reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Ja juz od kilku tygodni podaje malej witaminke D- nawet ja lubi :-)

Dziewczyny, czy wam tez tak wlosy po porodzie wypadaja? Ja je zbieram garsciami :szok: Jak bylam w ciazy to wogole mi nie wypadaly a teraz po prostu szok, niedlugo chyba lysa bede :szok:

reklama
Neeta - u mnie jest to samo, dlatego scielam na krotko, a mialam dlugie:tak:, ale podobno to normalne, ze w ciazy wlosy nie wypadaja, a po porodzie nadrabiaja

hej

Mnie tez zaczynaja wypadac wlosy :wściekła/y:. Po pierwszej ciąży leciały jak liście jesienią, aż sie odkurzacz zatykał, ale mimo to mialam ich i tak jeszcze sporo na glowie.

Vit D - Nicolce lekarka kazala dawać po 2 kropelki dziennie.

Czesc dziewczyny mnie wlosy nie wypadaly zaczelam sie cieszyc a tu nagle:-(ten sam problem garsiami. Czy ktoras z was ma tutaj kontakt do jakiejsc fajnej fryzjerki, ostatnio pasemka robilam jak bylam w Polsce w maju a odrosty juz mam straszne :szok: gdyby ktoras z was moglaby polecic kogos bylabym wdzieczna:-). Aha wiecie co pisalam juz o tym Nettcie ze bardzo boje sie tego badania po 6tygodniach i wiecie co zwlekam z nim zeby bardzo nie bolalo jak wy to przezylyscie nie bylo tak zle czy macie nie mile wspomnienia napiszcie!!! Juz dostalam list na szczepienie dla malej zobaczymy jak to przezyje bo to pierwsze pozdrawiam babeczki....:-)

AniaPietra - jak ja mialam w PL badanie po 6 tyg to NIC nie bolalo i wspominam bardzo miło. Myśle ze tutaj tez bedzie podobnie. A bolec to pewnie bedzie "pierwszy raz" po porodzie :-).

AniaPietra - ja mialam to badanie , polega na tym ze lekarz zadal mi kilka pytan ...i koniec:szok:, nie bardzo mi sie to podoba bo w Polsce jest inaczej, tutaj nikt cie nie bedzie badal:no:

reklama
Hmmm widac co przychodnia to inne zasady, ja bylam badana, pobierano mi probke wymazu do zbadania czy wszystko jest ok i takie ogolne tez

Do góry