reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
Dziękuje wam bardzo szczerze to jestem przerażona troszkę , jestem dopiero w 8 tygodniu ciąży a tu mi już każą wybierać szpital?. Po za tym nasłuchałam się i czytałam tyle o tym jak traktują ty polskie ciężarne że nie wiem czy lepiej nie było by rodzić w Polsce. Z drugiej strony chciała bym by mój mężczyzna był przy porodzie. Zresztą mam już za sobą ciężki poród jak go przeżyłam to i ten przeżyje :)

Cześć dziewczyny:-)!

Ale miałyśmy ładną pogodę, myślałam, że już będziemy taka mieć. Aż miło było zapomnieć o tej zimie i zimnie. Polubiłam już codzienne spacerki a tu znów deszcz:-(. Moja Zuza już wydrowiała także fajnie :-).

Rusałka moze byśmy się w końcu zobaczyły??? jak Klaudia i pobyt w PL???

pozdrawiam was serdecznie zmykam bo Zuza jeszcze śpi a ja mam kilka rzeczy do zrobienia:-). Dziś 21 za 2 dni moja Zuza końcy 7 miesięcy ale ten czas szybko leci...:-):-):-)

Dziewczyny co myślicie na temat chodzików????

I tak już zrezygnowałam z tego,że Zuzi kupię chodzik oj naczytałam się i dowiedziałam dużo naprawdę nie pozytywnych rzeczy .....!!!

oj ciuchutko tutaj cichutko:)

Cześć Kobitki! Jestem tu nowa, ale bardzo się cieszę, że jest Nas takie grono! Jestem w 12 tyg. ciąży (licząc po polsku, po angielsku: 10 tydz.). Pracuję na uniwerku w Manchesterze (ale nie wiem co to będzie, bo mam niebezpieczne warunki pracy, których uniwerek nie dostrzega:baffled: ). Mieszkam z mężem w Tottington k. Bury i właśnie w Bury mam rodzić (Fairfield General Hospital). Podejście do ciężarnej dla mnie jest zaskakujące, nie zanosi się, że ktoś mnie przebada ginekologicznie, więc lecę w sobotę do PL w tym celu:tak: . Póki co nie zrobiono mi tu żadnego badania oprócz pomiaru ciśnienia, ale taki styl chyba...

Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne Mamy i mam nadzieję, że będziemy tu sobie wspónie gaworzyć :cool2:.

Witaj gratuluje brzuszka:-):)

Ja w 6 tygodniu poszłam do lekarza, i strasznie sprowokowałam ich żeby mnie przebadano a raczej wysłano do szpitala;-), tak też sie stało i sprawdzili czy wszytsko z dzidzia w porządku. Ale następną wiztye czyli pierwszą z położną miałam dopiero w 4 miesiąco także dosyć pozno:angry:. Trzeba się przyzwyczaić do sposobu leczenia tutaj ja zawsze mówie, że robią wszytsko jak w "angielskim walcu" pozdrawiam :-)

Hejka, dzięki :-)

Ja już nie mam siły się o nic wykłócać- w pracy mam dosyć posiedzeń na mój temat. Jutro lecę na tydzień do PL i jestem poumawiana na badania i USG. Dodatkowo moja teściowa jest ginekologiem, więc łapie się za głowę i pogania mnie na badania. Ale co tam- będzie dobrze! :tak:

oj oj..ja przymierzam sie do drugiego dzidziusia i na pewno na badania bede latała do PL..Duzo zdrówka zycze Wam Chrysomela!!

AniuP - koniecznie musimy sie spotkac..fajnie byłoby, jesli by CI sie udało pojsc ze mna do przedszkola z Twoja Zuzia..Ja poznałam w samolocie bardzo fajna kolezankę..ma synka w wieku Klaudii..i ona mnie poznała z jeszcze jedna dziweczyna..tez ma synka:) o jakies 4 m-ce młodszego od mojej- Razem chodzimy od kilku dni do przedszkola- Wspominałam jej o Tobie:-)..zgadamy sie na gg- ..Ja do PL lece 11.03:-):-):-):-)

Eternity - co i jak z dzisiejszym dniem?:-)

Ja od kilku dni szukam mieszkania...(kontrakt mamy do maja)..tu mam swietne warunki..3 duze sliczne pokoje itd..ale jak spotykam sie z innymi...to mówia, ze drogo płace..no wiec rozgladam sie ...
Teraz mieszkam na Hulme..k. Hiltona..Kocham te dzielnice..ale nie jest najtansza...Cenami kusi Walley Range- co o niej sadzicie?

reklama
Do góry