miala wieksza ilosc szczegolow na ten temat bede wdzieczna za wiesci. Pozdrawiam :)))

No super dziewczyny, ze sie odzywacie :-) Dzis moj dzwonil po kolejnych domach i wszedzie cos cholera..tym razem domy za male bo tylko 2 bed i do tego umeblowane a my chcemy puste bo mebli i innych ******* to mamy od cholery..sama nie wiem jak my sie z tym wszystkim zabierzemy..echh:shocked2:....tylko obdzwqaniamy te agencje i landlordow i kicha ..albo juz nie ma albo nic ciekawego..a umowe mamy tylko do 3 stycznia..wiec chcielismy sie wyniesc na koniec listopada..ale juz nie damy rady z tego co widze..
Robie wlasnie rybke po grecku:)...tak mnie cos wzielo przedwigilijnie..chodza za mna rozne smaki...czyzby to juz??!!;-):tak:..staramy sie niedawna o drugie...ale pewnie przesadzam jak zwykle..hehe...Moj maly spi...po szalenstwach na sali zabaw padl doslownie...wiec mam chwilke dla siebie....

reklama
Do góry