reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Dorin gratuluje syneczka sliczniutka kruszynka:-) i oczywiscie tak szybkiego porodu!!! lisc kapusty jak najbardziej pomaga na obolale piersi i masaze tez;-). Ja nazekalam na popekane brodawki lanolina pomogla bol szybko minie trzymaj sie cieplutko i caluj Kacperka. Wreszcie jakis chlopczyk na forum bedzie mial w czym wybierac:-) Dziewczyny jestem bladynka napiszcie jak wkliec zdjecie na forum:zawstydzona/y:

Jezli chcecie mozecie wejsc na strone FVP "FOTO-VIDEO PROFI" (Tychy) tam sa moje zdjecia slubne wejdzcie na foto/obojetnie jakie zdjecie/galeria/wesele i jestesmy pierwsza para moj maz ma okulary a ja jestem bladynka z pasemkami:-) napiszcie to wkleje moja Zuzie:-)

reklama
Jeszcze raz dzieki!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Nafnia - ja mam tyle pokarmu, ze po kazdym karmieniu odciągam z kazdej piersi po 40 ml, to moge Ci jedną piers pożyczyć ;-). A herbatki Hipp widzialam w polskim sklepie tylko nie wiem czy akturat ta na laktacje byla. Kiedys kupialm tam na przeziebienie. W marketach i bootsie ja nie widzialam :no:. Ale jak ktoras z was wie gdzie jeszcze mozna je kupic to poprosze o info.

AniaPietra - ja wklejam fotki przez żabę http://www.imageshack.us/

No ja tez kupilam ta herbatke w polskim sklepie. Szukalam jakiego tutejszego odpowiednika na stronie hipp, ale nic nie znalazlam. Mysle ze jednak warto zapytac a aptece czy bootsie - bo przeciesz musza miec cos takiego.

Dziewczyny moja Julka robi teraz kupke co jakies 2 dni, czy to normalne??? Wczesniej robila kilka w ciagu dnia. No i teraz kupka nie jest juz taka zadka.
No i caly dzien czekam na ta kupke i nic, mala tylko baczki puszcza. Mam nadzieje ze ja w koncu zrobi bo ostatnia zrobila w srode:szok:
Jak myslicie, to normalne czy musze leciec do lekarza:sick:

pozdrawiam

Ewiki - tak to normalne, dzieci jak sa malenkie to co chwile robia kupki, potem rzdziej, ja tez czekam na kupke Natalki bo wczoraj ani dzisiaj jeszcze nie bylo, pewno mnie zaskoczy jej rozmiar;-):-D:-)

Nie wiem ile wazy ale naprawde jest co nosic:tak:Ale napewno kolo 6 kg:-D Musze ja zwazyc w przyszlym tygodniu jak pojdziemy na szczepienie.
Normalnie nadal nie moge sie nadziwic ze tak szybko rosnie. Teraz az ciezko mi sobie wyobrazic ze byla taka malutenka i kruchutka:rofl2:

Zobacz załącznik 52110

Hej

Dziewczyny co ja mam zrobic zby Julcia wreszcie kupke zrobila??? Bo ostatnia zrobila w srode!!! i widze ze sie meczy bidulka jest rozdrazniona i czesto placze. Moze moge jej cos kupic co pomoze???

reklama
Brzuszek masujemy ile sie da. Jak nie zrobi kupki do jutra to ide do lekarza:sick:Myslalam zeby jej cos kupic w apece ale nie wiem czy to dobry pomysl. Przeczytalam gdzies ze herbatka z rumianku pomaga. Chyba sprobuje jej dac, mysle ze to nie powinno jej zaszkodzic.
No i znowu zmiana diety - oczywiscie mojej na wysokoblonnikowa.
Ja to normalnie juz wymiekam, jak juz poradzilismy sobie ze skorka toz nowu to:no:

Do góry