reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

sylciak - herbatka jest firmy Hipp, na opakowaniu jest napisane: "Herbatka dla kobiet karmiacych. Herbatka ziolowa z anyzem, koprem wloskim i kminkiem pobudzajaca laktacje":tak:.
Jak dotad to ja jeszcze nie dopajalam Natalki niczym:no::-)
pozdrawiamy;-)

reklama
Ja tez mojej Darii nie podaje nic innego oprocz piersi...

Ewiki dokladnie bedziemy mieszkac w Baguley.

Dziewczyny kiedy wasze starsze dzieciaczki zaczely zabkowac? U nas chyba sie juz zaczyna :szok::szok::szok: Nie spodziewalam sie ze tak szybko :no: Jedno cholerstwo sie skonczylo (mam na mysli kolki) a nastepne przed nami... Od 3 dni moja mala marudzi, poczatkowo myslalam ze to ciagle kolki ale nie kulila nozek tak jak to zwykle robila przy kolkach i wczoraj zauwazylam ze nerwowo wklada piastki do buzi i placze,slini sie przy tym niesamowicie, poza tym bol sprawia ze nie moze sie bidulka najesc, co chwila wypluwa cyca i odwraca glowke na boki. Juz myslalam ze troche odpoczniemy od placzu a tu prosze...:-(

Dziewczyny zobaczcie sobie moja Zuzanke:-)

Ewiki dzikekuje za zaproponowanie odstapienia witaminki D, Netta takze zaproponowala wiec odbiore od niej ;-) z gory dziekuje!!!!

Netta nie mow , ze twoja Daria juz zabkuje!!! ja tez czekam na moment odplyniecia wstretnych kolek bo juz mam dosc:-(ciesze sie, ze malutkiej juz przeszly bo morduje to mala jak i cale otoczenie.
Wczoraj bylysmy na pierwszej szczepionce, wyobrascie sobie, ze musialam malej podac paracetamol w syropku bo byla strasznie placzliwa bidulka pozdrawiam was serdecznie...

Dziewczyny normalnie zaraz wyzuce tego kompa jak to jest dodalam zdjecie moje i Zuzi w ustawieniach profilowych i kurcze sie nie dodalo jak pisze posta no nie wiem jak to jest .... tzn tak jak sie meza informatyka hehe i znow jej nie zobaczycie....

fd0e955aa9.png

Hej.
moja Julka tez wklada paluzki do buzi i slini sie przy tymstrasznie - i czasem jest strasznie marudna - tez mysle ze to jakis zabek idzie.
A tej herbatki z hipa to wypijam z 5 dziennie i tak ma za malo mleka:no: Przez co Julka nie chce jesc z cycusia, bo jak nie jest pelny to chyba za daleko go wciaga do buzi i powoduje to u niej odruch wymiotny. Tak wiec odciagam ile tylko moge i daje jej z butelki, ale odciaganie nie pobudza tak dobrze laktacji:no: No coz bede walczyc ile sie da.

Za to Julcia przesypia mi juz cale noce, zadko sie zdarza ze obudzi sie raz w nocy na jedzonko. No i dodatkwo ma juz ustalona ddzemke poobiednia i zazwyczaj spi 3godziny - kochana dziewczynka:-)

No a disiaj to juz przechodzi sama siebie i caly dzien spi, budzi sie tylko na jedzonko, to chyba ta pogoda tak na nia wplywa.

pozdrawiam

Tak to chyba ta pogoda bo moja tez caly dzien przespala, a u niej to rzadkosc :tak:
Ewiki- to sobie odpoczniesz chociaz jak ci Julka tak ladnie przesypia nocki, pewnie to tez zasluga tego, ze dokarmiasz ja formula...moja budzi sie 1-2 razy w nocy.
No a co do zabkow to moga sie pojawic dopiero za 2-3 miesiace od pierwszych objawow...

reklama
czesc dziewczyny
Natalka tez sie slini i wklada raczki do buzi, a ostatnio odkryla ze najlepszy jest kciuk i na nim sie koncentruje
ewiki - jak ty to robisz ze twoja Julka tak ladnie spi???:confused:, moja w nocy ladnie spi, budzi sie 1-2 na jedzenie, ale w dzien tylko na spacerze albo na mnie, a jak ja klade do lozeczka to strasznie placze i w koncu robi mi sie jej zal i ja biore, wiem ze chyba nie powinnam:zawstydzona/y: ...ale ona tak na mnie patrzy blagalnie:-:)sorry2:

neeta - sliczne masz to zdjecie w avatorze

Do góry