reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Hej
Eternity no i jak tam po wizycie w GP? Mam nadzieje ze cie pozytywnie zaskoczyli i nie przepisali ci paracetamolu:-p

Ania P co tam u ciebie, bo to juz przeciez koncoweczka.

pozdrawim

reklama
No dali tez ale nawet mnie zaskoczyli....
Wiec tak...poszlam do GP a ten mnie skierowal do szpitala bo powiedzial ze to za duze jest na leczenie antybiotykami i ze w szpitalu mi to przetna i wyczyszcza. No wiec poszlam i siedzialam w poczekalni Emergency department 2,5 h bo nie bylo chirurga:-( a w ciagu tego czasu to samo peklo i wycieklo wszystko... oblesna sprawa:crazy:
ale tak czy inaczej mnie chcieli wziac na oparacje pod pelna narkoza!i musialabym zostac w szpiatalu ze 2 dni...:eek:wiec stwierdzilam ze skoro peklo to niech dadza mi antybiotyk i jak do poniedzialku sie nie poprawi to bede musiala isc na ta oparacje...:baffled:
no to wszystko:-D
wiec nawet musze powiedziec ze nie jest tak tu zle, bo w polsce postapili dokladnie tak samo bo juz raz to mialam tylko wtedy nie mialam dziecka i sobie moglam siedziec w szpitalu do woli...;-)
dobra spadam do mojej marudy ktorej wychodza 4 zeby naraz i sie strasznie zlosci...:-(
papa

Czesc dziewczyny to ja Ania nie odzywaala sie dosc dlugo bo juz mam swojego Aniolka ma na imie Zuzia:-). Wzielo mnie 23.07 w nocy o 1.30 a urodzilam o rownej 6.00 rano mala jest sliczna wazyla 3kg takze maluszek niesamowity, dostala 10 punktow;-)takze jestesmy oboje z mezem przeszczesliwi. Rodzilam w Saint Marys sluchajcie bylam tam az 5 dni, poniewaz stracilam mase krwi i musieli zrobic mi transfuzje, jestem strasznie zadowlona ze szpitala i opieki narawde. Obecnie jestem juz w domku z mala, Zuzia juz urosla;-)i wszytsko jak narazie w porzadku dochodze do siebie. Same wiecie, ze dzieciak dodaje szybko sil!!!. odedzwe sie musze konczyc bo maly glodomorek domaga sie jedzonka pozdrawiam wszytskie mamusie.... koniecznie musimy zorganizowac jakies spotkanie!!!:happy:

Hej

Ania wielkie gratulacje!!!! Oby Zuzia duzo spala i rosla jak na drozdzach:tak:
Fajnie ze mamy kolejna dziewczynke. Corenki nasze beda mialy sie z kim bawic;-)

Eternity poprawilo Ci sie mam nadzieje.

A ja jestem juz sama z moja Juleczka. Mama poleciala w sobote, smutno sie jakos teraz zrobilo. Ale moze w listopadzie znowu nas odwiedzi. Nie ma to jak pomoc mamusi:tak: Masc na odparzenia od health visitor bardzo pomogla Julci i prawie sie juz pozbylismy tych paskudnych odparzen:-)
No a ja obcielam wlosy na kruciutko:-) Terazwizyta w lazience jest badzo krutka.

Neeta, Nafnia jak tam corenki???

Pozdrawiam wszystkich goraco

AniaPietra GRATULACJE!!!!!:-)
haha jakis urodzaj na dziewczynki, teraz jakis chlopiec moglby sie urodzic...:tak:

no a u mnie bez wiekszych zmian: na nic nie mam czasu, nawet na zagladanie na forum :-( teraz moja mala spi ale pewnie za 5 minut sie obudzi tak wiec korzystam z chwili ;-)
Ciagle mecza ja kolki a ja odliczam tylko tygodnie bo podobno przechodza ok 3 miesiaca zycia dziecka, chociaz ostatnio rozmawialam z jedna mama i wcale mnie nie pocieszyla- jej synek mial kolki do 8 miesiaca zycia :szok::szok:

...no i mamy nadzieje, ze uda nam sie jednak pojechac do Polski we wrzesniu, wpadlam na pomysl zeby postarac sie o tymczasowy dowod osobisty dla malej, ktorego zalatwianie trwa ok miesiaca(bo na paszport wieki trzeba czekac!!!) trzeba tylko upowaznic kogos z rodziny w Pl i zalatwiac wszystko przez ta osobe. W sobote spotkalismy sie z konsulem, ktory nam poświadczyl własnoręczność podpisu na udzielanym upowaznieniu no i zobaczymy co z tego wyniknie...

Ewiki wklej jakas fotke z nowa fryzurka :-)

hej
ania pietra gratulacje coreczki
neeta nasza Natalka tez malo spi ja to nazywam pieciominutowki, napisz dokladnie jak zalatwiasz ten tymczasowy dowod, bo ja tez nie chce czekac do grudnia z wyjazdem
ewiki dobrze ze odparzenia zniknely, moja mama tez juz niedlugo pojedzie , a ja nie wiem jak sobie wtedy poradze:szok:

pozdrawiam, musze konczyc bo biegne do Natalki

Hej:-)

Neeta, tak mi szkoda twojej Darii. Moze probuj jakis srodkow na kolke. Jest ich tyle rodzajow - moze ktorys pomoze. Trzeba jakos ulzyc malutkiej. Albo moze kombinuj cos ze swoja dieta. Moja Julcia wczoraj nie chciala spac przez caly dzien bo ja zjadlam melona:zawstydzona/y: To samo miala kiedy wypilam mleko. Tyle tylko ze po takim dniu Julka poszla spac o 22 i wstala dopiero o 6 rano. Juz dawno sie tak nie wyspalam:tak:

Nafnia oj strasznie smutno jest kiedy mama wyjerzdz:-(

No a to moja nowa fryzura:szok:

Zobacz załącznik 47591

pozdrawiam wszystkich

reklama
Do góry