reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
Dorin OGROMNIASTE gratulacje:-):-D:-)

Super ze tak szybciutko i bez problemow poszlo. Kacperek na pewno przesliczny, taki malusi. Moja julka miala 3,10, a teraz to juz kawal baby:tak:
Prosze jak tylko znajdziesz chwilke wklej jakas foteczke Kacperka:tak:
No i jak corenka? Zadowolona z braciszka?

Jak tylko czegos bys potrzebowala to pisz, jak tylko dam rade to zawsze pomoge.
Jesli chcesz ta witaminke D to daj znac.

Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!

Witamy pirwszego chlopca na naszym forum!

No a my juz po szczepieniu. Tak sie go balam, a tu wszystko poszlo jak z platka. Oczywiscie karmilam Julcie w trakcie. Zaplakala tylko na chwile bo cycus byl wazniejszy od jakiegos tam szczepienia. W przyszlym tygodniu ma te szczepienia standardowe. No ale juz sie nie bede tak denerwowac, bo dzisiaj do tego szczepienia to chodzilam pospinana okrutnie.
No ale co najwazniejsze krem dziala i wszystkie przesuszone miejsca przyblakly i zaczynam wierzyc ze wreszcie skorka Julki bedzie jak trzeba:-)

pozdrawiam

Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Nicolka powoli rzekonuje sie do braciszka. Nawet mu dzisiaj bajke o Kopciuszku opowiadala :tak:.
Dziewczyny znacie jakiś dobry sposób na bolące cycki z nawalu pokarmu??? boje sie ze zapalenie dostane :-(.

Faktycznie Kacper to rodzynek tutaj na forum :happy:. Ale bedzie mial w kim wybierac - tyle malych laseczek rośnie :-).

Kilka minut po porodzie:

Dorin - sliczny syneczek, no faktycznie bedzie mial w czym wybierac :tak:;-), ja bardzo chetnie Natalke przedstawie:-);-), a ty super wygladasz kilka minut po porodzie, ja po swoim bylam okropnie zmeczona po trwal baaardzo dlugo.
A na piersi zrob sobie oklad z liscia kapusty, powinien byc zimny, i lekko go potucz zeby sok wyszedl, wytnij dziurki na sutki, moze to brzmi smiesznie ale dziala ,

hej

Nafnia - dzięki :-). No ja wlaśnie slyszalam o tej kapuście tylko nie wiedzialam czy ma być ogrzana czy zimna. No to zaraz sobie zrobie kapuściane piersi :tak:. Ucałuj ode mnie moją przyszła synową ;-).

Hej

Dorin syneczek przpiekny:-)
A na nawal pokarmu mozna pic tez szalwie. To zmniejsza laktacje. Ale nie wolno za duzo bo moze calkowicie ja zatrzymac. No ale szklaneczka na dzien powinna Ci pomoc. No i liscie kapusty powinny zamieszkac w lodowce. Do tego goracy prysznic na cycuszki przynosi duza ulge. No i oczywiscie masarze:tak:No a jak jest badzo zle to odciagaj pokarm. Njlepiej recznie - to nie zwieksza laktacji. Bo pompka pomaga bardzo ale laktacji nie zmnieszy.

pozdrawiam

reklama
Ewiki wczescniej pisalas ze masz herbatke zwiekszajaca laktacje Hipp , gdzie ja kupilas , mozna w supermarkecie czy w Bootsie????, bo mi sie wydaje ze mam mniej pokarmu:szok::szok::szok:

Do góry