reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

czesc

jestem padnieta... ten tydzien pracuje za kuzynke bo wyjechala do Pl.... w sumie tylko 5 godzin ale dla mnie to i tak duzo :-p szczereze nowiec od prawie poltora roku siedze w domu :cool2:

przesylam wam bardzo fajna stronke gdzie mozna zrobic zakupki Polskich produktow spozywczych z dostawa do domu (zamawia sie przez necik) i nie wiem czy nawet tez paczki nie mozna wyslac...musice poczytac
The Taste of Poland
ale facet bardzo mily i jeszcze czasami gratisy dodaje :elvis:

co do wozkow my mielismy mutsy i takze wszystko bylo bardzo fajne i ok tylko ze ta waga jego i w koncu go sprzedalismy a kupilismy zwyczajna spacerowke

Rusalko buciki my kupujemy Zuzi w Clarksie i ostatnio w MatherCare (sandalki) co do ubranek to ostatnio kupilam jej tylko kurteczki na wiosne w Next Clearance a tak to ciagle ona od znajomych i gosci dostaje wiec nie musimy jej nic kupowac

reklama
... a i jeszcze
my sie zaczynamy starac o mieszkanie i mamy juz wniosek tylo teraz trzeba go zawiesc. chcemy mieszkanie w okolicach Rochdale bo tak najprawdopodobnie sie krotko czeka....na mieszkanie w samym Man czeka sie od 1 roku wzwyz wiec zrezygnowalismy bo i tak moja Andrzej tam niedaleko pracuje (heywood)

witam
nikogo jeszcze nie ma????????????
mam pytanko do Was bo do NHS nie za bardzo chce isc bo i tak pewnie przepisza tylko paracetamol :((
Zuzia od paru dni ma czerwone dziasla przy zabkach... czy to cos groznego?????? bo od tygodnia tak w wogole to jest preziebiona i prawie co wieczor ma goraczke. wszystko bym zwalila na zabkowanie ale te czerwone dzisaelka tak jak napisalam sa przy zabkach - przy jedynkach i dwojkach na gorze... martwi mnie to troszeczke...aaa i jeszcze ma taki troszeczke nieprzyjemny zapach z buzi :((((( a z lekow to daje jej paracetamol albo nurofen na przemian i czasami syropek na kaszelek :(

...to znowu ja :-p
jednak poszlam z nia do lekarza bo na jezyku miala jakies dziwne krostki no i dowiedzialam sie ze Zuzia ma infekcje gardla i dostalysmy antybiotyk i jakies psikadlo do gardla.mam nadzieje ze to pomoze:confused:

wlasnie doczytalam Ewiki ze zaczynasz leniuchowac...zobaczysz jak fajnie teraz bedzie :-p;-):tak::laugh2:nuuuuuuuuuuuudy Cie zezra :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

musze sie pochwalic ze Zuzia coraz czesciej i bardzo ladnie zaczyna jesc sama :cool2:ale za to nie za bardzo chce mowic....jak cos chce to nie powie daj tylko piszczy i pokazuje palcem co chce :no:

a oto pare jej fotek :tak:

hej Zuzia:-)
Mysle ze powinnas isc jednak do lekarza... bo to wyglada na jakies zapaleznie albo zakarzenie... zwlaszcza jesli jej pachnie z ust. Plesniawki czasem moga wystepowan na dziaslach ale to chyba nie ma zapachu. wydaje mi sie ze to jakies zapalenie dziasel!
lepiej idz, dadza ci cos na to jesli sie da a jesli nie to tylko paracetamol dadza:-D;-)
ale lepiej sie wybrac.
buziaki

Hej

Zuzia 24 no po prostu przesliczny ten twoj swierszczyk:-) No i super sobie radzi z obiadkiem. A z ta paskudna infekcja na pewno sobie szybko poradzicie.

Ale tu cichutko, no ale weekend sie zaczal. au mnie standardowo wszystko do gory nogami. Moj facet dosyc ze pracuje caly weekend to jeszcze na nocki:szok: Dziwnie bedzie taksamej spac. No ale z drugiej strony cale luzeczko dla mnie i brzucha:tak:

Neeta odezwij sie chociaz na chwilke bo juz dlugo Cie tu nie ma i zaczynam myslec ze juz urodzilas:rofl2:

Pozdrawiam wszystkich goraco

hejko - dziewczeta jestesmy w trakcie przeprowadzki- udało nam sie znaleźc cudowny dom z ogrodem itd...na hulme
Eternity- -wielkie dzięki -na pewno sie odezwe...:tak:
a ja tylko sie przeprowadzimy..to bankowo musimy sie spotkac - juz na 100%

reklama
Rusalka gratuluje nowego mieszkanka. My ciagle szukamy:tak: W tym tygodniu mamy ogladac kilka, ale my myslelismy o czyms bardziej na poludniu: withington albo didsbury. Mam nadzieje ze znajdziemy cos zanim maluszek sie urodzi:-D

Do góry