reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Hej.

Jeszcze nie wiem gdzie ten basen jest, hihi. Wybieramy sie z Neeta i Daria, one juz tam byly. Ale oczywiscie po basenie dam znac jak bylo i gdzie to jest;-)
No i oczywiscie dziekujemy za komplement:tak:
No a co do spotkania to latwo sie nie poddam:no:
Dziewczyny p[isac kiedy wam pasuje!:-p

Pozdrawiamy

reklama
Chodzimy na basen w Altrincham, w poniedzialki i wtorki 12.00-13.15 sesje dla maluchow. Jest brodzik i basen gl. 75-90cm czyli w sam raz dla dzieci. Do tego rekawki, kolka i rozne zabawki dostepne do uzytku. Daria wprost uwielbia wode :-) Chcielismy chodzic z nia juz dawno ale ze wzgledu na AZS musielismy troche poczekac.

Nam pasuje kazdy dzien...

Hej

no troche juz poczytalam, ale jeszcze nie wszystko.
witam wszystkie nowe forumowiczki:rofl2: Fajnie ze jest nas coraz wiecej. Oby tak dalej.

hmm, jesli chodzi o badanie ginekologiczne w ciazy to ja miala 2. no ale jesli nic zlego sie nie dzieje to po prostu tamnie zagladaja;-) ale jesli uwazacie ze cos jest nie tak to po prostu zazadajcie skierowanie na takie badnia.
ja jak juz pisalam jestem zadowolona z opieki w czasie ciazy i do tej pory nic nieodpowiedniego sie nie dzialo. zawsze mozecie zmienic lekarza czy polozna jesli dotychczasowi wam nie odpowiadaja. no i polecam SMH, tez maja wanne.

No a moj aniolek rosnie jak na drozdzach i ma juz 4 zabki i gryzie wszystko co sie da, hihi. ale po foteczkach widze ze wszystkie dzieciatka rosna rownie szybko i sa sliczniusie.
a jesli juz o foteczkach mowa, brzuchatki pochwalcie sie swoimi brzuszkami:tak:Nie ma to jak rosnacy brzusio, hihi. ciagle nie moge sie przyzwyczaic ze juz nie mam nikogo w brzusiu do glaskania, a tam juz pusto od 9 miesiecy. ale ten czas leci.

pozdrawiamy serdecznie

Hej

Na basenie bylo super:tak: Julka az popiskiwala z radosci, hihi. Nawet nie przypuszczalam ze tak od razu jej sie spodoba. polecam taka rozrywke dla maluszkow, nie ma sie kompletnie czego obawiac.

julen.JPG

Wracając do postu Rusałki... wspólczuje twojemu mężowi!!!

Ja bardzo pozytywnie wypowiadałam się daletgo,że nie miałam tutaj żadnych problemów z lekarzami przez cała ciąże do szczęśliwego rozwiązania aż:angry:....

wczoraj wylądowałam na Emergency ponieważ od piątku nie byłam w stanie się ruszać, podnieśc małej, nakarmić nic tylko leżałam. Każde w stanie z łożka było.... a o ruszeniu głową, szyją nie było mowy. Wiecie co dostałam jak przyjechałam do szpitala Paracetamol ( gdzie wcześniej mówiłam,że brałam i nic mi nie pomógł) i do domku:szok:. Lekarz powiedział, ze widzi,że to od kregosłupa ale nawet mnie nie prześwietlili, nie będe tago komentowała.....

Tobie takze Aniu wspołczuje!!!...niestety nie zmienie zdania na temat lekarzy w UK...bo utwierdzam sie ciagle w tym...ze maja wszystko total- w d...!!!

mojej kolezanki synek w wieku 3 miesiecy miał powazna operacje na nerki..lekarze powiedzieli,z e ma byc pod scisła kontrola i co 2 tyg powinien miec badany mocz..tak było- dopókinie ywjechała do UK...tu zbagatelizowali ja..i mało tego - nie moze sie doprosic badania moczu! powiedzieli, ze dadza skierowanie wowczas gdy ona zauwazy cos niepokojacego-szok! gdzie infekcja moze byc juz tak grozna dla niego.....szkoda gadac...

Eternity666 - jak udała sie imprezka?..myslami bylismy z Wami...szkoda, ze nas nie było:dry:

Kajko- WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NAJPIEKNIESZE!!!

wracajac do tematów basenów...my bardzo lubimy sie pluskac..Klaudia pierwszy raz byla na basenie jak miała 4 miesiace.
Tu w UK wybralismy sie raz(na moss side)- tragedia:-D- zimno brudno................:crazy:

szukamy jakiegos fajnego..szczegolnie,ze maz ma zalecania chodzic na basen z ta jego przypadłoscia...Gdzie dokładniej znajduje sie basen przez Was polecany?..a jeszcze by był blisko Hulme?:-)..to byłabym z Klaudia co drugi dzien:-D

Ewiki świetne zdjęcie... wyobrażam sobie, że było fajnie. Mye też się wybieramy ale chyba po powrocie z PL Ok 18 maja., bo boję się, żeby Zuzia mi się nie przeziebiła. Ona też uwielbia wodę w wannnie mogłaby się pluskać i pluskać :-):-):-).

Napewno zdam relacje jak było.

Netta oczywiście pochwaliłam moją Zuzię i od tej pory budzi się non-stop w nocy ja wstaję nieprztomna ale to raczej przez wynyżające się zabki:szok:.

Pozdrawiam was dziewczyny;-)

Rusałka już wróciłyście??

reklama
hej

Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z was nie orientuje sie jak mozna zaczac pracowac w przedszkolu??? Skonczylam akademie pedagogiczna w polandzie i mam jakies tam korsy z tym zwiazane. wiem ze jesli chciala bym zostac nauczycielem to mosialabym zrobic 7miesieczny kurs na tutejsza licencje. Ale chcialabym wbic sie do przedszkola zebym mogla ze soba zabrac Julke:blink: to jedyna mozliwos zebym mogla zaczac pracowac.. jesli wieckie cos na ten temat to z gory dziekuje.

Pozdrawiamy serdecznie

Do góry