ewiki
Fanka BB :)
Ehhh, a ja ciagle mam z czyms problem. Julka je tyle ze wioeczorem to juz nie mam dla niej wystarczajaco mleczka. Wczoraj musialam ja pierwszy raz dokarmic formula:sick:
Jak tu szybka bobudzic laktacj????
Przystawiam ja bardzo czesto ale ona sie niecierpliwi i placze:sickije duzo wiecej.
Jest jakis specyfik na pobudzenie laktacji dostepny tutaj????
Chyba musze zaczac odciagac pokarm w nocy, bo Julka je teraz tylko raz w nocy, moze to zwiekszy laktacje.
W dzien je srednio co 2 godziny - przynajmniej wtedy jak sie naje, bo jak nie to dopomina sie czesciej.
ehhh, do tego za uszkami sie pogorszylo, brzydko popekalo
Probuje umowic sie z health visytor no ale jak sie tego szybko nie da zalatwic to pojde z nia do GP. ?Albo moze odrazu powinnam pojsc do kliniki??? Juz normalnie nie wiem co mam robic Do tego cala szyjke z tylu ma paskudnie przesuszona.
Juz mi sie wydaje ze biedna Juleczka musi przejsc wszystko co tylko sie da
pozdrawiam
Jak tu szybka bobudzic laktacj????
Przystawiam ja bardzo czesto ale ona sie niecierpliwi i placze:sickije duzo wiecej.
Jest jakis specyfik na pobudzenie laktacji dostepny tutaj????
Chyba musze zaczac odciagac pokarm w nocy, bo Julka je teraz tylko raz w nocy, moze to zwiekszy laktacje.
W dzien je srednio co 2 godziny - przynajmniej wtedy jak sie naje, bo jak nie to dopomina sie czesciej.
ehhh, do tego za uszkami sie pogorszylo, brzydko popekalo
Probuje umowic sie z health visytor no ale jak sie tego szybko nie da zalatwic to pojde z nia do GP. ?Albo moze odrazu powinnam pojsc do kliniki??? Juz normalnie nie wiem co mam robic Do tego cala szyjke z tylu ma paskudnie przesuszona.
Juz mi sie wydaje ze biedna Juleczka musi przejsc wszystko co tylko sie da
pozdrawiam