AniaPietra
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny:-)dziekuje wszytskim za gratulacje. Wlasnie mala usnela i skorzystalam z chwili. Smiejemy sie z mezem bo gdy przyjechalismy ze szpitala to mala jadla i spala, trzeba bylo ja czasem budzic do jedzenia. Minal juz tydzien i juz sie rozbrykala, wydaje swoje niemowlece dzwieki i juz nie jest taka zainteresowana spaniem. Jedyny problem jak narazie to te potowki na buzce, juz nie ubieram ja grubo lezy tylko w body i skarpetkach niczym nie przykryta a to dalej nie znika. Smieje sie bo ugotowalam krochmal ale chyba zlebo wyszla z tego taka papa a raczej garaleta ktorej nie da sie nalozyc na buzke. Chyba nie dalam za duzo wody. Ja tez czekam na swoich rodzicow przylatuja za tydzien w czwartek juz sie nie moge doczekac ale nie dam rozpiescic wnusi!!! hehe. Nie ma jak to mama. Aha napiszcie jak zalatwic tymczasowy dowod dla malej, dokladnie cos jest potrzebne z UK od konsula??? jak sie z nim tu spotkac??? napiszcie bo juz bym cos zalatwiala bo chcemy bardzo pojechac na Swieta!!! sle pozdrowienia Ania.:-)